Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
kaya wrote:Ovako, kazna za saobracajnu sa smrtnim posljedicama je do 1- 10 godina.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da si sa 20 godina vozio auto od 510konja. i da bi ubio dvije osobe izašao nakon mjesec dana iz zatvora..
dobit će lik pola godine zatvora (sa uračunatim privtvorom) i dvi godine uvjetno.. prije 10ak godina bi se izvuka sa studiranjem u švicarskoj, sada se napreduje..
naravno da ti napraviš to sranje, stao bi 5-10godina u zatvoru, tako bi i on trebao, da izađe iz zatvora pri kraju dvadesetih.. i to je blaga kazna, jer dvije osobe su ubijene njegovom bahatosti
izašao bi nakon mjesec dana, naravno jer nakon mjesec dana svi izađu osim serijskih ubojica
jako jako rijetki ostaju u istražnom zatvoru do okončanja postupka jer kod nas postupak traje 5-6 godina
a kazna ti može bit i manja
Svi znaju da postoji dvije grupe gradana, cardak elita i njihova deca kreteni.
Oni izlaze iz pritvora , sudi im se godinama i dobijaju uvjetne kazne na kraju dok prasina padne na predmet. Slucaj Makarska ( ne sjecam se prezimena) , jezic, zuzul, horvatincic, ovaj itd.
Ostali, u slicnim situacijama ( dvoje mrtvih), ne izlaze iz pritvora, sudenje traje oko godinu dana, dobijaju vise od 5 a manje od 10 godina , pritvor se uracunava u kaznu.
:O:
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
Kajo, ja sam samo demokrat i legalist. To je sve što mogu reć u svoj zagovor.kaya wrote:Ero ne zali ga. Ovo je zlocin bez kazne. Za cardak decu kretene.Eroo wrote:Kajo, draga si mi, ali ovo ti nije trebalo. Razmisli o svemu , pa ponovo nešto suvislije napiši.kaya wrote:Djevojka i starica su bile sigurno jugoslavenke i strani agenti i mladić iz ugledne familije je to u biti napravio za hrvatsku.
Šokirana sam ovom rigoroznom mjerom oduzimanja vozačke.
O vašim sudovima ne bih. Vidiš i sama, samo ako baciš oko na slučaj "Bandić".
Iz aviJona se vidi, no, to je vaš i ne moj problem.
Dorjecno pusi papucu . Pa si prevedi na onaj rijecnik hrvatsko srpskiaben wrote:kaya wrote:Ovako, kazna za saobracajnu sa smrtnim posljedicama je do 1- 10 godina.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da si sa 20 godina vozio auto od 510konja. i da bi ubio dvije osobe izašao nakon mjesec dana iz zatvora..
dobit će lik pola godine zatvora (sa uračunatim privtvorom) i dvi godine uvjetno.. prije 10ak godina bi se izvuka sa studiranjem u švicarskoj, sada se napreduje..
naravno da ti napraviš to sranje, stao bi 5-10godina u zatvoru, tako bi i on trebao, da izađe iz zatvora pri kraju dvadesetih.. i to je blaga kazna, jer dvije osobe su ubijene njegovom bahatosti
izašao bi nakon mjesec dana, naravno jer nakon mjesec dana svi izađu osim serijskih ubojica
jako jako rijetki ostaju u istražnom zatvoru do okončanja postupka jer kod nas postupak traje 5-6 godina
Oni izlaze iz pritvora , sudi im se godinama i dobijaju uvjetne kazne na kraju dok prasina padne na predmet. Slucaj Makarska ( ne sjecam se prezimena) , jezic, zuzul, horvatincic, ovaj itd.
Ostali, u slicnim situacijama ( dvoje mrtvih), ne izlaze iz pritvora, sudenje traje oko godinu dana, dobijaju vise od 5 a manje od 10 godina , pritvor se uracunava u kaznu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma tebi je zao. Al ga ne trebas zaliti. Izvuci ce se s uvjetnom. Netko drugi ne bi.Eroo wrote:Kajo, ja sam samo demokrat i legalist. To je sve što mogu reć u svoj zagovor.kaya wrote:Ero ne zali ga. Ovo je zlocin bez kazne. Za cardak decu kretene.Eroo wrote:Kajo, draga si mi, ali ovo ti nije trebalo. Razmisli o svemu , pa ponovo nešto suvislije napiši.kaya wrote:Djevojka i starica su bile sigurno jugoslavenke i strani agenti i mladić iz ugledne familije je to u biti napravio za hrvatsku.
Šokirana sam ovom rigoroznom mjerom oduzimanja vozačke.
O vašim sudovima ne bih. Vidiš i sama, samo ako baciš oko na slučaj "Bandić".
Iz aviJona se vidi, no, to je vaš i ne moj problem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Dorjecno pusi papucu . Pa si prevedi na onaj rijecnik hrvatsko srpskiaben wrote:kaya wrote:Ovako, kazna za saobracajnu sa smrtnim posljedicama je do 1- 10 godina.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:nevirujem da si sa 20 godina vozio auto od 510konja. i da bi ubio dvije osobe izašao nakon mjesec dana iz zatvora..
traje ti ova srbska faza već neko vrime sa
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Knin bruji o napadu dvojice brace iz Srbije na dvije djevojke ta na njihovog oca i brata.
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» Knin bruji o napadu dvojice brace iz Srbije na dvije djevojke ta na njihovog oca i brata.
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
Page 2 of 2