Evo zašto je SDP štitio Milijana Brkića
Page 1 of 1
Evo zašto je SDP štitio Milijana Brkića
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/denis-kuljis/nevjerojatno-otkrice-evo-zasto-je-sdp-stitio-milijana-brkica-1232215/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Evo zašto je SDP štitio Milijana Brkića
Znaci bitno je s KK je zivjela jedna od kurvi
AKO JE UOPCE TO TOCNO , I STO ZNACI UOPCE
A nije bitno tko je popalio lovu iz banaka hypo adria i karkovacke?
Haha
Jebote i novinar i naslov
Doduse , u demokracijama se novinari ubijaju ..
Ne bi bilo pametno .. prave krminslcr opisivati
AKO JE UOPCE TO TOCNO , I STO ZNACI UOPCE
A nije bitno tko je popalio lovu iz banaka hypo adria i karkovacke?
Haha
Jebote i novinar i naslov
Doduse , u demokracijama se novinari ubijaju ..
Ne bi bilo pametno .. prave krminslcr opisivati
Nije se štililo Vasu koliko ljude koje je sam Vaso štitio, klijente kurvi.
nema ulizivanja gnječu..odjebo je on tebe davno a bogami te i 'častio' grdim epitetimacatabbath wrote:Nije se štililo Vasu koliko ljude koje je sam Vaso štitio, klijente kurvi.
2015-09-08
???vuksadinare wrote:nema ulizivanja gnječu..odjebo je on tebe davno a bogami te i 'častio' grdim epitetimacatabbath wrote:Nije se štililo Vasu koliko ljude koje je sam Vaso štitio, klijente kurvi.
catabbath-
2015-08-22
post sam namjenio na onu drugu temu o srbinu koji ej izgovorio 'ajmo rec'catabbath wrote:???vuksadinare wrote:nema ulizivanja gnječu..odjebo je on tebe davno a bogami te i 'častio' grdim epitetimacatabbath wrote:Nije se štililo Vasu koliko ljude koje je sam Vaso štitio, klijente kurvi.
2015-09-08
aaaa :)vuksadinare wrote:post sam namjenio na onu drugu temu o srbinu koji ej izgovorio 'ajmo rec'catabbath wrote:???vuksadinare wrote:nema ulizivanja gnječu..odjebo je on tebe davno a bogami te i 'častio' grdim epitetimacatabbath wrote:Nije se štililo Vasu koliko ljude koje je sam Vaso štitio, klijente kurvi.
catabbath-
2015-08-22
A joj, sad će i za ovo biti kriv SDP...Jebote, nije čudno da HDZ-u neprestano raste rejting iz afere u aferu, a SDP-u pada. Pa, SDP je za sve kriv.catabbath wrote:aaaa :)vuksadinare wrote:post sam namjenio na onu drugu temu o srbinu koji ej izgovorio 'ajmo rec'catabbath wrote:???vuksadinare wrote:nema ulizivanja gnječu..odjebo je on tebe davno a bogami te i 'častio' grdim epitetimacatabbath wrote:Nije se štililo Vasu koliko ljude koje je sam Vaso štitio, klijente kurvi.
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Policajac svjedoči: Vrh MUP-a RH nezakonito je uhodio Milijana Brkića
» Premijer Orešković predložio Đuru Glogoškog jer ne želi Milijana Brkića?
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Odbačena kaznena prijava protiv Milijana i Joze Brkića, Blaža Curića i Franje Varge
» Premijer Orešković predložio Đuru Glogoškog jer ne želi Milijana Brkića?
» KARAMARKO PRONAŠAO NOVOG MINISTRA BRANITELJA 'Predlažemo Milijana Brkića!'
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Odbačena kaznena prijava protiv Milijana i Joze Brkića, Blaža Curića i Franje Varge
Page 1 of 1