Putkov vritnjak AV
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Putkov vritnjak AV
Hrvatska je tu uljez. Hrvati ne mijenjaju vlast tako da smaknu predsjednika ili premijera....crvenkasti wrote:Ovo je najava Putinovog kraja.
Amerika i Hrvatska pobjeđuju, a Rusija, Kina i Srbija gube.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Lepotancicu, naši nisu imali U na dresu nego znak od Nike -a.pizzon wrote:ajde da nasi stave originakne cetnicke kokarde na dresu ikaya wrote:- Jeste videli crne dresove onih nacista Hrvata na prvenstvu , bacio sam televizor kroz prozor i vikao živela Rusija . Jelde je to mnogo lepo od mene ?Hektorović wrote:
- ?
- ma ništa..
porukom VKK
A to kaj Suljo ne voli tamno plavo i priviđaju mu se ustase njegov problem.
Ne možemo mi repku odjenuti u rozi dres jer je on bolestan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kosovo je naše, a ne srpsko!
Beograd primio jasno upozorenje Zapada da bi u slučaju intervencije u pokrajini imao posla sa međunarodnim vojnim snagama. Pretnju preneo diplomata jedne od najuticajnijih NATO država u razgovoru sa srpskim zvaničnicima
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:752946-ZAPAD-PRETI-SRBIJI-Krenete-li-na-Kosovo-imate-rat
----------------------
Uzalud im Putin. Ne smiju na Kosovo.
ZAPAD PRETI SRBIJI: Krenete li na Kosovo, imate rat!
Beograd primio jasno upozorenje Zapada da bi u slučaju intervencije u pokrajini imao posla sa međunarodnim vojnim snagama. Pretnju preneo diplomata jedne od najuticajnijih NATO država u razgovoru sa srpskim zvaničnicima
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:752946-ZAPAD-PRETI-SRBIJI-Krenete-li-na-Kosovo-imate-rat
----------------------
crvenkasti-
2014-04-17
sto rece lažanski glasnogovonik vucica...'nas,rusa,ping pong tri milijarde pa neka krene nato na nas'..a ono nista...crvenkasti wrote:Kosovo je naše, a ne srpsko!ZAPAD PRETI SRBIJI: Krenete li na Kosovo, imate rat!
----------------------
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gdje nestadose onaj optimizam..'sad imamo migove,rakete,bukove pa nek se nato usudi napast obrat ce bostan'...rekoh ja davno đaba i oruzje kad su muda labudova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:gdje nestadose onaj optimizam..'sad imamo migove,rakete,bukove pa nek se nato usudi napast obrat ce bostan'...rekoh ja davno đaba i oruzje kad su muda labudova
Gotovi su. I mi i Šiptari možemo mirno spavat.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Jel Suljo dao Putinu izuzeća centra u Nišu poput onog koje je dao NATO paktu?
Što je uopće ponudio Putinu?
Trebalo ga je nogirati iz kremlja...Dodo je prvi partner Rusije u regiji.
krkan je gotov samo to jos ne zna
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3