U Zagrebu sendvičem gađalo Milorada Pupovca
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: U Zagrebu sendvičem gađalo Milorada Pupovca
AUSTRIJSKI ministar unutanjih poslova Herbert Kickl najavio je da će proširiti popis zabranjenih simbola u toj zemlji, a posebno su apostrofirani ustaški simboli.Kako javlja austrijski Kleine Zeitung, dosad su na popisu zabranjenih simbola bili samo oni Islamske države i Al-Kaide. No, od ožujka 2019. godine popis će biti proširen i uključivat će simbole ekstremističkih skupina kao što su Hamas, PKK, Muslimansko bratstvo i turske organizacije Sivi Vukovi.Kleine Zeiting navodi da će se na popisu naći i simboli hrvatskih fašista - ustaša, koje su za vrijeme održavanja Svjetskog prvenstva koristili hrvatski navijači u Austriji.Kazna za korištenje takvih simbola iznosit će 4000 eura ili zatvorska kazna u trajanju do godine dana, navodi list.
pametni znaju cemu sluzi pojas
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:AUSTRIJSKI ministar unutanjih poslova Herbert Kickl najavio je da će proširiti popis zabranjenih simbola u toj zemlji, a posebno su apostrofirani ustaški simboli.Kako javlja austrijski Kleine Zeitung, dosad su na popisu zabranjenih simbola bili samo oni Islamske države i Al-Kaide. No, od ožujka 2019. godine popis će biti proširen i uključivat će simbole ekstremističkih skupina kao što su Hamas, PKK, Muslimansko bratstvo i turske organizacije Sivi Vukovi.Kleine Zeiting navodi da će se na popisu naći i simboli hrvatskih fašista - ustaša, koje su za vrijeme održavanja Svjetskog prvenstva koristili hrvatski navijači u Austriji.Kazna za korištenje takvih simbola iznosit će 4000 eura ili zatvorska kazna u trajanju do godine dana, navodi list.
pametni znaju cemu sluzi pojas
Oni nisu normalni. Pa zar Hitler nije bio Austrijanac?
crvenkasti-
2014-04-17
Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
sve se urotilo protiv postena i bogobojazna hrvata
nema druge nego ici potajno pa reci da nismo , to jos pali neko vrijeme
2014-04-12
Na Bleiburgu je ustaško znakovlje marginalna pojava.
A Debilizaosto sjetil se ustaškoga znakovlja kad se pokazalo da nema nikakvih svjedokah bacanja limuna, sendviča ili ičega drugoga.
Regoč wrote:A Debilizaosto sjetil se ustaškoga znakovlja kad se pokazalo da nema nikakvih svjedokah bacanja limuna, sendviča ili ičega drugoga.
Kancelar Sebastian Kurz u ovom je kontekstu nedavno izjavio kako je slobodna i liberalna demokracija visoka vrijednost koju treba zaštititi. “Organizacije koje ne poštuju osnovne demokratske vrijednosti nemaju mjesto u našoj zemlji”, kazao je.
a ti kolega pjevaj borbene
2014-04-12
Kurz je u pravu. A svjedokah limunocida i dalje nema! Pa ti pjevaj ustaške.debotoijusto wrote:Regoč wrote:A Debilizaosto sjetil se ustaškoga znakovlja kad se pokazalo da nema nikakvih svjedokah bacanja limuna, sendviča ili ičega drugoga.Kancelar Sebastian Kurz u ovom je kontekstu nedavno izjavio kako je slobodna i liberalna demokracija visoka vrijednost koju treba zaštititi. “Organizacije koje ne poštuju osnovne demokratske vrijednosti nemaju mjesto u našoj zemlji”, kazao je.
a ti kolega pjevaj borbene
crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
Ja ne, niti sam ikada išao, ali nije u tome poanta. Nego da ljudi koji idu u ogromnom dijelu niti ne nose ustaška obilježja, jer nisu tamo došli promovirati nekakvu političku opciju nego iskazati poštovanje prema žrtvama genocida na Križnom putu.
Tako da oni neće imati baš nikakvih problema, kao ni do sad.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
Ja ne, niti sam ikada išao, ali nije u tome poanta. Nego da ljudi koji idu u ogromnom dijelu niti ne nose ustaška obilježja, jer nisu tamo došli promovirati nekakvu političku opciju nego iskazati poštovanje prema žrtvama genocida na Križnom putu.
ne ides no huskas , vise cijenim ljude koji imaju stav ma koliko debilan bio
2014-04-12
Huška ljude da idu na misu? O, jebo te taj drljavi "antifašistički" mozak!debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
Na što ja ni manje ni više nego "huškam"?
Majke mi moje pokojne ako si ti normalan.
Ako to nekim slučajem ipak jesi, onda si svakako ekstremno glup.
Guest- Guest
Pa cemu onda ici na bleiburg?Regoč wrote:Na Bleiburgu je ustaško znakovlje marginalna pojava.
Kso da ides u Mariju Bistricu bez kriza
Malo se lazemoSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
Hrvatska vojska su ustase zar ne ?
mnogo intersantno. Na dolcu uvijek ima tamo parsto ljudi ispred restorana i na opatovini, svi stolovi puni, nadzorne kamere sve po svuda, i nigdje niti jedenog svjedoka niti snimke genocidnog napada zašiljenim limunom u obliku srboseka na milorada. Biće je ostatke hrane na njega bacila ona sirijska djevojčica od maje sever....
lekovićevi šerafi, majina mala sirijka, jeti, vesela lezbijka, pupovčev limun ili somun, superman... što im je zajedničko?
Pa normalno, da nisu možda hrvatska vojska partizani?Sora wrote:Malo se lazemoSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:crvenkasti wrote:Kako ćemo sad ići u Blajburg i slaviti?
Fino. Kao i do sad.
znaci ne ides ?
Hrvatska vojska su ustase zar ne ?
Ajd u kurac pijani.
Da da su hrvatska vojska ustaše i domobrani i treba im odati počast.
Druga stvar je što je banda razbojnika iskoristila pobijedu saveznika i dobila državu nezasluženo, skrivajući se po šumama i gorama 4 godine.
Imaju istog postara....
2014-04-14
marcellus wrote:lekovićevi šerafi, majina mala sirijka, jeti, vesela lezbijka, pupovčev limun ili somun, superman... što im je zajedničko?
Supermen postoji, vidio sam na tv...jebi se ti Marcel...
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ''HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio predizborni spot za Milorada Pupovca''
» Ubojita lista SDSS-a:Boro Rkman zamjenik Milorada Pupovca!Nećete vjerovati tko se sve kandidirao...
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Potop Pupovca na manjinskim izborima.U Zagrebu dobio 156 glasova od 19 343 pripadnika srpske nacionalne manjine.
» Državnički govor g. Milorada Dodika
» Ubojita lista SDSS-a:Boro Rkman zamjenik Milorada Pupovca!Nećete vjerovati tko se sve kandidirao...
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Potop Pupovca na manjinskim izborima.U Zagrebu dobio 156 glasova od 19 343 pripadnika srpske nacionalne manjine.
» Državnički govor g. Milorada Dodika
Page 6 of 7