Play Of The Day
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 1
Play Of The Day
jučer sam morala u gradu nešto obaviti i prolazeći glavnim trgom, vidim i čujem da jedan jazz&swing ansambl ima nastup...iz zvučnika je prštala odlična i legendarna stvar Luisa Armstronga "When The Saints Go Marching In"...ispred pozornice šarenilo, turisti, domaći...gomila ljudi svih godina, od dječice, mladih, ljudi u srednjim i zrelim godinama, pa do umirovljenika...svi, ali svi uživaju i u ritmu cupkaju, neki parovi počeli su sramežljivo i plesati na izglačanom kamenu trga, pod kasnorujanskim suncem i vedrim nebom ...polako ih već skupilo 2-3 plesna para...a atmosfera je bila tako lijepo opuštena, ne možeš se ne predati trenutku i zaboraviti na sve, pa sam i ja u mjestu plesuckala i dlanovima davala ritam i u jednom trenutku čovjek nedaleko mene mi je prišao, pristojno pitao jesam li za ples..... i ja sam pristala
a neki dan sam baš gledala jedan YT gdje se ista stvar desila jednoj djevojci, ni ne sanjajući da ću za par dana doživjeti identičnu situaciju
tko zna, možda sam baš pod utjecajem tog YT klipa i zastala na trgu...izazivajući sudbinu
a neki dan sam baš gledala jedan YT gdje se ista stvar desila jednoj djevojci, ni ne sanjajući da ću za par dana doživjeti identičnu situaciju
tko zna, možda sam baš pod utjecajem tog YT klipa i zastala na trgu...izazivajući sudbinu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Play Of The Day
Noor wrote:
mizantrop-
2017-05-01
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 1