Dacic se pravi mutav:Nemam pojma na koga se zale ovi u Vukovaru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dacic se pravi mutav:Nemam pojma na koga se zale ovi u Vukovaru
Evomarcellus wrote:Stanojko wrote:Ne pratim. Jel opet srbi nesto smetaju?crvenkasti wrote:Pa kad Hrvati osjećaju da nema Srba i Srbije, da bi Hrvatska cvjetala.
To je duboko u našem identitetu.
Vi Srbi to ne možete razumjeti.
a jel ima gdje ne smetate?
Nije baš da bi hrvatska cvjetala da vas nema ali bi svakako imala problem manje pa bi energiju koju troši na vas mogla preusmjeriti drugdje
Ovo se zove hrvatski novinar
"Ovo"
Politicki analitičar za dnevno.hr
Nazdravlje
Ajd da baba Jaga pise u kupusovom listu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ne nego : First-in, last-out.Stanojko wrote:Auuu... Negde sam cuo, a izgleda da su u pravu - rvati nisu narod, rvati su kompjuterski program... Samo softver koji radi po principu if 'srbin' then 'avavavavavav'...Bez srba, nemaju funkciju nikakvu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Ne pratim. Jel opet srbi nesto smetaju?crvenkasti wrote:Pa kad Hrvati osjećaju da nema Srba i Srbije, da bi Hrvatska cvjetala.
Nije baš da bi hrvatska cvjetala da vas nema ali bi svakako imala problem manje pa bi energiju koju troši na vas mogla preusmjeriti drugdje
Stanojko wrote:Auuu... Negde sam cuo, a izgleda da su u pravu - rvati nisu narod, rvati su kompjuterski program... Samo softver koji radi po principu if 'srbin' then 'avavavavavav'...Bez srba, nemaju funkciju nikakvu...marcellus wrote:Stanojko wrote:Ne pratim. Jel opet srbi nesto smetaju?crvenkasti wrote:Pa kad Hrvati osjećaju da nema Srba i Srbije, da bi Hrvatska cvjetala.
projekcija brale... da ste smetala, jeste.
Nego zašto ste uvijek negativci u holivudskim filmovima, jest da o holivudu doduše imam gore mišljenje nego o vama, al eto pitam
marcellus wrote:
Nego zašto ste uvijek negativci u holivudskim filmovima, jest da o holivudu doduše imam gore mišljenje nego o vama, al eto pitam
I Hollywood neki put zna biti u pravu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:https://direktno.hr/eu-i-svijet/dacic-o-prosvjedu-u-vukovaru-ne-znam-na-koga-se-zale-136225/
Američki ambasador: Kosovo je suverena zemlja VIDEO
Berlin -- Ambasador SAD Kajl Skot je izjavio da kosovska vlada nije takozvana već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlje, sa svojim izabranim predstavnicima.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=15&nav_category=640&nav_id=1456256
Dačić, izgleda "ne čuje dobro".
Ako każe ambasador onda je tako... Osim ako nije dreper iz bosnije. ..Eroo wrote:vuksadinare wrote:https://direktno.hr/eu-i-svijet/dacic-o-prosvjedu-u-vukovaru-ne-znam-na-koga-se-zale-136225/
Američki ambasador: Kosovo je suverena zemlja VIDEO
Berlin -- Ambasador SAD Kajl Skot je izjavio da kosovska vlada nije takozvana već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlje, sa svojim izabranim predstavnicima.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=15&nav_category=640&nav_id=1456256
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Opet Kalmeta:Nemam ja pojma
» "Nemam pojma" sa starim drustvom - ili "Ima li nade za nas?"
» Marin Miletić:'UŽAS!Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?
» Francuzi se žale na šerijat
» Bec i nasi sto se zale
» "Nemam pojma" sa starim drustvom - ili "Ima li nade za nas?"
» Marin Miletić:'UŽAS!Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?
» Francuzi se žale na šerijat
» Bec i nasi sto se zale
Page 2 of 2