Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
Oćeš ga upucati iz zasjede sa pištoljem ko mihu i mene?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ne terba tebe banirati..tebi treba utvrditi jednu dobru dijagnozu..Gnječ wrote:pa ne kužim tu ništa ali sve mi je jasno. baci sendvič na blentu plekija pa ćeš vidjet kako funkcionira ustaško udbaški represivni režim.
Benito Mussolini je u Puli u Politeama Ciscutti za vas rvatne to je sad istarsko narodno kazališe, onda kad je bio na vlasti prilikom izlaska pokupio takvu šamarčinu da mu je zvonilo deset dana u ušima. no, fašisti nisu streljali ni uhapsili nikoga.
ajd sad ošamari Kolindu kokošarku pa da vidiš. sutra će gađati sendvičima zastupnika talijanske manjine u rvackoj...
ono sa Flegom je druga priča no vi rvati vrebate svaku jebenu priliku da bi opravdali vaše divljanje i šovinizam prema manjinama.
jednom riječju ja imam takav osjećaj gađenja prema hrvatima da ti to nemožeš niti razumjeti.
toliko kic. već kad si mene banirao trebao si banirati i ustaškohercegovačkog kurvinog sina Eru koji non stop bljuje po forumu ustaštvo i ustašku kurbu kolindu.
ajd me opet baniraj.
naći ću te kad-tad.
Šandor Winnetou- Posts : 19787
2017-12-31
Re: Atentat koji je zgrozio ceo svet i 'region'(slučaj Milorad Pupovac):Atentat malokalibarskom limunovom košpicom
vuksadinare wrote:..ovak...ti si bukac,glasniji,lajav,bezopasan samim time..ja sam tisi,kontroliraniji samim time opasniji..pa ti nastavi..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ne terba tebe banirati..tebi treba utvrditi jednu dobru dijagnozu..Gnječ wrote:pa ne kužim tu ništa ali sve mi je jasno. baci sendvič na blentu plekija pa ćeš vidjet kako funkcionira ustaško udbaški represivni režim.
Benito Mussolini je u Puli u Politeama Ciscutti za vas rvatne to je sad istarsko narodno kazališe, onda kad je bio na vlasti prilikom izlaska pokupio takvu šamarčinu da mu je zvonilo deset dana u ušima. no, fašisti nisu streljali ni uhapsili nikoga.
ajd sad ošamari Kolindu kokošarku pa da vidiš. sutra će gađati sendvičima zastupnika talijanske manjine u rvackoj...
ono sa Flegom je druga priča no vi rvati vrebate svaku jebenu priliku da bi opravdali vaše divljanje i šovinizam prema manjinama.
jednom riječju ja imam takav osjećaj gađenja prema hrvatima da ti to nemožeš niti razumjeti.
toliko kic. već kad si mene banirao trebao si banirati i ustaškohercegovačkog kurvinog sina Eru koji non stop bljuje po forumu ustaštvo i ustašku kurbu kolindu.
ajd me opet baniraj.
naći ću te kad-tad.
misli ti o meni šta hoćeš to je tvoje pravo. ali ti mene uopće ne poznaješ. ja ti ne želim zlo, zlo ne želim nikome ali stani mi na žulj jebat ću ti majku ustašku. to nemoj shvatiti doslovno, jebat ću tebe u uznojeno ustaško prkno.
Guest- Guest
Ma koje srpsko prezime???? pa niste imali prezimena do prije 150 godina a da bi ih još i izvozilipizzon wrote:michaellcmacha wrote:e sad ćeš prvom prilikom kad dođeš na ćaćevinU ići u pevec da kUpiš farbu za fasadU, gotovo nalog za uljepšavanje je izdan... tak da moš odmah promijenit par miljona srpskih dinara u ujačke kune da kupiš jupola... bar dvije kante... :)))pizzon wrote:miran,michaellcmacha wrote:ti miruj, nemoj sad da pošaljemo ekipu u selo okle si poteko i da ti obnovljenu kuću začarigajU... :)))pizzon wrote:ma jasno
ja bih isto tako ovog hrvata sto kenja hrvatski po skupstini
sjebo,
da se ne seti usta da otvori, da zaboravi kako se govori
inace ces osetiti voodu preko prvog hrva koji mi padne saka
ako vec na to ciljas
moje prezime nose srbi i hrvati po dalmaciji
izvezeno iz srbije, originalno srpsko, moji su
Last edited by tre on 1/10/2018, 11:35; edited 1 time in total
.....njahGnječ wrote:vuksadinare wrote:..ovak...ti si bukac,glasniji,lajav,bezopasan samim time..ja sam tisi,kontroliraniji samim time opasniji..pa ti nastavi..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ne terba tebe banirati..tebi treba utvrditi jednu dobru dijagnozu..Gnječ wrote:pa ne kužim tu ništa ali sve mi je jasno. baci sendvič na blentu plekija pa ćeš vidjet kako funkcionira ustaško udbaški represivni režim.
ajd me opet baniraj.
naći ću te kad-tad.
misli ti o meni šta hoćeš to je tvoje pravo. ali ti mene uopće ne poznaješ. ja ti ne želim zlo, zlo ne želim nikome ali stani mi na žulj jebat ću ti majku ustašku. to nemoj shvatiti doslovno, jebat ću tebe u uznojeno ustaško prkno.
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....njahGnječ wrote:vuksadinare wrote:..ovak...ti si bukac,glasniji,lajav,bezopasan samim time..ja sam tisi,kontroliraniji samim time opasniji..pa ti nastavi..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
ne terba tebe banirati..tebi treba utvrditi jednu dobru dijagnozu..
naći ću te kad-tad.
gle. ti, miha, tre, ero i još nekoliko opskurnih likova na ovom forumu vi ste svi luzeri. teška luzerija i šizofrenija. ništa dobroga u životu niste napravili nego samo ubijanje u ratu i nastavak vam je ustaštvo. ubijali ste za vlastiti ćeif jer ste psihopate. ne samo vi nego je đeneral tuđman sve robijaše iz bivše jugoslavije amnestirao i oslobodio. a to su mahom bili osuđeni zbog ubojstva ili višestrukog ubojstva i vaš je komunjarski đeneral njima dao švedski stol. kad daš ubojici da može ubijati nenaoružane civile to je kao da si mu ponudio švedski stol samo rokaj. to si ti. to ste vi hrvati. kukavice. sramotne ljigave kukavice. i za što ste ubijali na kraju? da rezimramo?
ajd sad ti.
Guest- Guest
a sto da ti kazem?..pises potpune idiotarije i besmislice...i zato ti ej moj odgovor...potrazi drugu musterijuGnječ wrote:vuksadinare wrote:.....njahGnječ wrote:vuksadinare wrote:..ovak...ti si bukac,glasniji,lajav,bezopasan samim time..ja sam tisi,kontroliraniji samim time opasniji..pa ti nastavi..Gnječ wrote:
naći ću te kad-tad.
gle. ti, miha, tre, ero i još nekoliko opskurnih likova na ovom forumu vi ste svi luzeri. teška luzerija i šizofrenija. ništa dobroga u životu niste napravili nego samo ubijanje u ratu i nastavak vam je ustaštvo. ubijali ste za vlastiti ćeif jer ste psihopate. ne samo vi nego je đeneral tuđman sve robijaše iz bivše jugoslavije amnestirao i oslobodio. a to su mahom bili osuđeni zbog ubojstva ili višestrukog ubojstva i vaš je komunjarski đeneral njima dao švedski stol. kad daš ubojici da može ubijati nenaoružane civile to je kao da si mu ponudio švedski stol samo rokaj. to si ti. to ste vi hrvati. kukavice. sramotne ljigave kukavice. i za što ste ubijali na kraju? da rezimramo?
ajd sad ti.
2015-09-08
popušit će menađeru iz zasjede... ;)tre wrote:Oćeš ga upucati iz zasjede sa pištoljem ko mihu i mene?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ne terba tebe banirati..tebi treba utvrditi jednu dobru dijagnozu..Gnječ wrote:pa ne kužim tu ništa ali sve mi je jasno. baci sendvič na blentu plekija pa ćeš vidjet kako funkcionira ustaško udbaški represivni režim.
ajd me opet baniraj.
naći ću te kad-tad.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:popušit će menađeru iz zasjede... ;)tre wrote:Oćeš ga upucati iz zasjede sa pištoljem ko mihu i mene?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ne terba tebe banirati..tebi treba utvrditi jednu dobru dijagnozu..Gnječ wrote:pa ne kužim tu ništa ali sve mi je jasno. baci sendvič na blentu plekija pa ćeš vidjet kako funkcionira ustaško udbaški represivni režim.
ajd me opet baniraj.
naći ću te kad-tad.
pomalo, ne žuri mi se skupljam podatke. a vi samo i dalje tako nastavite.
Guest- Guest
Mir oči povadili
Ako se nećete tući, nemojte se ni svaditi
Znaci brat je nahebo kad dođe na ručakpizzon wrote:miran,michaellcmacha wrote:ti miruj, nemoj sad da pošaljemo ekipu u selo okle si poteko i da ti obnovljenu kuću začarigajU... :)))pizzon wrote:ma jasno
ja bih isto tako ovog hrvata sto kenja hrvatski po skupstini
sjebo,
da se ne seti usta da otvori, da zaboravi kako se govori
inace ces osetiti voodu preko prvog hrvata koji mi padne saka
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudim wrote:Mir oči povadili
nemoj se ti miješati. ovaj feud traje već godinama na sreću bez ozbiljnih posljedica. ali moglo bi se to razguliti u jako zajebanu situaciju. nisam ti ja od onih koji popušta. radim ja pomalo skupljam informacije o tim likovima kad skupim dovoljno informacija, moguće je ali ne i dobro da krenem u rl akciju. jebe mi se što ću robijat ali neki od njih više neće disati. nikada. zato se na ovakvim forumima gdje admin favorizira jednu stranu i dešavaju rl obračuni. nije to prvi puta ima primjera po svijetu pun kurac gdje su trolovi poput ere i ostalih bili likvidirani.
šta ćemo sad? to je realnost uzalud me kic banira kad ne banira i one koji lože ustaštvo i flejmaju spamaju po forumu. prije ili kasnije dolazi do rl fajta. samo ja se neću fajtat s tim ustaškim govnima. ima drugih metoda kako im zauvijek zabraniti disati.
meditiraj sad o tome.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Yehudim wrote:Mir oči povadili
nemoj se ti miješati. ovaj feud traje već godinama na sreću bez ozbiljnih posljedica. ali moglo bi se to razguliti u jako zajebanu situaciju. nisam ti ja od onih koji popušta. radim ja pomalo skupljam informacije o tim likovima kad skupim dovoljno informacija, moguće je ali ne i dobro da krenem u rl akciju. jebe mi se što ću robijat ali neki od njih više neće disati. nikada. zato se na ovakvim forumima gdje admin favorizira jednu stranu i dešavaju rl obračuni. nije to prvi puta ima primjera po svijetu pun kurac gdje su trolovi poput ere i ostalih bili likvidirani.
šta ćemo sad? to je realnost uzalud me kic banira kad ne banira i one koji lože ustaštvo i flejmaju spamaju po forumu. prije ili kasnije dolazi do rl fajta. samo ja se neću fajtat s tim ustaškim govnima. ima drugih metoda kako im zauvijek zabraniti disati.
meditiraj sad o tome.
Audi-vide-actum-tace...........
Yehudim wrote:Gnječ wrote:Yehudim wrote:Mir oči povadili
meditiraj sad o tome.
Audi-vide-actum-tace...........
Audi, vide, tace, si tu vis vivere ? no hope. I will no bow before anyone! not to ustasha not to recicled NDH. NOT TO ENYONE OF THIS SHIT.
Guest- Guest
aj sroljo ne kakaj bzvz... ja da imam volje pronaći te, našao bih te bez jebem ti u vrlo kratkom vremenu...i da te negdje u prolazu zazovem i dam ti do znanja da sam ja maramih, vjerojatno bi te kap strefila od straha, i to samo na sam spomen, a kamoli da te sačekam negdje sa strane sa adekvatnom opremom za dezintegraciju tvoje životno presudne tjelesne tekućine... :)), ali budi bez brige nitko te neće tražiti jer si nebitan, a ako ikada i bude potrebe naći će se netko i nepozvan i riješiti ološa poput tebe po defaultu kao ološa i spada... ;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:aj sroljo ne kakaj bzvz... ja da imam volje pronaći te, našao bih te bez jebem ti u vrlo kratkom vremenu...i da te negdje u prolazu zazovem i dam ti do znanja da sam ja maramih, vjerojatno bi te kap strefila od straha, i to samo na sam spomen, a kamoli da te sačekam negdje sa strane sa adekvatnom opremom za dezintegraciju tvoje životno presudne tjelesne tekućine... :)), ali budi bez brige nitko te neće tražiti jer si nebitan, a ako ikada i bude potrebe naći će se netko i nepozvan i riješiti ološa poput tebe po defaultu kao ološa i spada... ;)
pa hajde daj ja jedva čekam takve ustaške heroje poput tebe daj nađi me pizda ti materina dođi više što te ometa da još nisi došo jel ustaško kopile. imam i ja ampulu za tebe ne brini ustaško govno izašlo iz ustaške vagine. hajde kreni!
Guest- Guest
evo nek ti kic da i moju IP adresu nać ćeš me garant. pa kreni više gomilo ustaških govana. kretenu ustaški. oooops druže milicijoneru.
Guest- Guest
mogu ja doci..Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:aj sroljo ne kakaj bzvz... ja da imam volje pronaći te, našao bih te bez jebem ti u vrlo kratkom vremenu...i da te negdje u prolazu zazovem i dam ti do znanja da sam ja maramih, vjerojatno bi te kap strefila od straha, i to samo na sam spomen, a kamoli da te sačekam negdje sa strane sa adekvatnom opremom za dezintegraciju tvoje životno presudne tjelesne tekućine... :)), ali budi bez brige nitko te neće tražiti jer si nebitan, a ako ikada i bude potrebe naći će se netko i nepozvan i riješiti ološa poput tebe po defaultu kao ološa i spada... ;)
pa hajde daj ja jedva čekam takve ustaške heroje poput tebe daj nađi me pizda ti materina dođi više što te ometa da još nisi došo jel ustaško kopile. imam i ja ampulu za tebe ne brini ustaško govno izašlo iz ustaške vagine. hajde kreni!
2015-09-08
Meni je miha isto rekao da će me ubiti čim me vidi.
I ja sad, kad šetam po gradu, čim vidim kakvog kretena, userem se od straha.
I ja sad, kad šetam po gradu, čim vidim kakvog kretena, userem se od straha.
crvenkasti-
2014-04-17
Gnječ wrote:evo nek ti kic da i moju IP adresu nać ćeš me garant. pa kreni više gomilo ustaških govana. kretenu ustaški. oooops druže milicijoneru.
Smrade bezosjećajni, šta to pišeš?! Pa zar ne znaš da miha boluje od slabog srca?
Jel hoćeš da ga strefi infarkt??
crvenkasti-
2014-04-17
gnječ..zamolit cu kica da mi da ip adresu..ali necu ti reci minutu,sat,dan kad cu doci..malo ces se loziti i kuriti na vatri...ok?..moras biti spreman u svako doba i vrijeme da me docekas..svako opustanje kiks..neoprostiv
2015-09-08
vuksadinare wrote:gnječ..zamolit cu kica da mi da ip adresu..ali necu ti reci minutu,sat,dan kad cu doci..malo ces se loziti i kuriti na vatri...ok?..moras biti spreman u svako doba i vrijeme da me docekas..svako opustanje kiks..neoprostiv
evo ovaj bi se igrao Bourneovog identiteta
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšiluk huška: Hoće li Milorad Pupovac od Hrvatske učiniti zemlju-slučaj?
» LOVAC ZGROZIO SVET! SLIKAO SE NASMEJAN SA LEŠEVIMA
» Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju zgrozio svet
» Milorad Pupovac: 'Kad bi se predsjednica ogradila..."
» Tko bi se usudio registirati HPC dok je močan drug Milorad Pupovac ?
» LOVAC ZGROZIO SVET! SLIKAO SE NASMEJAN SA LEŠEVIMA
» Snimak ubistva bespomoćnog lava na spavanju zgrozio svet
» Milorad Pupovac: 'Kad bi se predsjednica ogradila..."
» Tko bi se usudio registirati HPC dok je močan drug Milorad Pupovac ?
Page 2 of 5