Uljanik sve bliže konačnom kraju
Page 1 of 1
Uljanik sve bliže konačnom kraju
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uljanik-na-samrti-brodovi-se-otkazuju-love-nema-a-vremena-je-sve-manje/2027508.aspx
Stranci otkazuju brodove, jer ovi nesposobni radnici, uhljebi i direktorčići, nisu sposobni brokvu zašarafit da na toj brokvi ne krade od direktora do poslovođe radione do varioca..
naravno privatna firma(čiji su vlasnici - radnici) uskoro ide u Zagreb žicati moje pare.. očekujem da kao porezni obveznik policija koju platim napendreči prosvjednike, a brodogradilište treba minirati dinamitom, i osloboditi zemljište za marinu i hotele
Stranci otkazuju brodove, jer ovi nesposobni radnici, uhljebi i direktorčići, nisu sposobni brokvu zašarafit da na toj brokvi ne krade od direktora do poslovođe radione do varioca..
naravno privatna firma(čiji su vlasnici - radnici) uskoro ide u Zagreb žicati moje pare.. očekujem da kao porezni obveznik policija koju platim napendreči prosvjednike, a brodogradilište treba minirati dinamitom, i osloboditi zemljište za marinu i hotele
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Uljanik sve bliže konačnom kraju
Dundo Maroje
Još jedan primjer. Poznavao sam đankija koji bi po 4 sata rezao fleksericom bakrene kablove, pazi ovo, koji su bili već instalirani na brodove. Bacao ih je preko ograde gdje ga je cura čekala i onda su ih brenerom palili i prodavali u Metis.
Ostala četiri sata je kao nešto radio, a jdnom mi je i spomenuo da bi dnevno znao prodati po 300 šuteva heroina. A da o noćnim čuvarima i ne govorim. Ti su okretajući glavu apartmane napravili. Tvrdi sam i ponosni Istrijan, ali neka nestanu sa lica zemlje. Napraviti marinu, prekrasnu rivu, uzimati pare od turista...
Brodove neka rade pošteni i vrijedni istočnjaci
Još jedan primjer. Poznavao sam đankija koji bi po 4 sata rezao fleksericom bakrene kablove, pazi ovo, koji su bili već instalirani na brodove. Bacao ih je preko ograde gdje ga je cura čekala i onda su ih brenerom palili i prodavali u Metis.
Ostala četiri sata je kao nešto radio, a jdnom mi je i spomenuo da bi dnevno znao prodati po 300 šuteva heroina. A da o noćnim čuvarima i ne govorim. Ti su okretajući glavu apartmane napravili. Tvrdi sam i ponosni Istrijan, ali neka nestanu sa lica zemlje. Napraviti marinu, prekrasnu rivu, uzimati pare od turista...
Brodove neka rade pošteni i vrijedni istočnjaci
naravno i državno uplitanje u ekonomiju nije kurca napravilo(a kada je država išta normalno napravila u ekonomiji), samo je produžilo agoniju i patnju, i platilo našim parama..
Treba moliti Kineze da oni kupe taj Uljanik.
Jedino oni bi ga mogli povratiti u život.
Ali Kinezi su zajebani, teško je do njih doprijeti.
Tko je dobar s Kinezima, pa da preko njega probamo?
Jedino oni bi ga mogli povratiti u život.
Ali Kinezi su zajebani, teško je do njih doprijeti.
Tko je dobar s Kinezima, pa da preko njega probamo?
crvenkasti-
2014-04-17
možeš misliti kako bi kinezi trpili ovaj naš managment, i ove radnike koji bi gradelali i krali .. sve bi to kinezi poslali na burzu rada
AssadNaPodmornici wrote:možeš misliti kako bi kinezi trpili ovaj naš managment, i ove radnike koji bi gradelali i krali .. sve bi to kinezi poslali na burzu rada
Šta je to za Kineze, Pula je za njih seoce, pucnu prstima i kupe sve.
Možda da im ponudimo da taj njihov put svile ide kroz Hrvatsku, a ne Srbiju? Jel kasno?
crvenkasti-
2014-04-17
kic wrote:
Srbija put svile i ima utjecaj na Kinu
Pa kad su kupili glupi rudnik Bor koji je sto puta gori od Uljanika, možda bi bilo pametno da molimo Glupiter Bema da im kaže koju lijepu riječ i za nas?
crvenkasti-
2014-04-17
ovi srbi su luđi od nas hrvata.. kada pomislim koje smo mi dno, onda dovoljno mi je okrenuti srpske medije i čitati njihove forumaše, u kojim fantazijama ta ekipa živi.. bolje da smo se odvojili, vi (srbi) ste još gori genetski otpad nego hrvati
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kinezi su kupili i Smederevo, jebote!
Smederevo, ej! Smederevo!
Pa zar će Smederevo biti bolje od naše Pule?
Smederevo, ej! Smederevo!
Pa zar će Smederevo biti bolje od naše Pule?
crvenkasti-
2014-04-17
kada su im presušile nade u braću ruse, kinezi su sada nova nada, spas i ufanje
ako ne ništa, barem većina hrvata, neviruje nikome, ne smatra nikoga prijateljem vanka, pa niti unutra,
za razliku od ludih i naivnih srba
za razliku od ludih i naivnih srba
AssadNaPodmornici wrote:ovi srbi su luđi od nas hrvata.. kada pomislim koje smo mi dno, onda dovoljno mi je okrenuti srpske medije i čitati njihove forumaše, u kojim fantazijama ta ekipa živi.. bolje da smo se odvojili, vi (srbi) ste još gori genetski otpad nego hrvati
a opsjednuti su, kao da nekom smeta ekonomski ili bilo kakav normalan uspjeh Srba wtf-
kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:ovi srbi su luđi od nas hrvata.. kada pomislim koje smo mi dno, onda dovoljno mi je okrenuti srpske medije i čitati njihove forumaše, u kojim fantazijama ta ekipa živi.. bolje da smo se odvojili, vi (srbi) ste još gori genetski otpad nego hrvati
a opsjednuti su, kao da nekom smeta ekonomski ili bilo kakav normalan uspjeh Srba wtf-
Naravno. Kad se Srbija ponovo obogati, kleknut ćemo i opet će nas primiti.
Oni su glupi i naivni.
crvenkasti-
2014-04-17
kic wrote:
kako to
Možda su Srbi,
Možda masoni
Similar topics
» Međugorje sve bliže konačnom priznanju
» Dodatna milijarda za uljanik
» I umjesto da ulože u Uljanik...