Lavrov i Orban čestitali Dodiku
Page 1 of 1
Lavrov i Orban čestitali Dodiku
Dodik: Lavrov čestitao meni i Željki Cvijanović
U Banjaluci je održana konferencija za medije predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.
Dodik je rekao da je danas u 16.00 razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim, koji je, u ime predsjednika Rusije Vladimira Putina i svoje lično ime, čestitao izbornu pobjedu i poželio uspjeh u radu njemu i Željki Cvijanović, te sreću i uspjeh Srpskoj.
- Čestitku je uputio i predsjednik Vlade Mađarske Viktor Orban - rekao je on.
Predsjednik Srpske je istakao da je Lavrovu prenio da je njegova politika usmjerena na poštovanja slova, a ne duha Dejtonskog sporazuma.
Dodik je rekao da ga je Lavrov zamolio da prenese saučešće porodici radnika stradalog u eksploziju u Rafineriji u Brodu.
Dodik je ponovio da se američka ambasadorka u BiH Morin Kormak direktno miješala u izborni proces.
- To je bezobrazluk i ona nije dostojna da predstavnjlja veliku zemlju poput SAD. Kormakova je doprinijela destabilizaciji BiH - istakao je on.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Lavrov i Orban čestitali Dodiku
Dodik je car.
Ovo najozbiljnije mislim. Srbi stvarno mogu biti ponosni na njega.
Samo mi nije jasno kako su dozvolili da im sa strane unosi razdor,
kojega uočavam u zadnje vrijeme...
Ovo najozbiljnije mislim. Srbi stvarno mogu biti ponosni na njega.
Samo mi nije jasno kako su dozvolili da im sa strane unosi razdor,
kojega uočavam u zadnje vrijeme...
Red bi bilo da Hrvatska odradi sad svoj dio posla od Gradiške do granice s Mađarskom :) Dodo oće 4 trake
2018-04-10
RS će se uvijek naslanjati na HR, kad je gospodarstvo u pitanju.Hektorović wrote:Red bi bilo da Hrvatska odradi sad svoj dio posla od Gradiške do granice s Mađarskom :) Dodo oće 4 trake
Ne znam šta je ZG zapeo s onim mostom? Valjda da se dodvori Muslimanima, ili što?
Eroo wrote:RS će se uvijek naslanjati na HR, kad je gospodarstvo u pitanju.Hektorović wrote:Red bi bilo da Hrvatska odradi sad svoj dio posla od Gradiške do granice s Mađarskom :) Dodo oće 4 trake
Ne znam šta je ZG zapeo s onim mostom? Valjda da se dodvori Muslimanima, ili što?
Konstanta učenika Mate Granića :)
2018-04-10
Similar topics
» Orban čestitao Dodiku ostala dva kuš i da ne provirite slučajno preko granice Mađarske
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Selefije Srbima čestitali uskrs pa ih pretukli
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Brzinom munje cestitali Bidenu Plenki,Koli,Zoki
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Selefije Srbima čestitali uskrs pa ih pretukli
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Brzinom munje cestitali Bidenu Plenki,Koli,Zoki
Page 1 of 1