Ambasada SAD-a: Čovićev uslov za uspostavu vlasti je nepošten
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ambasada SAD-a: Čovićev uslov za uspostavu vlasti je nepošten
RayMabus wrote:Zašto bi Srbi ostali a Hrvati ne ?
Ja nisam Srbin nego Hrvat i gledam interese Hrvatske
Zato što su srbi to osigurali i podržavaju, te imaju međunarodnu zajednicu iza toga.
Hrvati ništa od toga nisu napravili i nemaju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:dodo je bivsi samo to jos ne zna
znaci popisalo ga...moze li majka zena i borac tu pomoci ? ipak je ona administrator pri NATO savezu
To pišeš jedno 10 godina :)
I uvijek mu dodo opali iza ušiju ;)
2015-08-06
Ja od toga nemam koristiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Zašto bi Srbi ostali a Hrvati ne ?
Zato što su srbi to osigurali i podržavaju, te imaju međunarodnu zajednicu iza toga.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Gledaj dragi Epikurče bit ću vrlo kratak i jasan Ovakvo stanje kakvo je bilo do sada Hrvatskoj više nije prihvatljivo Ili će Hrvati dobit svoj entitet ili RS nestaje
NEMA IZMEĐU
NEMA IZMEĐU
2014-04-11
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:dodo je bivsi samo to jos ne zna
znaci popisalo ga...moze li majka zena i borac tu pomoci ? ipak je ona administrator pri NATO savezu
To pišeš jedno 10 godina :)
i jos 10 ako treba a unda cu kazat jesan van reka
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
RayMabus wrote:Ja od toga nemam koristiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Zašto bi Srbi ostali a Hrvati ne ?
Nemam ni ja ali ti je to tako.
BiH će se podijeliti Srbima i Bošnjacima, ili će cijela otići u neku balkansku zajednicu sa Srbijom i drugim zemljama tog kruga.
Hrvati će postati nacionalna manjina.
Mi tamo ionako nemamo nikakvih pretenzija, znanja ni interesa, a preostalo Hrvata sve manje može biti čimbenik i pušteno je niz vodu.
Ergo, to što je ostalo neka pređe ovamo, ljudi nam svakako nedostaje a najbolje je popuniti vlastitom nacijom, granicu s BiH utvrditi jako (yoda, jarak, krokodili).
Za preostale Hravte tamo isposlovati povoljan status nacionalne manjine i zaštitu naših svetišta i naselja.
2015-08-06
RayMabus wrote:Gledaj dragi Epikurče bit ću vrlo kratak i jasan Ovakvo stanje kakvo je bilo do sada Hrvatskoj više nije prihvatljivo Ili će Hrvati dobit svoj entitet ili RS nestaje
NEMA IZMEĐU
Njemu opet srbi problem iako oni podržavaju entitet...nije ni čudo da je hrvatska politika doživjelka tako dubok povijesni poraz tamo.
2015-08-06
Heljp baznia...kic wrote:
fejk news
Nisam ni sumnjao da će se naši prijatelji i saveznici Ameri držati demokracije, a ne nasilja nad Hrvatima.Hektorović wrote:
"I dalje ostaje od ključne važnosti da partneri u BiH rade na pronalaženju rješenja u skladu s evropskim i demokratskim normama koja jamče kako političku ravnopravnost tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini tako i jednakost svih građana BiH, uključujući i onih koji se svojom voljom ne identificiraju kao pripadnici nekog konstitutivnog naroda", zaključili su iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a u BiH.
Pošteno je promijeniti izborni zakon, a ne ustrajati na besplodnim političkim koristima unutar 23% države.
Eroo wrote:Nisam ni sumnjao da će se naši prijatelji i saveznici Ameri držati demokracije, a ne nasilja nad Hrvatima.Hektorović wrote:
"I dalje ostaje od ključne važnosti da partneri u BiH rade na pronalaženju rješenja u skladu s evropskim i demokratskim normama koja jamče kako političku ravnopravnost tri konstitutivna naroda u Bosni i Hercegovini tako i jednakost svih građana BiH, uključujući i onih koji se svojom voljom ne identificiraju kao pripadnici nekog konstitutivnog naroda", zaključili su iz Ureda za odnose s javnošću Ambasade SAD-a u BiH.
Pošteno je promijeniti izborni zako, a ne ustrajati na besplodnim političkim koristima unutar 23% države.
Evo ga ravno iz probavila, al stavrno treba biti mustra za to :D
2015-08-06
..................
Ameri su iza Komšića...gutaj kardinalu :D
Trpaj još....
2015-08-06
Ti si stvarno čudan lik , ponovit ću ti : Ako ja nemam svoj entitet u BiH koji mi vojno štiti zaleđe Dalmacije neće ga imat ni Beogradepikur37 wrote:RayMabus wrote:Gledaj dragi Epikurče bit ću vrlo kratak i jasan Ovakvo stanje kakvo je bilo do sada Hrvatskoj više nije prihvatljivo Ili će Hrvati dobit svoj entitet ili RS nestaje
NEMA IZMEĐU
Njemu opet srbi problem iako oni podržavaju entitet...nije ni čudo da je hrvatska politika doživjelka tako dubok povijesni poraz tamo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ti si stvarno čudan lik , ponovit ću ti : Ako ja nemam svoj entitet u BiH koji mi vojno štiti zaleđe Dalmacije neće ga imat ni Beogradepikur37 wrote:RayMabus wrote:Gledaj dragi Epikurče bit ću vrlo kratak i jasan Ovakvo stanje kakvo je bilo do sada Hrvatskoj više nije prihvatljivo Ili će Hrvati dobit svoj entitet ili RS nestaje
NEMA IZMEĐU
Tako je, nek sve bude muslimanska država onda si siguran :D
Bokte, niste u stanju osigurati svojim hrvatima entitet a išli bi rušiti tuđi.
Msm ovo je čudesno.
2015-08-06
Jes vidioepikur37 wrote:RayMabus wrote:Ti si stvarno čudan lik , ponovit ću ti : Ako ja nemam svoj entitet u BiH koji mi vojno štiti zaleđe Dalmacije neće ga imat ni Beogradepikur37 wrote:RayMabus wrote:Gledaj dragi Epikurče bit ću vrlo kratak i jasan Ovakvo stanje kakvo je bilo do sada Hrvatskoj više nije prihvatljivo Ili će Hrvati dobit svoj entitet ili RS nestaje
NEMA IZMEĐU
Tako je, nek sve bude muslimanska država onda si siguran :D
Bokte, niste u stanju osigurati svojim hrvatima entitet a išli bi rušiti tuđi.
Msm ovo je čudesno.
2014-04-11
OHR i EU: Niko u BiH ne bi trebao blokirati provedbu izbornih rezultata
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-i-eu-niko-u-bih-ne-bi-trebao-blokirati-provedbu-izbornih-rezultata/181015111
.....................
evo posra ih i inzko jopeta :D
prvo jameri pa jinzko....
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-i-eu-niko-u-bih-ne-bi-trebao-blokirati-provedbu-izbornih-rezultata/181015111
.....................
evo posra ih i inzko jopeta :D
prvo jameri pa jinzko....
2015-08-06
epikur37 wrote:
Kmeeek...američki prijatelji deru li ga deru a croati jednako u u bulji :)
Željko rasturi!
2015-08-06
Inzko i Wolfgang Petrisich koruški Zlovenci
2014-04-11
Saveznici sa zapada.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Saveznici sa zapada.
Grobari....
2015-08-06
RayMabus wrote:Inzko i Wolfgang Petrisich koruški Zlovenci
Nista to, Buzin rula!
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Američka ambasada u Skoplju spremna na suradnju s novom vlasti
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Novi uslov Srbiji od Brisela:Hapsite srpskog 'Sanadera'
» Covicev kriticar:'Milanovic je u pravu!Hrvati nemaju cilj jer nas predstavljaju relikti komunisticke proslosti.'
» Kolinda za hitnu uspostavu sanitarnog koridora prema zloj Rusiji
» Novi uslov EU:Srbija da prizna genocid u Srebrenici
» Novi uslov Srbiji od Brisela:Hapsite srpskog 'Sanadera'
» Covicev kriticar:'Milanovic je u pravu!Hrvati nemaju cilj jer nas predstavljaju relikti komunisticke proslosti.'
Page 2 of 3