Željko Komšić: Vijesti i analize
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Željko Komšić: Vijesti i analize
...pa ne mora on komši biti savjetnik..tu negdje po 'intelektu'..a imaju ionako obojica ptsp...mislim da ga nece staviti za savjetnika..jer je komšo oportunist on najvise voli slusati sam sebeHektorović wrote:vuksadinare wrote:i u losoj vjesti ima ipak dobrih vijesti nije sve tako crno...komsic je sad samo fikus bez ozbiljne stranacke baze i logistike..a covic recimo ako postane ministar vanjskih poslova bh-a imat ce veci utjecaj od komsica...kako pise vecernji...dakle tu dolazimo do one stare..'tko pod drugim kopa jamu u nju sam upada'...suljagic je politicki vec ajmo rec politicki mrtav bio bi i komsic ali njega spasila fotelaj clana predsjednistva...suljagic jedinosto sad moze presaltati se u sda koji u biti je po njegovim stavovima prirodno staniste..i ne bi me cudilo da dođe do tog transfera a GS kao i DF se raspadnu bez obzira na košinu fotelju..zato je jucer komšo zakukao da se ljevica ujedini da bi njegova fotelja imala nekog smisla
Čova ide za ministra vanjskih poslova jer tako će moći legitimno zastupati Hrvatski interes i van BiH... S time se slaže i Dodik koji želi razbucati sada dominirajuću SDA-SDP-PDP-SDS mrežu u MVP koja i njemu radi štetu...
Suljagića i u Sarajevu svi smatraju PTSP luđakom, ovako će samo završiti u Komšićevom kabinetu, gdje će ovoga filovati mržnjom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:EU očekuje brzo formiranje Doma naroda Federacije BiH
Ehe
Guest- Guest
Eroo wrote:Možda ga Komšić postavi za ambasadora u vatikanu, iz hrvatske kvote...ili iz reda Hrvata, ili kako već.
A Bajrovića u Hrvatsku :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:To je politika zegeja od početka pa evo i sad se potvrđuje.
Čova nek podeblja savez s BanjaLukom i koordinira s Moskvom, to je strana s kojom imamo iste interese a i koja nam izlazi u susret.
Ipak ono raspisivanje tendera za most na savi je dobar prvi znak i kod Dode je kupilo dobre volje... koja će itekako trebati...
2018-04-10
taj nece tu i da ga hoce postaviti...radije ce biti nacelnik prduše gornje...nego da kroci u hravtsku makar kao veleposlanikHektorović wrote:Eroo wrote:Možda ga Komšić postavi za ambasadora u vatikanu, iz hrvatske kvote...ili iz reda Hrvata, ili kako već.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa ne mora on komši biti savjetnik..tu negdje po 'intelektu'..a imaju ionako obojica ptsp...mislim da ga nece staviti za savjetnika..jer je komšo oportunist on najvise voli slusati sam sebe
Problem Komšiča je što se oteo od kontrole Lagumdžiji koji nije bilo lud, samo manipulativan... tako da su mu sad mozgovi ovi luđaci... zato i toliko radikalnija retorika... Zato je i neuračunljiv...
Inače sam Komšić je teški alkoholičar... pa će biti trenutaka sa jako teškim izjavama...
2018-04-10
drugo veleposlanike moraju amenovati i preostala dva clana predsjednistva a dovoljno ej d ajedan ulozi veto..tako da bajrocic i suljagic sigurno nece biti amenovani od dodika..a mozda ne i od đafera s obzirom kako su pljuckali na fakira...dakle mogu najdalej biti savjetnici komši
2015-09-08
a interesantno d aje suljagic i becirevic izasli iz DF zbog komsica...a sad su opet kao u zagrljaju..nema vlasti nema srece...neve vise biti između njih ljubavi..pogotovo sto je ova dvojka becirevic-suljagic izvisili...jerbbo nece parirati u valsti di su financijski isplativije a i politicki atraktivnije fotelej nego biti nekom savjetnik..uostalom isto oni msile pa komši ni ne treba njoihov savjetHektorović wrote:vuksadinare wrote:...pa ne mora on komši biti savjetnik..tu negdje po 'intelektu'..a imaju ionako obojica ptsp...mislim da ga nece staviti za savjetnika..jer je komšo oportunist on najvise voli slusati sam sebe
Problem Komšiča je što se oteo od kontrole Lagumdžiji koji nije bilo lud, samo manipulativan... tako da su mu sad mozgovi ovi luđaci... zato i toliko radikalnija retorika... Zato je i neuračunljiv...
Inače sam Komšić je teški alkoholičar... pa će biti trenutaka sa jako teškim izjavama...
2015-09-08
zajednicka ljubav traje dok su fotelej u igri..ako jedan dobije fotelju drugi ne ljubav puca...politika je prije svega interes..a u konacnici bajrovic i suljagic su bosnjaci a ovaj poturica a niko ne voli poturice pogotovo ako poturica dobije vlast a ovi ne...koji bez obzira na trenutne interese uvijek poturicu gledaju sa visine
2015-09-08
vuksadinare wrote:a interesantno d aje suljagic i becirevic izasli iz DF zbog komsica...a sad su opet kao u zagrljaju..nema vlasti nema srece...neve vise biti između njih ljubavi..pogotovo sto je ova dvojka becirevic-suljagic izvisili...jerbbo nece parirati u valsti di su financijski isplativije a i politicki atraktivnije fotelej nego biti nekom savjetnik..uostalom isto oni msile pa komši ni ne treba njoihov savjet
Njih sve financira Bajrovićeva žena, koja je šefica američkog NDI...
A sa Komšićem su pukli, onako kafanski, pa se pomirli kad je ovaj trebao u Predsjedništvo jer sam ne zna 2 složit, nego samo ko papagaj ponavlja što mu drugi kažu...
2018-04-10
financirala ih..ali ocito na krivi ulog...sada jedino sto moze bajru kod sebe zapsoliti i bećira...komšo ce se uvijek presaltat na pobjednicku stranu vec ce on nermina zamolit da ga opet primi nazad u sdp...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:a interesantno d aje suljagic i becirevic izasli iz DF zbog komsica...a sad su opet kao u zagrljaju..nema vlasti nema srece...neve vise biti između njih ljubavi..pogotovo sto je ova dvojka becirevic-suljagic izvisili...jerbbo nece parirati u valsti di su financijski isplativije a i politicki atraktivnije fotelej nego biti nekom savjetnik..uostalom isto oni msile pa komši ni ne treba njoihov savjet
Njih sve financira Bajrovićeva žena, koja je šefica američkog NDI...
A sa Komšićem su pukli, onako kafanski, pa se pomirli kad je ovaj trebao u Predsjedništvo jer sam ne zna 2 složit, nego samo ko papagaj ponavlja što mu drugi kažu...
2015-09-08
kako pisu pojedini portali jedan dio clanova bajrovicevog GS je vrlo nezadovoljan rezultatima na izborima a komentari sezu od toga...da je bila potpuna kriva taktika gdje se svelo na rusenje covica i sda i forsiranju komsica kaoo predsjednickog kandidata iz redova DF..a zanemario se terenski rad i promoviranje programa među građanstvom bh-a..a neki trazu i bajrovicevu ostavku jer je zadnjih godinu dana postao opsesivan covicem i dodikom...a rad stranke zanemario...te upotrebljavao preradikalnu retoriku na kojoj su drugi profitirali...treci bajrovice i njegov uzi krug optuzuju da su vise radili za komsica nego za vlastito clanstvo....ode bajro na led..ali vec se on snaci opet ce naci petu,sestu stranku u koju ce se uclaniti fala bogu nije d aih ne nedostaje uostalom moze se vratitzi u DF..u sdp sumnjam nermin ipak nije toliko lud da ga primi..mozda sda njegovo prirodno staniste
2015-09-08
Đemaludin Hajrović jedan od prvih branilaca Sarajeva koji je bio član Patriotske Lige još od 1991 objašnjava kako mu nije jasno po kojoj logici je Željko komšić dobio 'Zlatnog Ljiljana'
'Ostao sam zapanjen kad sam cuo da je Zeljko komsic postao nositelj 'Zlatnog ljiljana'.Da se razumijemo licno nemam nista protiv Komsica on je bio jedan od mnogih koji su branili Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu ali realno 'zlatnog ljiljana' mogu dobiti samo oni koji su napravili nekakav herosjki cin,koji su bili nositelji odbrane Bosne i Hercegovine ja zaista ne znam ni za jedan herojski cin Zeljka Komsica a nije bio ni zapovjednik nijedne jedinice Armije BiH.Mi u Sarajevu gotovo znamo o svakome koji je zaduzio ovaj grad nekim svojim junackim djelima ili casnim postupcima ali eto ne mogu se sjetiti sto je to Komsic nesto uradio da bi dobio ovu medalju.Znam samo da je bio pripadnik novosarajevskog TO-a od aprila 1992 i to je sve.E sad da li je on dobio tu medalju po nekim politickim kriterijima ja ne znam ali u ovoj drzavi sve je moguce nije on jedini takav.Ja sam u svojoj jedinici u Dobrinji imao nekoliko Hrvata odlicnih boraca koji su se istakli u borbi i za njih se zna a svatko zna da je Dobrinja bila najteze sarajevsko ratiste gdje su se vodile konstantno borbe prsa od prsa,gdje je linija razdvajanja bila svega nekoliko desetaka metara,gdje su se u zgradama vodile borbe.eto ti Hrvati nitko nije dobio 'zlatnog ljiljana' valjda nisu bili podobni po politickom kljucu',zavrsio je svoju pricu Đemaludin hajrović jedan od legendarnih zapovjednika Dobrinje.
'Ostao sam zapanjen kad sam cuo da je Zeljko komsic postao nositelj 'Zlatnog ljiljana'.Da se razumijemo licno nemam nista protiv Komsica on je bio jedan od mnogih koji su branili Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu ali realno 'zlatnog ljiljana' mogu dobiti samo oni koji su napravili nekakav herosjki cin,koji su bili nositelji odbrane Bosne i Hercegovine ja zaista ne znam ni za jedan herojski cin Zeljka Komsica a nije bio ni zapovjednik nijedne jedinice Armije BiH.Mi u Sarajevu gotovo znamo o svakome koji je zaduzio ovaj grad nekim svojim junackim djelima ili casnim postupcima ali eto ne mogu se sjetiti sto je to Komsic nesto uradio da bi dobio ovu medalju.Znam samo da je bio pripadnik novosarajevskog TO-a od aprila 1992 i to je sve.E sad da li je on dobio tu medalju po nekim politickim kriterijima ja ne znam ali u ovoj drzavi sve je moguce nije on jedini takav.Ja sam u svojoj jedinici u Dobrinji imao nekoliko Hrvata odlicnih boraca koji su se istakli u borbi i za njih se zna a svatko zna da je Dobrinja bila najteze sarajevsko ratiste gdje su se vodile konstantno borbe prsa od prsa,gdje je linija razdvajanja bila svega nekoliko desetaka metara,gdje su se u zgradama vodile borbe.eto ti Hrvati nitko nije dobio 'zlatnog ljiljana' valjda nisu bili podobni po politickom kljucu',zavrsio je svoju pricu Đemaludin hajrović jedan od legendarnih zapovjednika Dobrinje.
2015-09-08
Zanimanje Komšić
http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/franjo-sarcevic/zanimanje-komsic-3362
eto komšo cak nije legao ni drugim prosarajevskim hrvatima...koji bar za razliku od komše su zadrzali bar minimum nesto hrvatskog u sebi pa kuze da komšo nije taj koji bi makar cak i minimalno stitio interese hrvata u bh-a...jednostavno receno cisti parazit koji parazitira na grbaci naroda kojem navodno pripada
http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/franjo-sarcevic/zanimanje-komsic-3362
eto komšo cak nije legao ni drugim prosarajevskim hrvatima...koji bar za razliku od komše su zadrzali bar minimum nesto hrvatskog u sebi pa kuze da komšo nije taj koji bi makar cak i minimalno stitio interese hrvata u bh-a...jednostavno receno cisti parazit koji parazitira na grbaci naroda kojem navodno pripada
2015-09-08
vuče, od kad je komšić izabran, zabušavaš na radnom mjestu...
moram..kradljivac puske me nervira...kako me nece kad nervira cak i one hrvate koji su slicnog profila kao komso ali bar su zadrzali monimum hrvatskog u sebi da se ne spustaju na njegovu razinuT. wrote:vuče, od kad je komšić izabran, zabušavaš na radnom mjestu...
2015-09-08
MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:EU očekuje brzo formiranje Doma naroda Federacije BiH
Ehe
Inzko je jope' zabrinut.
Hrvati BiH mogu slobodno pod Rusiju ako će to značiti njihov opstanak, slobodu, ravnopravnost i neovisnost od ostalih. A Zagreb ko jebe, ipak je BiH zbog te danas po svemu bijedne kifle izgubila preko milijun i pol stanovnika u zadnjih 150 godina, tako da bi stvari danas izgledale totalno drugačije da iseljavanja nikad nije ni bilo, a Hrvatska bi imala najviše negdje oko 3 milijuna stanovnika.Hektorović wrote:Eroo wrote:
Naš sugovornik pak podsjeća da Josipović više ne vodi hrvatsku politiku pa ne treba očekivati da će kao u njegovo vrijeme Dodik biti faktor u oblikovanju politike Zagreba prema BiH. „Ovom izbornom manipulacijom najviše su izgubili Hrvati i Bošnjaci u BiH. Najviše su dobili Banja Luka, Beograd i Moskva. Bojim se da će se nakon ovoga Čović sve više naslanjati na Dodika i rusku politiku s kojom je prije imao kontakte te da Zagreb tu neće moći ništa učiniti. Hrvatskoj nije u interesu da se jača utjecaj RS-a unutar BiH i da se otvaraju vrata Vučićevom i ruskom utjecaju. Tu će se procesi, nažalost, odvijati mimo političke volje Zagreba", predviđa nezavisni analitičar Davor Gjenero.
https://www.dw.com/hr/izbor-kom%C5%A1i%C4%87a-pobjeda-beograda-i-moskve/a-45810633
Uništimo do kraja BiH Hvate kako bi napakostili Srbima i Rusima :) A Bosnu predajmo u ruke Erdoganu...
Tekbir!
No jebo svu tu priču, taj mazohizam i patologija spram veleizdajničkog Zagreba, Hrvatske i HDZ-a treba negdje konačno više puknuti. Ne samo u slučaju bh. Hrvata, već i cijele višemilijunske hrvatske dijaspore po svijetu.
Guest- Guest
U HR su, znači da je ipak do nas.Fénix wrote:Hrvati BiH mogu slobodno pod Rusiju ako će to značiti njihov opstanak, slobodu, ravnopravnost i neovisnost od ostalih. A Zagreb ko jebe, ipak je BiH zbog te danas po svemu bijedne kifle izgubila preko milijun i pol stanovnika u zadnjih 150 godina, tako da bi stvari danas izgledale totalno drugačije da iseljavanja nikad nije ni bilo, a Hrvatska bi imala najviše negdje oko 3 milijuna stanovnika.Hektorović wrote:Eroo wrote:
Naš sugovornik pak podsjeća da Josipović više ne vodi hrvatsku politiku pa ne treba očekivati da će kao u njegovo vrijeme Dodik biti faktor u oblikovanju politike Zagreba prema BiH. „Ovom izbornom manipulacijom najviše su izgubili Hrvati i Bošnjaci u BiH. Najviše su dobili Banja Luka, Beograd i Moskva. Bojim se da će se nakon ovoga Čović sve više naslanjati na Dodika i rusku politiku s kojom je prije imao kontakte te da Zagreb tu neće moći ništa učiniti. Hrvatskoj nije u interesu da se jača utjecaj RS-a unutar BiH i da se otvaraju vrata Vučićevom i ruskom utjecaju. Tu će se procesi, nažalost, odvijati mimo političke volje Zagreba", predviđa nezavisni analitičar Davor Gjenero.
https://www.dw.com/hr/izbor-kom%C5%A1i%C4%87a-pobjeda-beograda-i-moskve/a-45810633
Uništimo do kraja BiH Hvate kako bi napakostili Srbima i Rusima :) A Bosnu predajmo u ruke Erdoganu...
Tekbir!
No jebo svu tu priču, taj mazohizam i patologija spram veleizdajničkog Zagreba, Hrvatske i HDZ-a treba negdje konačno više puknuti. Ne samo u slučaju bh. Hrvata, već i cijele višemilijunske hrvatske dijaspore po svijetu.
Haha, novi slučaj Emir Tiro ili ti Mitglied des deutchen Volkes ohne Kentnisse der deutschen Sprache.Hektorović wrote:Eroo wrote:Možda ga Komšić postavi za ambasadora u vatikanu, iz hrvatske kvote...ili iz reda Hrvata, ili kako već.
Guest- Guest
Izborna baza Reufa Bajrovića u rangu malo većih hercegovačkih svatova
Nedavni izbori otkrili su koliko pojedine političke pojave zaista imaju, odnosno, nemaju potpore među biračima.
Pojedinci svoju politiku temelje isključivo na prijetećim izjavama prema drugim narodima u nadi kako će tako pridobiti poneki politički poen i glas u svom nacionalnom tijelu. U tome su se zadnjih mjeseci posebno isticali Emir Suljagić i Reuf Bajrović, a glasači su u nedjelju jasno poručili što misle o njihovom liku i djelu.
Ovaj dvojac koji stoji na čelu famoznog Građanskog saveza kandidirao se na listi za Skupštinu Sarajevske županije. Prema podatcima Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Emir Suljagić je dobio 1292 glasova, a Reuf Bajrović 688. Znači, zajedno manje od 2000.
Suljagić i Bajrović su u zadnjih mjeseci vjerojatno potrošili više televizijskih minuta nego što su dobili glasova pokušavajući uvjeriti narod na ovim prostorima kako se Hrvati i Srbi spremaju za rat, kako se Bošnjaci trebaju početi naoružavati, te kako treba oduzeti ukinuti konstitutivnost svima onima koji ne razmišljaju kao oni.
Suljagić je čak tjednima likovao po društvenim mrežama zbog Zakona o izbornim jedinicama, sve do trenutka dok ga hrvatski izaslanici nisu oborili u Domu naroda Federacije BiH. A onda se zajedno sa Bajrovićem vratio na priču o ratu jer očito drugog predizbornog programa nisu imali.
Danas kada je su otkrili svoju "snagu" na izborima valjda je jasno kako će dvojac ostati zapamćen po slučajevima obiteljskog nasilja i kupovine mobitela na trošak federalnog proračuna od prije nekoliko godina.
Ipak, prema zadnjim informacijama, ni ovaj izborni krah nije dovoljan da se dvojac udalji iz političkog života u BiH. Zadnje informacije govore kako će Bajrović i Suljagić dobiti mjesta u državnoj službi. I to uz visoke državne dužnosnike koji bi uskoro trebali preuzeti svoje funkcije. Tako će nas oni i dalje zabavljati svojih izjavama i iduće četiri godine, ali za to će biti financirani iz državnog proračuna. Samo je pitanje koliko će u budućnosti dobiti medijskog prostora jer su izbori pokazali kako ih skoro nitko više ne sluša.
To osobito vrijedi za Reufa Bajrovića čija je izborna baza u rangu malo većih svatova u Hercegovini. Samo je pitanje zašto bošnjačka politika elita nastavlja podupirati ovakve kadrove koji rade na projektu stvaranja samo jedne države umjesto na jačanju suživota na ovim prostorima? Netko će uskoro morati dati odgovor na ovo pitanje.
Pogled.ba
Dvije vrlo primitivne i mentalno ograničene pubertetlije na novcu Hrvata. To je sve što mogu iz ove slike i članka vidjeti.
Usput rečeno, obiteljsko nasilje im nije strano, vole tući svoje žene, a vidim i kako je ta ratificirana Istanbulska konvencija u Protektoratu prije 5-6 godina na njih djelovala.
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Željko Komšić s papom Franjom
» Tunjo: Željko Komšić - politički iznogud
» Željko Komšić počasni građanin Krupe na Uni
» Željko Komšić: Oduzeo bih Hrvatima konstitutivnost
» Željko Komšić s papom Franjom
» Tunjo: Željko Komšić - politički iznogud
» Željko Komšić počasni građanin Krupe na Uni
» Željko Komšić: Oduzeo bih Hrvatima konstitutivnost
Page 4 of 8