Pitanje za nichea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za nichea
1. Koliko je duga cesta koja nema kraja?
2. Kad se otvara pub?
3. Hoce li hajduk do 2040 uspiti uhvatiti drugo misto?
4. Di je casperla?
5. Kad ces vratit pare operwu?
6. Zasto mrzis imocane?
7. Jeli te sram sto ti je Marko Krivaja rodjak?
8. Posto je piz vutre na pujankama?
9. Slusas li Vucu?
10. Pusi kurac
2. Kad se otvara pub?
3. Hoce li hajduk do 2040 uspiti uhvatiti drugo misto?
4. Di je casperla?
5. Kad ces vratit pare operwu?
6. Zasto mrzis imocane?
7. Jeli te sram sto ti je Marko Krivaja rodjak?
8. Posto je piz vutre na pujankama?
9. Slusas li Vucu?
10. Pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za nichea
1. To je metafora... Svak u sebi nosi odgovor...
2. Neman pojma...
3. Ne mora ni do 3000.-e, samo da ne bude u sprezi sa kriminalom ka Dinamo ili da bude vazal tom istom Lopovu ka Rijeka...
4. U vatrogascima...
5. Kad ga buden vidija u Zagrebu...
6. Netočna tvrdnja, pa neki od najboljih prijatelja su mi Imocani...
7. Nikad!
8. Neman pojma, al sve je to postalo preskupo...
9. Jesan, kurac mi se diže postojano...
10. Pederu!
<3
2. Neman pojma...
3. Ne mora ni do 3000.-e, samo da ne bude u sprezi sa kriminalom ka Dinamo ili da bude vazal tom istom Lopovu ka Rijeka...
4. U vatrogascima...
5. Kad ga buden vidija u Zagrebu...
6. Netočna tvrdnja, pa neki od najboljih prijatelja su mi Imocani...
7. Nikad!
8. Neman pojma, al sve je to postalo preskupo...
9. Jesan, kurac mi se diže postojano...
10. Pederu!
<3
Guest- Guest
poslao sam ti na pp broj tekuceg. u petak do 17h hocu da bude uplaceno
300kn sa starog foruma
100kn s kicovog
i 100 kamate jer si pretjerao
500kn sveukupno duga
vise ti necu posudivat
300kn sa starog foruma
100kn s kicovog
i 100 kamate jer si pretjerao
500kn sveukupno duga
vise ti necu posudivat
Guest- Guest
brende jel bi bio zadovoljan clintom
ili bi prije al pacina, de nira, mozda douglasa
Guest- Guest
Clint je unistio karijeru sa mostovima okruga madison.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Mislis na Kirka navrsio je 102 godine. Michael je premlad da bi ga Brend mogao utjelovit ili obrnuto.kingkong7 wrote:brende jel bi bio zadovoljan clintom
A sto se Tominja tice on bi kao godisnjak Waltera Brennana ili Bustera Keatona savrseno odgovarao filmovima iz 20ih ili pocetka 30ih.
Cak predlazem da Brend i Tominjo udruze snage i odigraju vjecni klasik andjeli garava lica umjesto cagneya i bogarta
2015-09-13
Niche tko je bolji igrac ti ili modric
2015-09-13
Meni se cini da cu ja po svoj prilici za nekih 48 sati izdati tjeralicu za tobom. Bolje ti je da uplatis inace cemo te strijeljati.fridrih_niche wrote:
Bit će uplaćeno!
Last edited by PABLO ESCOBAR on 10/10/2018, 20:39; edited 1 time in total (Reason for editing : 88)
2015-09-13
michael douglas je previse lijep da bi glumio brenda. kirk moze i tominja i brenda utjelovit.
niche mi je pricao da.bi htio da ga glumi ryan gosling
Guest- Guest
Radiš mi medvjedu uslugu kad me uspoređuješ s tom bezmudom stakorcinom...PABLO ESCOBAR wrote:Niche tko je bolji igrac ti ili modric
On ima samo bolju staminu, sve ostalo mu je u deficitu...
;)
Guest- Guest
HAhahahahahahahhahahahaha...kingkong7 wrote:michael douglas je previse lijep da bi glumio brenda. kirk moze i tominja i brenda utjelovit.
:^O
Guest- Guest
Gasi internet motaj kablovekingkong7 wrote:michael douglas je previse lijep da bi glumio brenda. kirk moze i tominja i brenda utjelovit.
2015-09-13
A sad ozbiljno, prijatelji/poznanici koje znan, a da imaju ove nadimke su:End wrote:
- Deba, Bili, Crni, Cigo, Šef, Rus, Riba, Strla, Stripy, Kinez i Johnny
:^O
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2