HRVATSKA GLUMICA KOJA SE PRESELILA IZ ZAGREBA U BEOGRAD OGORČENA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HRVATSKA GLUMICA KOJA SE PRESELILA IZ ZAGREBA U BEOGRAD OGORČENA
https://www.kurir.rs/zabava/zena/3131437/hrvatska-glumica-koja-se-preselila-iz-zagreba-u-beograd-ogorcena-na-balkanu-je-zena-robinja-sluga-i-zrtva-glavna-sramota-je-biti-zena-bez-muza-a-onda-je-poentirala
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: HRVATSKA GLUMICA KOJA SE PRESELILA IZ ZAGREBA U BEOGRAD OGORČENA
to ti moja bivsa susjeda..kojoj ej nos uvijek bio do neba...uvijek joj nista pravo nije bilo ako nije bilo po njenoj volji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Curo, svaka žena bira svoga muškarca
Nismo u srednjem vijeku di van netko to diktira
U prevodu ODJEBI sa tin pričama
Nismo u srednjem vijeku di van netko to diktira
U prevodu ODJEBI sa tin pričama
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jedna od rijetkih treba koja je isla na zivce cijelom kvartu...
2015-09-08
oduvijek mi je bila zgodna no nikad mi nije bio jasan taj fetiš naših estradnih umjetnica prema bg,kao da kod nas ponestaje dobrih fuckera ili naivnih sponzora,ko će ga znati,zakon ponude i potražnje valjda..
mizantrop-
2017-05-01
Meni je jasan , vezan je uz profesiju , gluma muzika i tomizantrop wrote:oduvijek mi je bila zgodna no nikad mi nije bio jasan taj fetiš naših estradnih umjetnica prema bg,kao da kod nas ponestaje dobrih fuckera ili naivnih sponzora,ko će ga znati,zakon ponude i potražnje valjda..
2014-04-11
RayMabus wrote:Meni je jasan , vezan je uz profesiju , gluma muzika i tomizantrop wrote:oduvijek mi je bila zgodna no nikad mi nije bio jasan taj fetiš naših estradnih umjetnica prema bg,kao da kod nas ponestaje dobrih fuckera ili naivnih sponzora,ko će ga znati,zakon ponude i potražnje valjda..
ček jel to vredi i za idu prester,nikolinu pišek i severinu,samo zbog "posla"?ne bi reko btw ni anđa marić se nije usrećila s onim janezom a zna se da nas oni mrze više od srba
mizantrop-
2017-05-01
Damizantrop wrote:RayMabus wrote:Meni je jasan , vezan je uz profesiju , gluma muzika i tomizantrop wrote:oduvijek mi je bila zgodna no nikad mi nije bio jasan taj fetiš naših estradnih umjetnica prema bg,kao da kod nas ponestaje dobrih fuckera ili naivnih sponzora,ko će ga znati,zakon ponude i potražnje valjda..
ček jel to vredi i za idu prester,nikolinu pišek i severinu,samo zbog "posla"?ne bi reko btw ni anđa marić se nije usrećila s onim janezom a zna se da nas oni mrze više od srba
On trbuhom za kruhom no kod glumaca kazališnih umjetnika muzičare ekstrade opčenito to znači za poslovima tog tipa
2014-04-11
Damizantrop wrote:RayMabus wrote:Meni je jasan , vezan je uz profesiju , gluma muzika i tomizantrop wrote:oduvijek mi je bila zgodna no nikad mi nije bio jasan taj fetiš naših estradnih umjetnica prema bg,kao da kod nas ponestaje dobrih fuckera ili naivnih sponzora,ko će ga znati,zakon ponude i potražnje valjda..
On trbuhom za kruhom no kod glumaca kazališnih umjetnika muzičare ekstrade opčenito to znači za poslovima tog tipa
2014-04-11
nije to..zenska pise lose scenarije za sapunjare koje vise tu ne prolaze...pa sad ostala joj samo srbija koja pusi sve...trebat ce im jso neko vrijememizantrop wrote:oduvijek mi je bila zgodna no nikad mi nije bio jasan taj fetiš naših estradnih umjetnica prema bg,kao da kod nas ponestaje dobrih fuckera ili naivnih sponzora,ko će ga znati,zakon ponude i potražnje valjda..
2015-09-08
Još jedna otišla u beogred, pa ovo je egzodus..hoće li ijedna ostati uopće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vjerujem da će naći novog olinjalog starca, situiranog.
to kad iz pripizdine odes Bogu iza nogu...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
glasam da sve hr.glumice, predju u beograd, srbiju.
ove sto su 50plus, ne moraju da se izlazu
tom naporu. nije fer !
tom naporu. nije fer !
Guest- Guest
Sam će bog znati zašto Srbi toliko pate za zagrebačkim šmizlama. Bit će da im u usporedbi sa Beograđankama i njihovim 'trandža' look-om i estetikom, mamine neuroze s Tuškanca djeluju baš ono svecki profinjeno ;Ppizzon wrote:glasam da sve hr.glumice, predju u beograd, srbiju.
tom naporu. nije fer !
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Upravo se o tome i radi. Pa i vi na Slovenke gledate na sličan način. Kao i ja, uostalom.Oh_Femder wrote:Sam će bog znati zašto Srbi toliko pate za zagrebačkim šmizlama. Bit će da im u usporedbi sa Beograđankama i njihovim 'trandža' look-om i estetikom, mamine neuroze s Tuškanca djeluju baš ono svecki profinjeno ;Ppizzon wrote:glasam da sve hr.glumice, predju u beograd, srbiju.
tom naporu. nije fer !
Ne znam na koga gađaš, ali slabo ti to meni ide izražavanje u prvom licu množine. A što se Mojcah tiče, to ti i je sve što možeš; da gledaš ;P Inače, Francuskinje su vjerojatno najženstvenije, najšarmantnije, ako ne i najkoketnije među Europljankama ;PEroo wrote:Upravo se o tome i radi. Pa i vi na Slovenke gledate na sličan način. Kao i ja, uostalom.Oh_Femder wrote:Sam će bog znati zašto Srbi toliko pate za zagrebačkim šmizlama. Bit će da im u usporedbi sa Beograđankama i njihovim 'trandža' look-om i estetikom, mamine neuroze s Tuškanca djeluju baš ono svecki profinjeno ;Ppizzon wrote:glasam da sve hr.glumice, predju u beograd, srbiju.
tom naporu. nije fer !
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
I puno šire...vuksadinare wrote:jedna od rijetkih treba koja je isla na zivce cijelom kvartu...
Glupača par excellence...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
dođe u kafic sa psom..kaze joj konobar ne moze pas unutra moze vani na terasu..ona njemu pa vruce je...konobar opet ne moze unutra,..ona njemu 'kaj seres ti si propalica ja imam ime za razliku do tebe tuzit cu te gazdi ja sam sa njime frend'...T. wrote:I puno šire...vuksadinare wrote:jedna od rijetkih treba koja je isla na zivce cijelom kvartu...
Glupača par excellence...
2015-09-08
vucko, za tebe ne vazi poziv da predjes u bg
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Marin Miletić i domaća glumica snimljeni u romantičnom zagrljaju u centru Zagreba
» Mudis-Beograd ispred Zagreba
» Nakon Banja Luke i Zagreba, Beograd udario na Komšića
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Hrvatska policija identificirala 25 huligana večina su iz Zagreba,Splita...
» Mudis-Beograd ispred Zagreba
» Nakon Banja Luke i Zagreba, Beograd udario na Komšića
» Slovenka iz Zagreba: Za prvo seljenje je Hrvatska idealna
» Hrvatska policija identificirala 25 huligana večina su iz Zagreba,Splita...
Page 1 of 2