Dodik : Inicirat ću priznavanje Krima kao sastavnog dijela Rusije
Page 1 of 1
Dodik : Inicirat ću priznavanje Krima kao sastavnog dijela Rusije
Pa ok, Hrvate ionako nije briga, to je ukrajinsko ruski prijepor
Nama svejedno
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:753898-Dodik-Iniciracu-priznavanje-Krima-kao-sastavnog-dela-Rusije
Neće Bakir i Komšić ovo podržat
Nama svejedno
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:753898-Dodik-Iniciracu-priznavanje-Krima-kao-sastavnog-dela-Rusije
Neće Bakir i Komšić ovo podržat
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Dodik : Inicirat ću priznavanje Krima kao sastavnog dijela Rusije
A evo oglasila nam se i famozna ambasada Ukrajine u BIH
Dodikove izjave su neprijateljske
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasada-ukrajine-u-bih-dodikove-izjave-su-neprijateljske/181009136
Dodikove izjave su neprijateljske
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasada-ukrajine-u-bih-dodikove-izjave-su-neprijateljske/181009136
2014-04-11
Priznali - ne priznali, Rusiji svejedno.
Srbiji i RS je Krim jako bitan jer je to najbliža točka Rusije i Srbije i jer od tamo Rusija drži u šaci Rumunjsku i Bugarsku ako bi išli napast Srbiju
Nas to previše nezanima jer nemamo namjeru napast Srbiju a ovo u Bosni je stvaranje bošnjačke države na štetu Hrvata i Srba šta više u interesu nam je da Rusija i dalje drži taj Krim iako službeno naš stav će biti isti kao NATO i od EU
Nas to previše nezanima jer nemamo namjeru napast Srbiju a ovo u Bosni je stvaranje bošnjačke države na štetu Hrvata i Srba šta više u interesu nam je da Rusija i dalje drži taj Krim iako službeno naš stav će biti isti kao NATO i od EU
2014-04-11
Bit će zanimljivo pratiti situaciju u Bugarskoj jer su ušli u NATO i EU a od toga nisu profitirali štaviše Putin ih nikidan sprda kako su odustali od plinovoda zbog viših sila i rade protiv svojih nacionalnih interesa
Sad imaju problema oko modernizacije vojske a para nigde
https://tangosix.rs/2018/09/10/rv-bugarske-za-prvih-6-meseci-ove-godine-naletelo-manje-od-2000-sati-ministarstvo-odbrane-dobilo-4-predloga-za-novi-borbeni-avion/
NATO i EU će tamo izgubiti potporu među bugarskim glasačkim tijelom
https://tangosix.rs/2018/09/10/rv-bugarske-za-prvih-6-meseci-ove-godine-naletelo-manje-od-2000-sati-ministarstvo-odbrane-dobilo-4-predloga-za-novi-borbeni-avion/
2014-04-11
RayMabus wrote:5Bit će zanimljivo pratiti situaciju u Bugarskoj jer su ušli u NATO i EU a od toga nisu profitirali štaviše Putin ih nikidan sprda kako su odustali od plinovoda zbog viših sila i rade protiv svojih nacionalnih interesa
Identicna situacija sa RH..samo sto u Hrvatskoj grle Natoj,ali gundjaju na Eu..kao EU nesh kriva..
Drugi je par opanaka,sto RH NEMA svoju politiku,nego je espozitura Vushingtona i Bruksela..
Guest- Guest
I EU i NATO podržavaju Komšića no EU će uskoro postati jako antiislamski nastrojena
Tri zemlje koje sam ja snimio da su bile aktivno uključene u izbore u BIH i dale podršku Komšiću su
Norveška preko glavnog tajnika NATO
Britanija koja je u Sarajevo u bazu Eufora poslala svoj vojno obavještajni vod da nadgleda i utjeće na izbore
Amerika koja se oglasila nakon izbora i rekla da Hrvati u BIH moraju priznati Komšića kao svog legalno izabranog predstavnika
Slučajno ili ne upravo ove tri zemlje su ČLANICE NATO A NISU ČLANICE EU
OSOVINA ZLA
Tri zemlje koje sam ja snimio da su bile aktivno uključene u izbore u BIH i dale podršku Komšiću su
Britanija koja je u Sarajevo u bazu Eufora poslala svoj vojno obavještajni vod da nadgleda i utjeće na izbore
Amerika koja se oglasila nakon izbora i rekla da Hrvati u BIH moraju priznati Komšića kao svog legalno izabranog predstavnika
OSOVINA ZLA
2014-04-11
Iz ovog se moze i iscitati i da Amerika vise nema bas povjerenja u EU,i vice versa,nego se traze saveznici van EU..Dobro za EU..Mozda nakon tarapane po Kozojebima u Europi,EU skupi snage da se vise i pravilnije homogenizira i poradi na jedinstvenosti i poticaju prema slabijim clanicama,,Ne mosimati jaku drzavu,npr. EU,ako su joj manje clanice slabije..ekonomski...time pada i podrska EU,.RayMabus wrote:I EU i NATO podržavaju Komšića no EU će uskoro postati jako antiislamski nastrojena
OSOVINA ZLA
Ne kazem da EU i njene jake clanice trebaju nunati i financirati recimo balkanske drzave,ali im malo moraju omoguciti da izvozom ojacaju,smanjujuci im tantijeme za ulaz u neku drzavu EU..
Guest- Guest
Amerika će morat birati između Evrope i Turske jer je Njemačka članica NATO i kad oni postanu antiislamski nastrojeni dolazi do tenzija između Turske i Njemačke dakle dvije jake zemlje članice NATO
Raspad NATO je već na vidiku
Raspad NATO je već na vidiku
2014-04-11
Nato je zilava kuja..bas zato jer ne postoji konsenzus i prevladavaju njonjavi stavovi,daleko od necega sto mora biti konzistentno i homogeno,sa cvrstim stavovima..
Koliko ima ministrica Rata,samo to potvrdjuje..
Koliko ima ministrica Rata,samo to potvrdjuje..
Guest- Guest
Svejedno će ovaj put morat izabrat između Njemačke ili Turske
Šah mat
Ako izaberu Tursku mi biramo Njemačku
Šah mat
Ako izaberu Tursku mi biramo Njemačku
2014-04-11
Similar topics
» Dodik zatražio pomoć od Rusije
» Dodik sutra s ambasadorima Rusije i Srbije, najavio sastanak s Vučićem ...
» Prema očitom nalogu Rusije i Putina: Dodik krenuo na Vučica
» Moskovski Komersant:"Ako Dodik otcepi Srpsku od BiH,izbiće rat u regionu i sukob Rusije i Zapada"
» Vučić: Moj poziv na dijalog ne znači priznavanje Kosova
» Dodik sutra s ambasadorima Rusije i Srbije, najavio sastanak s Vučićem ...
» Prema očitom nalogu Rusije i Putina: Dodik krenuo na Vučica
» Moskovski Komersant:"Ako Dodik otcepi Srpsku od BiH,izbiće rat u regionu i sukob Rusije i Zapada"
» Vučić: Moj poziv na dijalog ne znači priznavanje Kosova
Page 1 of 1