Komšić odgovorio Puljiću: Odmakni se od ustašluka i pokloni se žrtvama poglavnika Pavelića
Page 1 of 1
Komšić odgovorio Puljiću: Odmakni se od ustašluka i pokloni se žrtvama poglavnika Pavelića
Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić u Žepču je Željka Komšića usporedio sa Hitlerom, rekavši da se Hrvatima u BiH oduzimaju prava i da se to predstavlja zakonitim.
Kazao je također da je i Hitler na zakonit način došao na vlast u Njemačkoj.
Komšić je tim povodom za TV1 odgovorio kardinalu Puljiću.
- Ako već pokazuje toliki interes za zločinačke likove kao što je Hitler i za historiju, onda mu savjetujem da što prije ode u Jasenovac ili bar na takozvanu Topolu užasa koja se nalazi na bosanskohercegovačkoj strani i pokloni se sjenama nevinih, zaklanih, maljem ubijenih žrtava Hitlerovog ratnog druga poglavnika Pavelića i pomoli se za njihove duše. Na taj način bi napravio povijesni odmak od ustašluka i ustaških zločina, a koji se od njega očekuje kao od kardinala“, navodi se u odgovoru Željka Komšića na upit TV1.
Kazao je također da je i Hitler na zakonit način došao na vlast u Njemačkoj.
Komšić je tim povodom za TV1 odgovorio kardinalu Puljiću.
- Ako već pokazuje toliki interes za zločinačke likove kao što je Hitler i za historiju, onda mu savjetujem da što prije ode u Jasenovac ili bar na takozvanu Topolu užasa koja se nalazi na bosanskohercegovačkoj strani i pokloni se sjenama nevinih, zaklanih, maljem ubijenih žrtava Hitlerovog ratnog druga poglavnika Pavelića i pomoli se za njihove duše. Na taj način bi napravio povijesni odmak od ustašluka i ustaških zločina, a koji se od njega očekuje kao od kardinala“, navodi se u odgovoru Željka Komšića na upit TV1.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Komšić odgovorio Puljiću: Odmakni se od ustašluka i pokloni se žrtvama poglavnika Pavelića
Pa dobro mu je i rekao, katoici=ustaše
Tako im i treba kad su u ratu podržavali Armiju BiH i državu BiH
Komšiću bilježim plus
Tako im i treba kad su u ratu podržavali Armiju BiH i državu BiH
Komšiću bilježim plus
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić odgovorio Puljiću: Odmakni se od ustašluka i pokloni se žrtvama poglavnika Pavelića
Mogao je dodati i imama..ipak polovicu ako ne i vise ustasa cinili su muslimani...ali prpa to rec..a ti ray pises idiotarije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa normalno da mu je teško to reći kad je taoc bošnjačkog Sarajeva kao šta je i Puljić dok god stoluje na prostoru pod kontrolom armije BiH no malo se Puljić prevario da će Hrvatska biti taoc muslimana zato šta on želi biti kardinal neke državevuksadinare wrote:Mogao je dodati i imama..ipak polovicu ako ne i vise ustasa cinili su muslimani...ali prpa to rec..a ti ray pises idiotarije
Zato san ga odjeba i podrža Komšića
Puljić je opasniji za hrvatske interese jer zove Papu u Sarajevo davajući tako i političku podršku Bakiru i mujagama
2014-04-11
Kad neće brdo Muhamedu oće Muhamed brdu
Famozni cilj Vatikana da Hrvate podijeli u dvije države pri ćemu jedna ima sjedište u Sarajevu a nadležna je kao nadbiskupija za cijelu BiH dok su ostalo samo biskupije koje su joj podložne plus ima i bkskupiju u Makedoniji dakle davajući joj moć veću nego što joj pripada da Hrvate razbije u dvije odvojene katoličke zajednice ću ja RAZBITI
PA KOLIKO KOŠTALO KOŠTALO
Banja Lučka biskupija demografski krahirala
Trebinjska cici krep
Sad ide vrhbosanska
Ostaje samo ona pod kontrolom hrvatske vojske a to je ova dole livanjsko mostarska
KAD NEĆE BRDO MUHAMEDU OĆE MUHAMED BRDU
Famozni cilj Vatikana da Hrvate podijeli u dvije države pri ćemu jedna ima sjedište u Sarajevu a nadležna je kao nadbiskupija za cijelu BiH dok su ostalo samo biskupije koje su joj podložne plus ima i bkskupiju u Makedoniji dakle davajući joj moć veću nego što joj pripada da Hrvate razbije u dvije odvojene katoličke zajednice ću ja RAZBITI
PA KOLIKO KOŠTALO KOŠTALO
Banja Lučka biskupija demografski krahirala
Trebinjska cici krep
Sad ide vrhbosanska
Ostaje samo ona pod kontrolom hrvatske vojske a to je ova dole livanjsko mostarska
KAD NEĆE BRDO MUHAMEDU OĆE MUHAMED BRDU
2014-04-11
Dakle
Komsica treba voljeti i pozdraviti Hrvata koji zna gdje su inajljuci neprijatelji Hrvata
U njihovom korpusu
Komsica treba voljeti i pozdraviti Hrvata koji zna gdje su inajljuci neprijatelji Hrvata
U njihovom korpusu
..komsic je kurac na biciklu..to ej najbolje opisao bakir hadzisfbegovicSora wrote:Dakle
U njihovom korpusu
2015-09-08
Pa Komšiću svakako triba platiti piće jer je ovoj vatikanskoj ludi poručio da je Sarajevo bošnjački grad i da se tornja odatle
2014-04-11
pardon..hazdiomerovic...vuksadinare wrote:..komsic je kurac na biciklu..to ej najbolje opisao bakir hadzisfbegovicSora wrote:Dakle
U njihovom korpusu
2015-09-08
Dobar je Komšić a Puljić neka opet pozove Papu u Sarajevo kako bi on sam dobio na važnosti a Bošnjaci to dobro iskorištavaju u političko promidžbene svrhe
Dragi moj Puljiću ODJEBI a tebi Komšiću svaka ti čast
Sarajevo je Bošnjački grad i gospodo iz Vatikana i vrhbosanske nadbiskupije nikada neće biti katolički štaviše bit će sve manje i manje i manje i manje i manje
Eto tako
Sarajevo je Bošnjački grad i gospodo iz Vatikana i vrhbosanske nadbiskupije nikada neće biti katolički štaviše bit će sve manje i manje i manje i manje i manje
Eto tako
2014-04-11
...pa papa kad posjecuje drzave dođe u glavni grad neke drzave ne ide mimo protokola...nije to samo vjerski posjet vec i drzavni....papa moze posjetiti jedino neko mjesto ili mjesta van drzavnog protokola i glavni grad ako dolazi u privatni posjetRayMabus wrote:Dobar je Komšić a Puljić neka opet pozove Papu u Sarajevo kako bi on sam dobio na važnosti a Bošnjaci to dobro iskorištavaju u političko promidžbene svrhe
Eto tako
2015-09-08
Kardinal dobio vritnjak od hrvatskog predsjednika.....udri zeljko!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
rezervni igrac sa klupe sdaepikur37 wrote:Kardinal dobio vritnjak od hrvatskog predsjednika.....udri zeljko!
2015-09-08
Ćuj nemoj s menom pričati o nekim stvarima jer si neukvuksadinare wrote:...pa papa kad posjecuje drzave dođe u glavni grad neke drzave ne ide mimo protokola...nije to samo vjerski posjet vec i drzavni....papa moze posjetiti jedino neko mjesto ili mjesta van drzavnog protokola i glavni grad ako dolazi u privatni posjetRayMabus wrote:Dobar je Komšić a Puljić neka opet pozove Papu u Sarajevo kako bi on sam dobio na važnosti a Bošnjaci to dobro iskorištavaju u političko promidžbene svrhe
Eto tako
Puljić je postao kardinal jer je izdao HVO a podržao Vatikan i njihovu ideju o BIH sa centrom u Sarajevu koji dijeli Hrvate na
Hrvate i jednu drugu izmipljenuizmišljenu kategoriju a zove se BOSANCI KATOLICI
A lekcija koju mu ja poručujem i izvršiti ću je do konačnog cilja pa koliko košta se zove NIKAD NESTAVLJAJ INTERESE VANJSKIH SILA ISPRED SVOG VLASTITOG NARODA
Sad neka ga Vatikan spašava, ja neću štaviše uništiti ču ga jer je to jedina moguća božja pravda za takve
2014-04-11
meni kazes neuk a ja sasma nesto drugo napisao...znam aj sto je puljic radio...ali ne mozes ti uputiti papi sluzbeni posjet a da izbjegne glavni grad drzave..u kojoj uzgred stoluje vrhbosanska nadbiskupsija kao i srpska patrijarsija za bh-a..to sto je puljic govorio o hvo-u i slicnim stvarima to je drugi par opanaka....RayMabus wrote:Ćuj nemoj s menom pričati o nekim stvarima jer si neukvuksadinare wrote:...pa papa kad posjecuje drzave dođe u glavni grad neke drzave ne ide mimo protokola...nije to samo vjerski posjet vec i drzavni....papa moze posjetiti jedino neko mjesto ili mjesta van drzavnog protokola i glavni grad ako dolazi u privatni posjetRayMabus wrote:Dobar je Komšić a Puljić neka opet pozove Papu u Sarajevo kako bi on sam dobio na važnosti a Bošnjaci to dobro iskorištavaju u političko promidžbene svrhe
Eto tako
Puljić je postao kardinal jer je izdao HVO a podržao Vatikan i njihovu ideju o BIH sa centrom u Sarajevu koji dijeli Hrvate na
A lekcija koju mu ja poručujem i izvršiti ću je do konačnog cilja pa koliko košta se zove NIKAD NESTAVLJAJ INTERESE VANJSKIH SILA ISPRED SVOG VLASTITOG NARODA
Sad neka ga Vatikan spašava, ja neću štaviše uništiti ču ga jer je to jedina moguća božja pravda za takve
2015-09-08
Neka vrati poštom kardinalsku skutu u Vatikanvuksadinare wrote:meni kazes neuk a ja sasma nesto drugo napisao...znam aj sto je puljic radio...ali ne mozes ti uputiti papi sluzbeni posjet a da izbjegne glavni grad drzave..u kojoj uzgred stoluje vrhbosanska nadbiskupsija kao i srpska patrijarsija za bh-a..to sto je puljic govorio o hvo-u i slicnim stvarima to je drugi par opanaka....RayMabus wrote:Ćuj nemoj s menom pričati o nekim stvarima jer si neukvuksadinare wrote:...pa papa kad posjecuje drzave dođe u glavni grad neke drzave ne ide mimo protokola...nije to samo vjerski posjet vec i drzavni....papa moze posjetiti jedino neko mjesto ili mjesta van drzavnog protokola i glavni grad ako dolazi u privatni posjetRayMabus wrote:Dobar je Komšić a Puljić neka opet pozove Papu u Sarajevo kako bi on sam dobio na važnosti a Bošnjaci to dobro iskorištavaju u političko promidžbene svrhe
Eto tako
Neće jer je prasac a ne čovik
2014-04-11
vuksadinare wrote:Mogao je dodati i imama..ipak polovicu ako ne i vise ustasa cinili su muslimani...ali prpa to rec..a ti ray pises idiotarije
Ma nema teorije, oni sami antifašisti bili :)
2018-04-10
epikur37 wrote:Kardinal dobio vritnjak od hrvatskog predsjednika.....udri zeljko!
S ovom izjavom ima bar 50.000 glasova više na sljedećim izborima...
2018-04-10
Similar topics
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» HDZ-ovka objavila sliku Pavelića uz poruku: "Da se prisjetimo našeg poglavnika"
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
» ZAUZDAVANJE USTAŠLUKA NE MOŽE SE POSTIĆI AGRESIVNIM LJEVIČARENJEM
» Dačić: Plenković treba da se pokloni senima ubijenih u Jasenovcu
» HDZ-ovka objavila sliku Pavelića uz poruku: "Da se prisjetimo našeg poglavnika"
» Komšić odgovorio Milanoviću: Teško antinato i antievropski standardi zvaničnika iz Hrvatske mogu zaustaviti interes NATO-a
» ZAUZDAVANJE USTAŠLUKA NE MOŽE SE POSTIĆI AGRESIVNIM LJEVIČARENJEM
» Dačić: Plenković treba da se pokloni senima ubijenih u Jasenovcu
Page 1 of 1