Seksao se sa psom kako bi dokazao bivšoj da ju ne treba
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Seksao se sa psom kako bi dokazao bivšoj da ju ne treba
Prekid može potpuno slomiti čovjeka, a neki u tom stanju čine potpuno lude stvari. Billy je, primjerice, odlučio da će njegovoj bivšoj ‘pokazati’ ‘spolnim odnosom sa svojim – psićem.
Muškarac s Floride uhićen je nakon što ga je bivša djevojka prijavila zbog uznemirujućeg videa koji joj je poslao e-mailom.
Naime, Amerikanac Billy Joseph-Edward Taylor snimio se kako se seksa sa svojim psićem, a zatim snimku poslao svojoj bivšoj djevojci kako bi joj pokazao da ju više ne treba, piše Mirror.
Djevojka ga je, naravno, prijavila policiji, a 25-godišnji Billy ubrzo je uhićen zbog zlostavljanja životinja i sodomije.
Billy je ovim činom samo potvrdio svojoj bivšoj da je donijela dobru odluku kada ga je ostavila…
http://net.hr/webcafe/svastara/stvarno-joj-je-pokazao-seksao-se-sa-psicem-kako-bi-dokazao-bivsoj-da-ju-ne-treba/
Muškarac s Floride uhićen je nakon što ga je bivša djevojka prijavila zbog uznemirujućeg videa koji joj je poslao e-mailom.
Naime, Amerikanac Billy Joseph-Edward Taylor snimio se kako se seksa sa svojim psićem, a zatim snimku poslao svojoj bivšoj djevojci kako bi joj pokazao da ju više ne treba, piše Mirror.
Djevojka ga je, naravno, prijavila policiji, a 25-godišnji Billy ubrzo je uhićen zbog zlostavljanja životinja i sodomije.
Billy je ovim činom samo potvrdio svojoj bivšoj da je donijela dobru odluku kada ga je ostavila…
http://net.hr/webcafe/svastara/stvarno-joj-je-pokazao-seksao-se-sa-psicem-kako-bi-dokazao-bivsoj-da-ju-ne-treba/
Guest- Guest
Re: Seksao se sa psom kako bi dokazao bivšoj da ju ne treba
Ova civilizacija je došla do samog kraja...
Guest- Guest
to rade od početka civilizacije
2014-12-30
Radili su pa ih je zgromilo kao u Sodomi i Gomori...I opet će smrad ljudska nestati na sličan način...veber_1 wrote:to rade od početka civilizacije
Guest- Guest
Ljudi moraju shvatiti jednu stvar da svako zlo koje su počinili prema drugim ljudima, prema životinjama, prema Prirodi, sve će to morati sami iskusiti...Nema bijega...
Guest- Guest
ostrakon wrote:
25-godišnji Billy ubrzo je uhićen zbog zlostavljanja životinja i sodomije.
Hm...
Guest- Guest
Prema Zakonu zaslužio je smrt. I on i pas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakvom to zakonu?jastreb wrote:Prema Zakonu zaslužio je smrt. I on i pas.
Guest- Guest
Ako sam napisao Zakon sa velikim "Z",onda je jasno o kakvom se Zakonu radi.red wolf wrote:Kakvom to zakonu?jastreb wrote:Prema Zakonu zaslužio je smrt. I on i pas.
2014-04-22
Ne razumijem...Mislim, ne brine me ljudski smrad, već nevini psić...Dakle, pojasni.jastreb wrote:Ako sam napisao Zakon sa velikim "Z",onda je jasno o kakvom se Zakonu radi.red wolf wrote:Kakvom to zakonu?jastreb wrote:Prema Zakonu zaslužio je smrt. I on i pas.
Guest- Guest
jastreb wrote:
Pa nismo 1000 g. prije Krista. Treba ispitati okolnosti. Ako je nanosio bol psiću onda ga treba kazniti.
Guest- Guest
Strašno koliko luđaka ima na ovom forumu...Nemam riječi...'' Ako je nanosio bol psiću... ''Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Pa nismo 1000 g. prije Krista. Treba ispitati okolnosti. Ako je nanosio bol psiću onda ga treba kazniti.
Guest- Guest
Mojsijev Zakon je strogo zabranjivao seks ljudi sa životinjama.red wolf wrote:Ne razumijem...Mislim, ne brine me ljudski smrad, već nevini psić...Dakle, pojasni.jastreb wrote:Ako sam napisao Zakon sa velikim "Z",onda je jasno o kakvom se Zakonu radi.red wolf wrote:Kakvom to zakonu?jastreb wrote:Prema Zakonu zaslužio je smrt. I on i pas.
Onog čovjeka koji bi se oskvrnuo legavši sa životnjom,ili ženu koja bi se parila sa životinjom trebalo je odstraniti iz naroda.
Kazna je bila smrt. To djelo smatralo se toliko gnjusnim da ništa osim smrti tog čovjeka više ne bi moglo očistiti.
Koliko se to smatralo gnjusnim najbolje svjedoči i činjenica da se i ta životinja morala ubiti,jer je smatrana oskvrnutom.
Inače sjećam se kad sam bio mali pričali su ljudi kako su jednog pervernjaka ,mislim da se zvao,Slave,ulovili sa kravom. I pričalo se da su kravu odmah ubili jer nitko više od te krave ne bi pio mlijeko. Lešinu su spalili.
2014-04-22
Svakako,ali uzmi u obzir da je jadni psić oskvrnut.Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Bi li ti tog psića udomio? Ja ne.
2014-04-22
Ej, živimo u 21. stoljeću...Nisi znao?jastreb wrote:Mojsijev Zakon je strogo zabranjivao seks ljudi sa životinjama.red wolf wrote:Ne razumijem...Mislim, ne brine me ljudski smrad, već nevini psić...Dakle, pojasni.jastreb wrote:Ako sam napisao Zakon sa velikim "Z",onda je jasno o kakvom se Zakonu radi.red wolf wrote:Kakvom to zakonu?jastreb wrote:Prema Zakonu zaslužio je smrt. I on i pas.
Onog čovjeka koji bi se oskvrnuo legavši sa životnjom,ili ženu koja bi se parila sa životinjom trebalo je odstraniti iz naroda.
Kazna je bila smrt. To djelo smatralo se toliko gnjusnim da ništa osim smrti tog čovjeka više ne bi moglo očistiti.
Koliko se to smatralo gnjusnim najbolje svjedoči i činjenica da se i ta životinja morala ubiti,jer je smatrana oskvrnutom.
Inače sjećam se kad sam bio mali pričali su ljudi kako su jednog pervernjaka ,mislim da se zvao,Slave,ulovili sa kravom. I pričalo se da su kravu odmah ubili jer nitko više od te krave ne bi pio mlijeko. Lešinu su spalili.
'' Inače sjećam se kad sam bio mali pričali su ljudi kako su jednog pervernjaka ,mislim da se zvao,Slave,ulovili sa kravom. I pričalo se da su kravu odmah ubili jer nitko više od te krave ne bi pio mlijeko. Lešinu su spalili. ''
Jadna krava, i njena tužna sudbina...Dokle ljudski smradu, dokle Kajinov rode...
Guest- Guest
...galakticka federacija vec odavno je napustila ovaj sustav i nema interesa se vratiti...mi smo ionak njihovo djelo genetskog inzinjeringa...prepusteni sami sebi.red wolf wrote:Radili su pa ih je zgromilo kao u Sodomi i Gomori...I opet će smrad ljudska nestati na sličan način...veber_1 wrote:to rade od početka civilizacije
2014-04-20
red wolf wrote:Strašno koliko luđaka ima na ovom forumu...Nemam riječi...'' Ako je nanosio bol psiću... ''Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Pa nemamo detalje. Možda je psić uživao ako je lik nježno miloklizio, nije ti to palo na pamet?
Guest- Guest
Pojma nemam o čemu govoriš...To možda Longiju možeš objasniti..Onlinehero wrote:...galakticka federacija vec odavno je napustila ovaj sustav i nema interesa se vratiti...mi smo ionak njihovo djelo genetskog inzinjeringa...prepusteni sami sebi.red wolf wrote:Radili su pa ih je zgromilo kao u Sodomi i Gomori...I opet će smrad ljudska nestati na sličan način...veber_1 wrote:to rade od početka civilizacije
Guest- Guest
Luđaci, definitivno...E moj @Kic jebo tebe i ovaj tvoj forum...Le Roi Soleil wrote:red wolf wrote:Strašno koliko luđaka ima na ovom forumu...Nemam riječi...'' Ako je nanosio bol psiću... ''Le Roi Soleil wrote:jastreb wrote:
Pa nemamo detalje. Možda je psić uživao ako je lik nježno miloklizio, nije ti to palo na pamet?
Guest- Guest
...naravno...Bog je pucno prstima i evo nas u sedam dana...BS za naivce.red wolf wrote:Pojma nemam o čemu govoriš...To možda Longiju možeš objasniti..Onlinehero wrote:...galakticka federacija vec odavno je napustila ovaj sustav i nema interesa se vratiti...mi smo ionak njihovo djelo genetskog inzinjeringa...prepusteni sami sebi.red wolf wrote:Radili su pa ih je zgromilo kao u Sodomi i Gomori...I opet će smrad ljudska nestati na sličan način...veber_1 wrote:to rade od početka civilizacije
2014-04-20
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je Predrag Matić dokazao teoriju relativnosti
» Kako se u BiH treba/o čitati Kolindin status u Evropi?
» "Hrvati treba da se sete kako je njima pomognuto"
» pernar stanodavac Treba ubrzati deložacije, evo kako je u Zambiji!
» puljku biljezim + , mozemoa treba bacit oko kako se to radi
» Kako se u BiH treba/o čitati Kolindin status u Evropi?
» "Hrvati treba da se sete kako je njima pomognuto"
» pernar stanodavac Treba ubrzati deložacije, evo kako je u Zambiji!
» puljku biljezim + , mozemoa treba bacit oko kako se to radi
Page 1 of 3