ZAŠTO SE HRVATI TOLIKO ČUDE
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ZAŠTO SE HRVATI TOLIKO ČUDE
bmk,
nikad mi nije problem ulovit zensku bez placanja skupih vecera i poklona
to moze al cisto kao poklon bez obzira jel cu je shevit il ne
cisto ak mi se dopadne karakter
nikad mi nije problem ulovit zensku bez placanja skupih vecera i poklona
to moze al cisto kao poklon bez obzira jel cu je shevit il ne
cisto ak mi se dopadne karakter
Karakter je presudan, slažem se...
Još ako je lijepa, jebozovna i bogata...
naaah, ovo bogata obicno sjebe karakter, mozda dvije tri bogate sam upoznao da su rafinirine,T. wrote:Karakter je presudan, slažem se...
najgore su skorojevicke, strava
teško je to njemu shvatitiNoor wrote:lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.pismejker wrote:Nope...kupljenim mos raditi sto zelis,onaj koji kupuje,nije u dometu moci onog koji je kupljen..Leteca Pegla wrote:ponizava se i kupac, i on je isto predmet...pismejker wrote:Pa nije isto prodavati svoje tijelo i kupovati novcem to isto...onaj koji kupuje ne ponizava sebe..nije kupljeni predmet
isto ko kad ti majstor popravi vesmasinu, platis mu uslugu, nisi ga kupio
ili ako odes na masazu, platis je, a ne kupujes.
kupujes cipele, kruh, cement, knjigu....
u krvi mu je glad za posjedovanjem barem virtualno
bitno da vječno druge proziva nac..... ,krivcima
immortal-
2014-04-16
Eroo wrote:Ko je tebe naljutio, bem mu, a?Yehudim wrote:Speare Shaker wrote:Eroo wrote:
Razlog? Izbori (i stanje) u Bosni i dijelom raspad SDP..Tempirano!
Skretanje pozornosti od strane kod nas notorno ljevičarskih medija sa raspada SPD-a je zapravo glavni razlog, makar nije i jedini, izmišljanja ove potpuno bezvezne afere.
Aj odjeb sa ove teme..............imate tamo 38 tema o sranjima ubosni, dokurčili ste satime
Još mi samo fali Ero da se ubaci tu sa onom - jogurtušom - lažljivom
Aj pedala.
Ti nedjilje ti krvave..........djes našo na ovu temu pisat o izboriman zaman au - beiha -
a otorjo si tamo 6 tema o tomen
Ajjooooojjjj Ero, bog tubijo esil pamet izgubijo ............jope
T. wrote:Karakter je presudan, slažem se...
Kakav karakter...............Dodješ fino u Puf u Berlinu, sve u tagama, Poljakinje, Tajladjanke, Hrvtice, Srpkinje,
Kineskinje, Filipinke...............tamnopute čokolade itd.
na Kudamu samo najbolje, manekenke. Isto 120 Eura do ponći, posli pada cijena svakim satom.
Zato najbolje u Puf. Zezaš se malo, platiš Sekt -dva, pa odvedeš Filipinku za 70 Eura na pola sata.
I još ti govori da te voli i da si joj najbolji
uffff,odgovorio na drugoj temi..enivej,ako dam dovoljno dobru ponudu,moci cu te posjedovati do kraja zivota..cinjenica,tako poznata u balkanskih cura,zarobljenih u dobrostojece brakove..isto i u dobrim poslovnim ponudama..ako imas jako dobru platju i jos na postotak,jel,tko bi bio lud,pa otkazati poslusnost takvoj firmi..\mortal wrote:teško je to njemu shvatitiNoor wrote:lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.pismejker wrote:Nope...kupljenim mos raditi sto zelis,onaj koji kupuje,nije u dometu moci onog koji je kupljen..Leteca Pegla wrote:ponizava se i kupac, i on je isto predmet...pismejker wrote:Pa nije isto prodavati svoje tijelo i kupovati novcem to isto...onaj koji kupuje ne ponizava sebe..nije kupljeni predmet
Grijesis jako Mortalka..ja samo opisujem situaciju,ne ono st ozelim..shavacam to i prihvacam kao realitet...
i ne,ne nazivam vas nacistima...nazivam pojedine likove Kockastoglavima..vise radi umnih karakteristika..
Tebe nikad nisam negativno prozvao..cak ti niti na psovanje ne odgovaram negativno...jel..
Guest- Guest
a ma.er ti jebem...pismejker wrote:uffff,odgovorio na drugoj temi..enivej,ako dam dovoljno dobru ponudu,moci cu te posjedovati do kraja zivota..cinjenica,tako poznata u balkanskih cura,zarobljenih u dobrostojece brakove..isto i u dobrim poslovnim ponudama..ako imas jako dobru platju i jos na postotak,jel,tko bi bio lud,pa otkazati poslusnost takvoj firmi..\mortal wrote:teško je to njemu shvatitiNoor wrote:lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.pismejker wrote:Nope...kupljenim mos raditi sto zelis,onaj koji kupuje,nije u dometu moci onog koji je kupljen..Leteca Pegla wrote:
ponizava se i kupac, i on je isto predmet...
Grijesis jako Mortalka..ja samo opisujem situaciju,ne ono st ozelim..shavacam to i prihvacam kao realitet...
i ne,ne nazivam vas nacistima...nazivam pojedine likove Kockastoglavima..vise radi umnih karakteristika..
Tebe nikad nisam negativno prozvao..cak ti niti na psovanje ne odgovaram negativno...jel..
praznoglava budaletino
zar ti stvarno misliš da si neka prilika ... za nekoga vjerovatno i da
ali ne umišljaj svašta
što se tiče kockastoglavi i tuposti odreagirao si ispod mog i sorinog komentara
njoj si se divio, znači savršeno jasno je na koga se ostatak odnosio
prozirno je izvlačenje poslije jasnog vrjeđanja
što se tiče mog psovanja nije prvi put da omalovažavaš vrjeđaš...
traje to godinama
nisi ti ni kulturan ni svet
immortal-
2014-04-16
isto tako stavljaš ovu rečenicu o posjedovanju ispod mog posta...mortal wrote:a ma.er ti jebem...pismejker wrote:uffff,odgovorio na drugoj temi..enivej,ako dam dovoljno dobru ponudu,moci cu te posjedovati do kraja zivota..cinjenica,tako poznata u balkanskih cura,zarobljenih u dobrostojece brakove..isto i u dobrim poslovnim ponudama..ako imas jako dobru platju i jos na postotak,jel,tko bi bio lud,pa otkazati poslusnost takvoj firmi..\mortal wrote:teško je to njemu shvatitiNoor wrote:lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.pismejker wrote:
Nope...kupljenim mos raditi sto zelis,onaj koji kupuje,nije u dometu moci onog koji je kupljen..
praznoglava budaletino
ali ne umišljaj svašta
traje to godinama
moraš pripaziti na značenje, ako je kako želiš reći sve to samo slučajnost
uvjerena sam da nije
immortal-
2014-04-16
Pfffff....yebiga..psi laju,karavane prolaze..sa akcentom na lajanje..nes ne osjecam uvredu..jer moze zesce da zalajes,pas ti guzicu poharo...mortal wrote:a ma.er ti jebem...pismejker wrote:uffff,odgovorio na drugoj temi..enivej,ako dam dovoljno dobru ponudu,moci cu te posjedovati do kraja zivota..cinjenica,tako poznata u balkanskih cura,zarobljenih u dobrostojece brakove..isto i u dobrim poslovnim ponudama..ako imas jako dobru platju i jos na postotak,jel,tko bi bio lud,pa otkazati poslusnost takvoj firmi..\mortal wrote:teško je to njemu shvatitiNoor wrote:lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.pismejker wrote:
Nope...kupljenim mos raditi sto zelis,onaj koji kupuje,nije u dometu moci onog koji je kupljen..
praznoglava budaletino
ali ne umišljaj svašta
traje to godinama
Prilika sam dakako,to sto ti nisi nivo koji bi stapom pipnuo,pa si zato ozlojedjena...Pokazem malo kulturu,ti mislis to mi je slabost..bez brige,kvrcnuo bi ti vratom bez imalo sazaljenja ili nekog osjecaja..ali ne vrijedis toga,jel..
Nudila si mi se da te izvucem vanka,cak mi i mail dala...Prevrtljiva si i beskarakterna Marija...
Da sori s divim na inteligenciji i stecenom znanju,tebi na nedotupavosti,neukosti i sirovosti...
Kakva razlika karaktera...Pa ne mogu se diviti tebi,kad si lajava kerusha,neukulturna i neotesana..
Ti si bosansko/balkanski miks najgorih gena..
ako tebe vrijedja sto Soru hvalim,drago mi je..zena,je naspram suprotih stavova od mene,ipak eonima u kulturi iznad tebe..
Ti si jednostavno za mahnuti rukom i pljucnuti,i putiti da u svojim starijim danima istrunes od mrznje i nemoci...
Sposobna si samo pratiti copor Kockastoglavih kojima i pripadas...
nacisti su spram tebe Elita,ti si samo pateticni mulj..samo dno..
Guest- Guest
Noorki bilo namjenjeno,ali tebi brzi jezik nego mozak i zato ti morah odgovoriti..mortal wrote:isto tako stavljaš ovu rečenicu o posjedovanju ispod mog posta...mortal wrote:a ma.er ti jebem...pismejker wrote:uffff,odgovorio na drugoj temi..enivej,ako dam dovoljno dobru ponudu,moci cu te posjedovati do kraja zivota..cinjenica,tako poznata u balkanskih cura,zarobljenih u dobrostojece brakove..isto i u dobrim poslovnim ponudama..ako imas jako dobru platju i jos na postotak,jel,tko bi bio lud,pa otkazati poslusnost takvoj firmi..\mortal wrote:teško je to njemu shvatitiNoor wrote:
lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.
praznoglava budaletino
ali ne umišljaj svašta
traje to godinama
moraš pripaziti na značenje, ako je kako želiš reći sve to samo slučajnost
uvjerena sam da nije
Guest- Guest
puši ku.ac svetacpismejker wrote:Pfffff....yebiga..psi laju,karavane prolaze..sa akcentom na lajanje..nes ne osjecam uvredu..jer moze zesce da zalajes,pas ti guzicu poharo...mortal wrote:a ma.er ti jebem...pismejker wrote:uffff,odgovorio na drugoj temi..enivej,ako dam dovoljno dobru ponudu,moci cu te posjedovati do kraja zivota..cinjenica,tako poznata u balkanskih cura,zarobljenih u dobrostojece brakove..isto i u dobrim poslovnim ponudama..ako imas jako dobru platju i jos na postotak,jel,tko bi bio lud,pa otkazati poslusnost takvoj firmi..\mortal wrote:teško je to njemu shvatitiNoor wrote:
lupetas, nista ti nisi kupio...samo si platio uslugu.
praznoglava budaletino
ali ne umišljaj svašta
traje to godinama
Prilika sam dakako,to sto ti nisi nivo koji bi stapom pipnuo,pa si zato ozlojedjena...Pokazem malo kulturu,ti mislis to mi je slabost..bez brige,kvrcnuo bi ti vratom bez imalo sazaljenja ili nekog osjecaja..ali ne vrijedis toga,jel..
Nudila si mi se da te izvucem vanka,cak mi i mail dala...Prevrtljiva si i beskarakterna Marija...
Da sori s divim na inteligenciji i stecenom znanju,tebi na nedotupavosti,neukosti i sirovosti...
Kakva razlika karaktera...Pa ne mogu se diviti tebi,kad si lajava kerusha,neukulturna i neotesana..
Ti si bosansko/balkanski miks najgorih gena..
ako tebe vrijedja sto Soru hvalim,drago mi je..zena,je naspram suprotih stavova od mene,ipak eonima u kulturi iznad tebe..
Ti si jednostavno za mahnuti rukom i pljucnuti,i putiti da u svojim starijim danima istrunes od mrznje i nemoci...
Sposobna si samo pratiti copor Kockastoglavih kojima i pripadas...
nacisti su spram tebe Elita,ti si samo pateticni mulj..samo dno..
nisam marija
nemaš moj mail
nisam ti se nudila
ovakvo bljuvanje je tvoj način , drugačije ne znaš
kulturu susrećeš samo kod drugih
ajde bar priznaš da se diviš nacistima
ako i jesam ozlojađena, nisam radi tebe - hern schmutziger
immortal-
2014-04-16
Ivan Kušan Hrvat, Hrvatski književnik i akademikpismejker wrote:Lazes Melita.
immortal-
2014-04-16
Otvoreno lažu za pare i za interese klijenta koji ih plaća. Zato i imaju kodeks odvjetničke etike da ne lažu malo za jednu, malo za drugu stranu. Ono što je pozitivno u cijeloj toj priči oko odvjetnika je to što od njih ionako nitko i ne očekuju da govore istinu, već se istina ipak, prepušta khm, da, suduT. wrote:Oklen fiškali u izbranom društvu novinara i političara melkioru?
Formiraju javno mnijenje? Pišu laži i neistine u medijima? Donose proračun? Uskraćuju lijekove bolesnoj djeci? Koaliraju s agresorima? Izdaju nacionslne interese?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ponovo na optuženičkoj klupi zbog prostitucije:
Diskretna crnka ovog puta je kažnjena sa stotinu eura
Mlada Adrijana Ademi dosad je već niz puta kazneno prijavljivana i osuđivana, a sjedila je na optuženičkoj klupi i zbog slučajeva koji su ukazivali na to kako joj je nuđenje putene zabave zna biti samo paravan za krađe i prijevare.
RIJEKA - Adrijana Ademi (23) iz Rijeke, stara poznanica policije i pravosuđa, kažnjena je plaćanjem novčane kazne od 760 kuna zbog odavanja prostituciji. Odlučio je tako Prekršajni sud u Rijeci koji je izdao prekršajni nalog s novčanom kaznom nakon što je Ademi oglasio krivom za članak 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kojim je inkriminirano odavanje prostituciji.
Kazna od 200 DEM, odnosno 102,24 eura, u protuvrijednosti u kunama, izrečena Ademi, najveća je novčana kazna koju je zakonodavac predvidio kao sankciju za bavljenje najstarijim zanatom na svijetu.
Ademi, za koju se navodi da je nezaposlena, neudana, bez djece, sa završenom osnovnom školom i već prekršajno osuđivana, oglašena je krivom zbog toga što je još u travnju 2015. godine »u nakani stjecanja zarade, putem oglasnika Burza, u rubrici Poznanstva, objavljivala oglas sadržaja: »Zgodna crnka pruža usluge seksa. Diskrecija zajamčena.« Uz oglas se navodio broj telefona za kontakt. Preko takvog oglasa stupila bi u kontakt sa zainteresiranim klijentima, radi pružanja seksualnih usluga, navodi se u izreci prekršajnog naloga.
Mlada Adrijana Ademi dosad je već niz puta kazneno prijavljivana i osuđivana, a sjedila je na optuženičkoj klupi i zbog slučajeva koji su ukazivali na to kako joj je nuđenje putene zabave zna biti samo paravan za krađe i prijevare.
- Ciganče Ciganče, da ti kupim zlatno lanče -
Ljubav i strasti
Oglašena je krivom zbog toga što je, između ostalog, klijenta kojem je pružila seksualne usluge i okrala, uzevši muškarcu iz novčanika šestotinjak kuna, 100 eura i 50 australskih dolara te Master i Diners karticu – za vrijeme dok se on nalazio u toaletu. Uz pomoć pronađenog PIN-a iste noći je na benzinskoj crpki »ispeglala« njegovu karticu, »skinuvši« s nje oko 950 kune za kupovinu razne robe.
Protiv Ademi je bio pokrenut i sudski proces u kojem su objedinjene tri optužnice, a inkriminirane su i dvije krađe izvedene pod istim okolnostima. Telefonom bi dogovorila pružanje seksualnih usluga, zajedno s muškarcem ušla u unajmljeni stan, a onda bi inzistirala da se prije intimnog druženja klijent istušira. Za to vrijeme je, po optužbi, jednome iz džepa traperica uzela 1.700 kuna, a drugome oko 2.000 kuna, pa – otišla iz stana.
---------------------------------------------------------------------
Šiptarska posla - uglavno ja dajem punu posršku mladoj poduzetnici.
Kurva a ne kriminalka
Samo je pokrala drkadjije.........ništa strašno
------------------------------------------------
Smradovi smrdljivi ostali suhog k-rca
-------------------------------------------
iEBEŠ rh KRIVOSUDJE
Istru treba deratizirati...
Očistiti od šiptara, cigana, srba, jugosa, digića...
Zapravo bi trebalo baciti par atomskih...
Prije nabosnu i ercegovnu
Ili bolje na Kosovo šiptarsko gnijezdo. U glavu, da se ne šire dalje po RH i okolo.
Jebana kvazi " državica"......fol ateisti a % najviše išli u -isis-
( po ST, vade oči, čupaju jezike, lome prste i ubijaju hrvatske ex vojnike )
Ili bolje na Kosovo šiptarsko gnijezdo. U glavu, da se ne šire dalje po RH i okolo.
Jebana kvazi " državica"......fol ateisti a % najviše išli u -isis-
( po ST, vade oči, čupaju jezike, lome prste i ubijaju hrvatske ex vojnike )
Bio sam u Istri sedmicu dana...Nadam se da neću nikad više.T. wrote:Istru treba deratizirati...
Mislim da ti je ova zadnja konstatacija najdjelotvornija za prosperitet Hrvatske.
Guest- Guest
Aj dobro...može na finale kupa ako se Hajduk plasira... a onda bombe...
Guest- Guest
Kao bivsi Pimp mogu vam reci da je bolje platiti i jebati nego izmisljati ljubav da bi jebali dzabe,,,jer kad tad platish zbog dzabe tri puta vise..Zene su takve..neke daju pichku na gotovs iz sazaljenja a neke iz pozude za lovom..Daklem...platis i ijebeti se vise nakon toga za nju..a i nju za tebe..Milina::)
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zašto Bošnjaci toliko žele biti Hrvati i gdje je uzrok takvom ponašanju?
» U Srbiji se cude zasto broj zarazenih ponovno raste a 'cepe se ko ludi'
» Glupi Srbi
» ZAŠTO NAM JE SOROS TOLIKO VAŽAN
» Ovi su 'Hrvati' toliko voleli Jugoslaviju
» U Srbiji se cude zasto broj zarazenih ponovno raste a 'cepe se ko ludi'
» Glupi Srbi
» ZAŠTO NAM JE SOROS TOLIKO VAŽAN
» Ovi su 'Hrvati' toliko voleli Jugoslaviju
Page 4 of 6