Predsjednica pokreće kampanju za brendiranje Hrvatske: 'Živimo od afere do afere i ništa nam ne valja'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Predsjednica pokreće kampanju za brendiranje Hrvatske: 'Živimo od afere do afere i ništa nam ne valja'
'Identitet i marka Hrvatske'
17.10.2018 15:20
Vijesti.hr
PIXSELL, arhiva
Predsjednica želi da se pokrene kampanja za brendiranje Hrvatske
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je na Pantovčaku sastanak na temu "Identitet i marka Republike Hrvatske" kako bi se pokrenula kampanja za brendiranje zemlje. Predsjedsjednica će osnovati radnu skupinu za kreiranje brenda Hrvatske.
„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“, rekla je Kolinda Grabar-Kitarović nakon sastanka.
Istkanula je da se često u Hrvatskoj usredotočavamo na ono negativno ili što ne valja, a ne na uspjehe naših ljudi, počeviši od učenika, preko studenata, inovatora, sportaša, znanstvenika, poljoprivrednka…
„Htjela sam iskoristiti trenutak svjetskog interesa i pozitivnog dojma o Hrvatskoj – kad sam bila u SAD-u nema toga tko nije čuo za Hrvatsku i tko o njoj nije govorio o pozitivnom svjetlu kao posljedica Svjetskog nogometnog prvenstva. Francuska je osvojila kup, ali Hrvatska je osvojila srca“, rekla je dodavši da treba iskoristiti ovaj pozitivni trenutak za Hrvatsku.
„Trebamo kreirati vlastiti brend, a ne dopustiti drugima da to rade, primjerice zemlje susjedstvu ili netko drugi. Trebamo sami to raditi. Sokrat je rekao: Budi onakav kakvim želiš da te drugi vide,“, rekla je Grabar-Kitarović i navela primjer Kazahstana i filma o Boratu jer zemlja zbog njega još uvijek trpi negativne posljedice i javnu percepciju.
Istaknula je da Hrvatska ne koristi alate za brendiranje svojeg imidža te da se tom segmentu do sada nije posvećivala pažnja.
"Razlozi današnjeg susreta jesu pokrenuti kampanju, inicirati okupljanje stručnjaka, sportaša, umjetnika, istaknutih ljudi i svih koji su zainteresirani i koji imaju iskustva i žele ih podijeliti i pridonijeti boljem shvaćanju i kreiranju brenda", rekla je Grabar -Kitarović.
Istaknula je i da se "guglajući" Hrvatsku na internetu može vidjeti da je zemlja uglavnom poznata po sigurnosti, sportu i neobičnom obliku.
"Hrvatska nema jasan sustav oblikovanja vlastite marke. Osnivanjem radne skupine za izrađivanje službene marke želim to promijeniti", zaključila je predsjednica.
Radnu skupinu za brendiranje Hrvatske će voditi profesorica Dubravka Sinčić Ćorić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
17.10.2018 15:20
Vijesti.hr
PIXSELL, arhiva
Predsjednica želi da se pokrene kampanja za brendiranje Hrvatske
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović održala je na Pantovčaku sastanak na temu "Identitet i marka Republike Hrvatske" kako bi se pokrenula kampanja za brendiranje zemlje. Predsjedsjednica će osnovati radnu skupinu za kreiranje brenda Hrvatske.
„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“, rekla je Kolinda Grabar-Kitarović nakon sastanka.
Istkanula je da se često u Hrvatskoj usredotočavamo na ono negativno ili što ne valja, a ne na uspjehe naših ljudi, počeviši od učenika, preko studenata, inovatora, sportaša, znanstvenika, poljoprivrednka…
„Htjela sam iskoristiti trenutak svjetskog interesa i pozitivnog dojma o Hrvatskoj – kad sam bila u SAD-u nema toga tko nije čuo za Hrvatsku i tko o njoj nije govorio o pozitivnom svjetlu kao posljedica Svjetskog nogometnog prvenstva. Francuska je osvojila kup, ali Hrvatska je osvojila srca“, rekla je dodavši da treba iskoristiti ovaj pozitivni trenutak za Hrvatsku.
„Trebamo kreirati vlastiti brend, a ne dopustiti drugima da to rade, primjerice zemlje susjedstvu ili netko drugi. Trebamo sami to raditi. Sokrat je rekao: Budi onakav kakvim želiš da te drugi vide,“, rekla je Grabar-Kitarović i navela primjer Kazahstana i filma o Boratu jer zemlja zbog njega još uvijek trpi negativne posljedice i javnu percepciju.
Istaknula je da Hrvatska ne koristi alate za brendiranje svojeg imidža te da se tom segmentu do sada nije posvećivala pažnja.
"Razlozi današnjeg susreta jesu pokrenuti kampanju, inicirati okupljanje stručnjaka, sportaša, umjetnika, istaknutih ljudi i svih koji su zainteresirani i koji imaju iskustva i žele ih podijeliti i pridonijeti boljem shvaćanju i kreiranju brenda", rekla je Grabar -Kitarović.
Istaknula je i da se "guglajući" Hrvatsku na internetu može vidjeti da je zemlja uglavnom poznata po sigurnosti, sportu i neobičnom obliku.
"Hrvatska nema jasan sustav oblikovanja vlastite marke. Osnivanjem radne skupine za izrađivanje službene marke želim to promijeniti", zaključila je predsjednica.
Radnu skupinu za brendiranje Hrvatske će voditi profesorica Dubravka Sinčić Ćorić s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
Re: Predsjednica pokreće kampanju za brendiranje Hrvatske: 'Živimo od afere do afere i ništa nam ne valja'
Predsjednica je u pravu.
U svijetu se o HR uglavnom piše pozitivno, dapače, u superlativima.
Osim u plaćenim člancima koje pišu komšije.
PS:Evo Sora, kao prvi antifašista u Hvata, se može u svijetu prodat za zlato.
U svijetu se o HR uglavnom piše pozitivno, dapače, u superlativima.
Osim u plaćenim člancima koje pišu komšije.
PS:Evo Sora, kao prvi antifašista u Hvata, se može u svijetu prodat za zlato.
Re: Predsjednica pokreće kampanju za brendiranje Hrvatske: 'Živimo od afere do afere i ništa nam ne valja'
hehehehe,dobar..no da bi brandirao,moras imati STO da brandiras..u biti sad bi bila dobra aktivnost,brandiranje hrane iz RH,kao i pica...Eto nas vani,pa cemo rado to da trosimo,i vama saljemo tim putem novce..dakle samo trebate glasno galamiti i reklamirati svoje,a za potrosnju cemo se mi pobrinuti..vrlo lako,jel..?
Guest- Guest
predsjednica je opet pala s marsa. na glavu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prije da je babici izmigoljila nekako kod poroda...
darth_vader-
2014-04-17
Ja bi reka da je upravo obrnuto.kaya wrote:predsjednica je opet pala s marsa. na glavu.
„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“
ova nas zajebava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eroo wrote:Ja bi reka da je upravo obrnuto.kaya wrote:predsjednica je opet pala s marsa. na glavu.
S glave na Mars....Bog s tobom
Guest- Guest
U pravu si.debotoijusto wrote:„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“
ova nas zajebava
Eroo wrote:U pravu si.debotoijusto wrote:„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“
ova nas zajebava
nece dobit moj glas drugi put
2014-04-12
koliki IQ trebaš imati da tvrdiš da radi loše atnosfere ljudi odseljavajuEroo wrote:debotoijusto wrote:„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“
ja joj se prva javim s hrpom afera izvedenih na meni
2014-04-16
pa ajde da i to započnu,zaposliti još jedno dvije tisuće uhljeba pa nek brendiraju po udobnim kancelarijama.Ovih 2 tisuće sigurno neće otići van.
"Hanžeković humanist,jogurti,nemate dvoranu imate livadu" itd.ili je postala prava plavuša ili je putujući okolo izgubila pojam o vremenu i prostoru.
I ja odavde imam lijepo mišljenje o Burundiju makar i ne znam kako se tamo živi ali neka im je sa srećom.
"Hanžeković humanist,jogurti,nemate dvoranu imate livadu" itd.ili je postala prava plavuša ili je putujući okolo izgubila pojam o vremenu i prostoru.
I ja odavde imam lijepo mišljenje o Burundiju makar i ne znam kako se tamo živi ali neka im je sa srećom.
vili40-
2015-08-02
kako si ga dao i prvi put??debotoijusto wrote:Eroo wrote:U pravu si.debotoijusto wrote:„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“
ova nas zajebava
bit će da si znao za partizansko porjeklo
2014-04-16
ja sam joj isto dao glas jer je rekla da će prekinuti pljačku na ovrhama a to je jedan od većih razloga što ljudi bježe van da bi dosta kasnije bubnula kako je pokojni Hanžeković cijeli život bio humanist.Potrošila je i moj glas.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ja sam joj isto dao glas jer je rekla da će prekinuti pljačku na ovrhama a to je jedan od većih razloga što ljudi bježe van da bi dosta kasnije bubnula kako je pokojni Hanžeković cijeli život bio humanist.Potrošila je i moj glas.
Moj glas ce imati tek kad u saboru i vladi budu sjedili Japanci ili Koreanci.. nek se raspadaju i nek sami sebi jedu utrobu..
Guest- Guest
kaže židovpismejker wrote:vili40 wrote:ja sam joj isto dao glas jer je rekla da će prekinuti pljačku na ovrhama a to je jedan od većih razloga što ljudi bježe van da bi dosta kasnije bubnula kako je pokojni Hanžeković cijeli život bio humanist.Potrošila je i moj glas.
Moj glas ce imati tek kad u saboru i vladi budu sjedili Japanci ili Koreanci.. nek se raspadaju i nek sami sebi jedu utrobu..
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:kako si ga dao i prvi put??debotoijusto wrote:Eroo wrote:U pravu si.debotoijusto wrote:„Nadam se da ćemo konačno početi upravljati brendom svoje države. Da bismo zadržali ljude u zemlji, koji odlaze zbog negazivne klime u društvu, trebamo stvarati kampanju optimizma i vjere u sebe. Živimo od jedne afere do druge, kako u zemlji ništa ne valja, a kad odete u inozemstvo vidite da stranci imaju puno bolju percepciju o Hrvatskoj nego mi sami“
ova nas zajebava
bit će da si znao za partizansko porjeklo
naravno da nisam ona sjedila s desna ocu doturu ivi u najvecoj prevari domoljublja
tu mi pricu ne mozes prodat
2014-04-12
možda je ipak kriva stroga dijeta,žena u njenim godinama ne bi smjela ništa drastično poduzimati na sebi.
vili40-
2015-08-02
mortal wrote:kaže židovpismejker wrote:vili40 wrote:ja sam joj isto dao glas jer je rekla da će prekinuti pljačku na ovrhama a to je jedan od većih razloga što ljudi bježe van da bi dosta kasnije bubnula kako je pokojni Hanžeković cijeli život bio humanist.Potrošila je i moj glas.
U biti,danas sam bio sa jednim Hrvatom Izbosne,zacudo vrlo realan i objektivan covjek,i od njega sam to cuo..nije mi bilo jasno sto misli kad kaze da Sami sebi jedu utrobu..Pojasnio je da misli na to,kad je morski pas ranjen i prospe mu se utroba,on je lovi i jede vlastiti drob..Mislio je na ove sto komadaju i pljackaju drzavu..
Dakle,nis zidovi sa tim nemaju,samo Iberhrvatine,koji uredno zbrinjavaju svoje potomstvo do sedmog koljena i sve rasprodavaju...
Guest- Guest
vili40 wrote:možda je ipak kriva stroga dijeta,žena u njenim godinama ne bi smjela ništa drastično poduzimati na sebi.
nisi primjetio kako jednom godisnje nestane na par dana u USA gdje koristi krv prvorodjenih djevica
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
» Klinci iz Hrvatske očajni jer je Baka Prase napustio YouTube zbog pedofilske afere
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Ćiro: Bio sam predodređen da budem klerofašist, ali sam shvatio što valja, a što ne valja
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
» Klinci iz Hrvatske očajni jer je Baka Prase napustio YouTube zbog pedofilske afere
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Ćiro: Bio sam predodređen da budem klerofašist, ali sam shvatio što valja, a što ne valja
Page 1 of 2