Narod ne odlucuje
Page 2 of 22
Page 2 of 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Re: Narod ne odlucuje
kic wrote:aben wrote:red wolf wrote:Ne budi paranoičan...kic wrote:
ma meni ovaj APIS smrdi na pristrano tijelo ala GONG
puno tog ovdje smrdi, sve institucije su protiv tog da narod bilo cem sudjeluje..
haha, poklopia te sokrat :)
je da, malo pogledat tko sjedi u apisu
jo ne zun ni ča je apis,
ali znun da je sokrat paranoidan:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Što očekuješ od ove zemlje u kojoj sustav drma gotovo svakom porom društva i poslovima poput čišćenja WC-a i hodnika?kic wrote:
ma meni ovaj APIS smrdi na pristrano tijelo ala GONG
puno tog ovdje smrdi, sve institucije su protiv tog da narod bilo cem sudjeluje..
Sjeti se samo skandaloznog referenduma i ulaska u EUSSR s 33% izlaznosti, čitavih pregovora i veleizdaja. Pogledaj Sejdu zadnjih 12 godina gdje je došao 3 puta uzurpirao i silovao Dayton uz aplauz bivših predsjednika, premijera, ministara i saborskih zastupnika, 8 manjinskih šerifa koji siluju narod i državu, vlast gdje konzervativci i liberali se ne mogu smisliti a u vlasti su skupa radi privatnih interesa, gdje su čovjek optužen za ratne zločine nad Srbima i Srbin koji je kao doktor 'operirao' po Vukovaru 91' s četnicima isto dio te vlasti i koalicije.
Ovo je sve samo ne neočekivano. A GONG kojeg si spomenuo nigdje ne bi postojao zadnjih 10-12 godina koji je isto instrument sustava u manipulacijama i silovanja društva i svih neistomišljenika.
Guest- Guest
Kad neće brdo Muhamedu oće Muhamed brdu
Pobiti ćemo sve pripadnike nacionalnih manjina pa neće biti ni zastupnika nacionalnih manjina
Srrbe, Bošnjake, Rome, Mađare, Italijane i druge
Pobiti ćemo sve pripadnike nacionalnih manjina pa neće biti ni zastupnika nacionalnih manjina
Srrbe, Bošnjake, Rome, Mađare, Italijane i druge
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
točno i ja sam oladio od svega, samo se cerekam kako HDZ guzi maloumne desničare(ali i ljevičare)kic wrote:
da je proslo ode hdz..
narod se ohladio i boli ga briga, sto veli pegla, zagrepcani ce likovat jos nad ovim - obranjena istanbulska i sl..
a bit je izborni zakon
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Ma...ko ga jebe, ljudi se već ohladili od toga i zaboravili da su uopće potpisivali nešto za nekakav referendum.
Jebeš ga da sad nije otvorena tema ne bi se nikad tog sjetio.
To i govori koliko im (ni)je stalo. Zato i nisam potpisivao apsolutno ništa niti ću potpisivati više, a kamoli izlaziti na nekakve 'izbore'.
Guest- Guest
Nebitno...danni1 wrote:Ma...ko ga jebe, ljudi se već ohladili od toga i zaboravili da su uopće potpisivali nešto za nekakav referendum.
Ionako će se stvari rješavati izvaninstitucionalno...
Tko će uopće mariti za zakone i konvencije...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Nek se desničari ljute ja neću, ovo mi je dobro došlo da istrijebim Srbe i Bošnjake iz Hrvatske u trećem svjetskom ratu jer ljudima je pun kurac nacionalnih manjina a posebno ove tri kategorije
Srbi
Bošnjaci
Romi
A šta će bit čistka
Jama vas čeka
Srbi
Bošnjaci
Romi
A šta će bit čistka
Jama vas čeka
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:hahahahahaahdebotoijusto wrote:
Šuti i ljubi ruku!
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Grmoja se odbija maknuti sa saborske govornice
prije 33 minute
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
SABORSKI zastupnik Mosta Nikola Grmoja zaposjeo je oko 22 sata saborsku govornicu i ne želi se maknuti, a razlog je prilično bizaran.
Okupirao je saborsku govornicu i ne želi se maknuti
Grmoja naime protestira zbog vijesti koja je neslužbeno stigla iz Ministarstva uprave kako nije prikupljen dovoljan broj potpisa za referendum o promjeni izbornog sustava.
"Budući da je cijeli proces prebrojavanja potpisa od početka kompromitiran i da je očita namjera ministra Lovre Kuščevića i premijera Andreja Plenkovića da se taj referendum sruši, ja ću iz protesta, budući da su okupirali institucije, okupirati ovu govornicu i ne mislim se maknuti", kazao je Grmoja iskoristivši vrijeme predviđeno za završno izlaganje o zakonu kako bi zaposjeo govornicu.
"Ovo zahtijeva oštru reakciju"
Pozvao je hrvatski narod na reakciju.
"Ovo zahtijeva oštru reakciju jer očito da se kroz institucije ne može ništa napraviti. Potrebni su nam veliki i masovni prosvjedi protiv ovakve odnarođene vlade predvođene Andrejem Plenkovićem", kazao je Grmoja.
Poručio je da će prvi prosvjed biti već u subotu u Vukovaru.
Grmoja ide na prosvjed u Vukovar
"Ovdje se pokazalo da nije važno tko potpisuje nego tko broji potpise, pokazalo se da je namjera vlade od samog početka srušiti referendum o izmjeni izbornog sustava kojeg su skrojili po svojoj mjeri", dodao je Grmoja i nastavio stajati za govornicom nakon isteka predviđenog vremena za govor.
Predsjedavajući Milijan Brkić zamolio ga je da se vrati na svoje mjesto, no bez uspjeha, te mu potom dodijelio jednu pa drugu opomenu. Zatim je zaključio sjednicu, a završno izlaganje državne tajnice iz Ministarstva vanjskih poslova Zdravke Bušić o zakonu o Hrvatskoj matici iseljenika prebacio za četvrtak ujutro.
Ostao stajati za govornicama, predsjedavao je Vaso Brkić koji ga nije uspio otjerati
Grmoja je po završetku prijenosa sjednice nastavio bez riječi stajati za saborskom govornicom.
Jutarnji i Večernji list objavili su neslužbenu informaciju da nije prikupljen dovoljan broj potpisa za referendume o Istanbulskoj konvenciji i izbornom zakonu, odnosno da je pronađen značajan broj potpisa koji nisu valjani.
prije 33 minute
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
SABORSKI zastupnik Mosta Nikola Grmoja zaposjeo je oko 22 sata saborsku govornicu i ne želi se maknuti, a razlog je prilično bizaran.
Okupirao je saborsku govornicu i ne želi se maknuti
Grmoja naime protestira zbog vijesti koja je neslužbeno stigla iz Ministarstva uprave kako nije prikupljen dovoljan broj potpisa za referendum o promjeni izbornog sustava.
"Budući da je cijeli proces prebrojavanja potpisa od početka kompromitiran i da je očita namjera ministra Lovre Kuščevića i premijera Andreja Plenkovića da se taj referendum sruši, ja ću iz protesta, budući da su okupirali institucije, okupirati ovu govornicu i ne mislim se maknuti", kazao je Grmoja iskoristivši vrijeme predviđeno za završno izlaganje o zakonu kako bi zaposjeo govornicu.
"Ovo zahtijeva oštru reakciju"
Pozvao je hrvatski narod na reakciju.
"Ovo zahtijeva oštru reakciju jer očito da se kroz institucije ne može ništa napraviti. Potrebni su nam veliki i masovni prosvjedi protiv ovakve odnarođene vlade predvođene Andrejem Plenkovićem", kazao je Grmoja.
Poručio je da će prvi prosvjed biti već u subotu u Vukovaru.
Grmoja ide na prosvjed u Vukovar
"Ovdje se pokazalo da nije važno tko potpisuje nego tko broji potpise, pokazalo se da je namjera vlade od samog početka srušiti referendum o izmjeni izbornog sustava kojeg su skrojili po svojoj mjeri", dodao je Grmoja i nastavio stajati za govornicom nakon isteka predviđenog vremena za govor.
Predsjedavajući Milijan Brkić zamolio ga je da se vrati na svoje mjesto, no bez uspjeha, te mu potom dodijelio jednu pa drugu opomenu. Zatim je zaključio sjednicu, a završno izlaganje državne tajnice iz Ministarstva vanjskih poslova Zdravke Bušić o zakonu o Hrvatskoj matici iseljenika prebacio za četvrtak ujutro.
Ostao stajati za govornicama, predsjedavao je Vaso Brkić koji ga nije uspio otjerati
Grmoja je po završetku prijenosa sjednice nastavio bez riječi stajati za saborskom govornicom.
Jutarnji i Večernji list objavili su neslužbenu informaciju da nije prikupljen dovoljan broj potpisa za referendume o Istanbulskoj konvenciji i izbornom zakonu, odnosno da je pronađen značajan broj potpisa koji nisu valjani.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Očekivano...sve je upućivalo na ovo...Od odugovlačenja brojanja potpisa, do tjeranja nepoželjnih svjedoka prilikom brojanja istih...
Velika koalicija hdz-sdp je spoznala odavno da ove referendume ne dozvoljava EU!... A njih svih zajedno boli kurac za našu suverenost, ko što ih boli kurac i za istanbulsku...Bitno im je samo da izgubimo suverenitet u što većoj mjeri...
Dok su govnjari iz GONG-a u ovom slučaju pristrani, pošto im je šef prešao u sdp...
Velika koalicija hdz-sdp je spoznala odavno da ove referendume ne dozvoljava EU!... A njih svih zajedno boli kurac za našu suverenost, ko što ih boli kurac i za istanbulsku...Bitno im je samo da izgubimo suverenitet u što većoj mjeri...
Dok su govnjari iz GONG-a u ovom slučaju pristrani, pošto im je šef prešao u sdp...
Guest- Guest
Jebeš Grmoju, tko gubi ima pravo da se ljuti
Pobij nacionalne manjine pa neš imat ni zastupnika istih
Moć jednostavnosti
Gracie don Anemio upravo sam dobio podršku širokih masa da u budućnosti u Hrvatskoj pobijem Srbe, Bošnjake i Rome
Hvala ti puno
Moć jednostavnosti
Gracie don Anemio upravo sam dobio podršku širokih masa da u budućnosti u Hrvatskoj pobijem Srbe, Bošnjake i Rome
Hvala ti puno
2014-04-11
Za šta ih zabole?cassanowa wrote:
2014-04-19
Za šta su vam Srbi i braća Cigani krivi? Vas jebu Hrvati i EU.RayMabus wrote:Jebeš Grmoju, tko gubi ima pravo da se ljuti
Moć jednostavnosti
Hvala ti puno
2014-04-19
Jel ti to pitaš i odgovaraš sam sebi?dzango wrote:Za šta ih zabole?cassanowa wrote:
Guest- Guest
cassanowa wrote:Dok su govnjari iz GONG-a u ovom slučaju pristrani, pošto im je šef prešao u sdp...
U ovom slučaju?
Ajde de
Guest- Guest
Prije nismo imali ovako konkretan dokaz...Rekli bi nam da ih klevetamo...MaximusDecimusMiridije wrote:cassanowa wrote:Dok su govnjari iz GONG-a u ovom slučaju pristrani, pošto im je šef prešao u sdp...
U ovom slučaju?
Ajde de
Guest- Guest
Pitanje je retoričko. Odgovor ionako svi znamo.cassanowa wrote:Jel ti to pitaš i odgovaraš sam sebi?dzango wrote:Za šta ih zabole?cassanowa wrote:
2014-04-19
Page 2 of 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Similar topics
» narod.hr
» Srbi su lud narod...
» Kako narod diše?
» Srbi su dobar narod
» Palestinci: izmišljeni narod
» Srbi su lud narod...
» Kako narod diše?
» Srbi su dobar narod