Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
Uvijek je bio lajavac, a u osnovi onaj koji je nosio suknju za Bakira. Proziran ko izvorska voda.vuksadinare wrote:Dobro je...bahat je...dakle nista od funkcioniranja predsjednitva..taman aman je...
No to nije bit, bit je što Hrvatima ostaje status quo, što nemaju poluge kakve su recimo imali do 2000. godine, a s druge strane ne mogu se riješiti i odjebati konačno Čovića i HDZ BiH sve i da žele, a znam da ga ljudi u Hercegovini isto nikako ne vole i ne podnose samo se zbog okolnosti mora glasovati za njega.
I opet kad se pogleda, mnogi ga bojkotiraju zajedno s kompletnim izborima kao što to rade neki u mojoj rodbini koji tamo žive jer sve je to u konačnici karcinom što se vidi iz priloženog i u HR koja nema takav koktel svega i svačega.
Guest- Guest
Re: Komšić: Plenkovic gura nos tamo gdje ne bi trebalo
Fénix wrote:Uvijek je bio lajavac, a u osnovi onaj koji je nosio suknju za Bakira. Proziran ko izvorska voda.vuksadinare wrote:Dobro je...bahat je...dakle nista od funkcioniranja predsjednitva..taman aman je...
No to nije bit, bit je što Hrvatima ostaje status quo, što nemaju poluge kakve su recimo imali do 2000. godine, a s druge strane ne mogu se riješiti i odjebati konačno Čovića i HDZ BiH sve i da žele, a znam da ga ljudi u Hercegovini isto nikako ne vole i ne podnose samo se zbog okolnosti mora glasovati za njega.
I opet kad se pogleda, mnogi ga bojkotiraju zajedno s kompletnim izborima kao što to rade neki u mojoj rodbini koji tamo žive jer sve je to u konačnici karcinom što se vidi iz priloženog i u HR koja nema takav koktel svega i svačega.
Pa upravo ga je Rajko Vasić prozvao... Hurrem :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» Njemačke izbjeglice morat će stanovati tamo gdje im vlasti odrede
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
» VIDEO Znanstvenici otkrili vanzemaljski ocean, tamo gdje ga nitko nije očekivao
» Komšić je otkačen motor, niti zna gdje leti, niti gdje će pasti
» Njemačke izbjeglice morat će stanovati tamo gdje im vlasti odrede
» Kojić: Očekivao sam da će nova vlast staviti stvari tamo gdje im je mjesto
» VIDEO Znanstvenici otkrili vanzemaljski ocean, tamo gdje ga nitko nije očekivao
Page 2 of 2