ŠIPTARI I TAČI JEBU ODLIKOVANJE
Page 1 of 1
ŠIPTARI I TAČI JEBU ODLIKOVANJE
Tači u Americi: Orden za porodicu Buš i braću Bitići (video)
Kosovski predsednik Hašim Tači odlikovao je porodicu Buš, a posthumno i trojicu braće Bitići. Tači, zajedno sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem i šefom kosovske diplomatije Bedžetom Pacolijem, boravi u Sjedinjenim Američkim Državama gde se održava zasedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.
Orden desetogodišnjice nezavisnosti Kosova uručen je Džebu Bušu zbog „odlučnog doprinosa slobodi i nezavisnosti Kosova“ porodice Buš.
„Kada je Vaš otac govorio o pravima naroda na Kosovu, drugi nisu mogli da pronađu Kosovo na mapi“, rekao je Tači.
„Za mene i za porodicu Buš ovo je čast. Zahvalni smo Vam lično i celoj naciji na Kosovu“, kazao je Jeb Bush.
Orden „heroj Kosova“ uručen je dan ranije ocu braće Bitići.
Trojica braće Bitići, inače američki državljani, kao pripadnici takozvane „oslobodilačke vojske Kosova“ i bataljona „Atlantik“, uhapšeni su 1999. godine u centralnoj Srbiji, a kasnije ubijeni. Do sada niko nije odgovarao za njihovo ubistvo.
Orden „desetogodišnjice nezavisnosti Kosova“ dobili su i pripadnici „Atlantika“, koji je primio bivši komandant OVK i predsednik udruženja „Atlantik“ Gani Šehu.
Ceremonija je održana u kosovskom konzulatu u Njujorku.
https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201809271117310038-taci-bus-odlikovanje/
------------------------
Hoće li i nama Hrvatima udijeliti poneko odlikovanje?
Zaslužili smo.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: ŠIPTARI I TAČI JEBU ODLIKOVANJE
Mislim da je situacija obrnuta. Mi smo njima dužni i ne obrnuto. Kuiš?crvenkasti wrote:Tači u Americi: Orden za porodicu Buš i braću Bitići (video)
Kosovski predsednik Hašim Tači odlikovao je porodicu Buš, a posthumno i trojicu braće Bitići. Tači, zajedno sa kosovskim premijerom Ramušom Haradinajem i šefom kosovske diplomatije Bedžetom Pacolijem, boravi u Sjedinjenim Američkim Državama gde se održava zasedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.
Orden desetogodišnjice nezavisnosti Kosova uručen je Džebu Bušu zbog „odlučnog doprinosa slobodi i nezavisnosti Kosova“ porodice Buš.
„Kada je Vaš otac govorio o pravima naroda na Kosovu, drugi nisu mogli da pronađu Kosovo na mapi“, rekao je Tači.
„Za mene i za porodicu Buš ovo je čast. Zahvalni smo Vam lično i celoj naciji na Kosovu“, kazao je Jeb Bush.
Orden „heroj Kosova“ uručen je dan ranije ocu braće Bitići.
Trojica braće Bitići, inače američki državljani, kao pripadnici takozvane „oslobodilačke vojske Kosova“ i bataljona „Atlantik“, uhapšeni su 1999. godine u centralnoj Srbiji, a kasnije ubijeni. Do sada niko nije odgovarao za njihovo ubistvo.
Orden „desetogodišnjice nezavisnosti Kosova“ dobili su i pripadnici „Atlantika“, koji je primio bivši komandant OVK i predsednik udruženja „Atlantik“ Gani Šehu.
Ceremonija je održana u kosovskom konzulatu u Njujorku.
https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201809271117310038-taci-bus-odlikovanje/
------------------------
Hoće li i nama Hrvatima udijeliti poneko odlikovanje?
Zaslužili smo.
Eroo wrote:
Mislim da je situacija obrnuta. Mi smo njima dužni i ne obrnuto. Kuiš?
Tko je tebe što pitao? Jesli li ti Šiptar ili Hrvat? Nisi ni jedno ni drugo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ali lažem kao Srbin.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Mislim da je situacija obrnuta. Mi smo njima dužni i ne obrnuto. Kuiš?
Tko je tebe što pitao? Jesli li ti Šiptar ili Hrvat? Nisi ni jedno ni drugo.
Similar topics
» Vucić : Svi me jebu
» usa / šiptari -!
» Turci jebu i ne vade
» talijani jebu i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
» usa / šiptari -!
» Turci jebu i ne vade
» talijani jebu i ne vade
» Poljaci jebu ne vade
Page 1 of 1