''Počelo lobiranje za mjesto u svjetskoj vladi''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Počelo lobiranje za mjesto u svjetskoj vladi''
Misliš da ću se sjetiti da te nisam nahranio? Ako je tako isprika unaprijed, nije u redu držati marvu bez hranered wolf wrote:Ne, tada ćeš me se sjetiti, kad budeš vidio smeđi šećer u ruci.tre wrote:Ako će te to smiriti nema problemared wolf wrote:Umjesto bijelog, u šaci ćeš imati smeđi šećer.tre wrote:red wolf wrote:
Uskoro će se sve promijeniti.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ne, to je prolazno. Potrebno da se ljudska vrsta uzdigne.pismejker wrote:to dolazired wolf wrote:Nebitno. Bitno je ono što dolazi.pismejker wrote:Mislio ne mislio.,.to ti slijedi...red wolf wrote:Nisam mislio na to.pismejker wrote:Ezeku..da ti posaljem par hrpa Chamuga i Arapa da osjetis u praksi to tvoje odusevljenje multikultijem i ostalim bedastocama,koje netk osa zdravim razumom nikad ne bi progutao..
Naj su mi picije i tipovi poput tebe koji sire ruke svakojakom smetju belocvjetskom,sire shupkove,ocekujuci..nesto..
shvati da svi narodi i nacije svijeta ne dijele iste moralne i ostale vrijednosti,i time u biti koche svaki napredak..
stos ti chamugu ili arapa natjerati da bude koristan i radi..
dao Bog da jednom budes morao platjati schtojer debeli,e da bi takov arapsko i chamugasto smetje noshalo brandiranu obleku i obucu...a tebi djeca noshala startas patike..
red wolf-
2016-02-10
shuti.,..gluvo bilo ,zlo ne culo..mortal wrote:nista od camuga kod nas !!!!
Guest- Guest
Znat ćeš kad dođe vrijeme za to.tre wrote:Misliš da ću se sjetiti da te nisam nahranio? Ako je tako isprika unaprijed, nije u redu držati marvu bez hranered wolf wrote:Ne, tada ćeš me se sjetiti, kad budeš vidio smeđi šećer u ruci.tre wrote:Ako će te to smiriti nema problemared wolf wrote:Umjesto bijelog, u šaci ćeš imati smeđi šećer.tre wrote:
red wolf-
2016-02-10
hahahahahaha..neki dan sam 4 chamuge mlade izbacio iz statbana,jerbo sam jako popizdijo,kad su onako bahato nadigli noge na suprotna sjedista,gdje normalno ljudi sjedaju,e da se vidi da nose Najke i da su big face...doduse,kad sam krenuo,pridruzio mi se jedan bledunjavi svabo,frcali su kao kokice..red wolf wrote:Ne, to je prolazno. Potrebno da se ljudska vrsta uzdigne.pismejker wrote:to dolazired wolf wrote:Nebitno. Bitno je ono što dolazi.pismejker wrote:Mislio ne mislio.,.to ti slijedi...red wolf wrote:
Nisam mislio na to.
E bas ce se ti cimpanzi uzdici negdje sa kulturom..smetje neodgojeno i neotesano bahato..
Guest- Guest
Pa ispričao sam ti se unaprijed, što još želiš???red wolf wrote:Znat ćeš kad dođe vrijeme za to.tre wrote:Misliš da ću se sjetiti da te nisam nahranio? Ako je tako isprika unaprijed, nije u redu držati marvu bez hranered wolf wrote:Ne, tada ćeš me se sjetiti, kad budeš vidio smeđi šećer u ruci.tre wrote:Ako će te to smiriti nema problemared wolf wrote:
Umjesto bijelog, u šaci ćeš imati smeđi šećer.
Znat ćeš kad dođe za to vrijeme, i nije daleko.tre wrote:Pa ispričao sam ti se unaprijed, što još želiš???red wolf wrote:Znat ćeš kad dođe vrijeme za to.tre wrote:Misliš da ću se sjetiti da te nisam nahranio? Ako je tako isprika unaprijed, nije u redu držati marvu bez hranered wolf wrote:Ne, tada ćeš me se sjetiti, kad budeš vidio smeđi šećer u ruci.tre wrote:
Ako će te to smiriti nema problema
red wolf-
2016-02-10
Ti si u jednoj velikoj zabludi...Ti misliš da si iznad drugih ljudi...To ti je velika greška, ali zato je potrebno ovo što će se dogoditi...Da slomi tvoju smrdljivu vrstu...pismejker wrote:hahahahahaha..neki dan sam 4 chamuge mlade izbacio iz statbana,jerbo sam jako popizdijo,kad su onako bahato nadigli noge na suprotna sjedista,gdje normalno ljudi sjedaju,e da se vidi da nose Najke i da su big face...doduse,kad sam krenuo,pridruzio mi se jedan bledunjavi svabo,frcali su kao kokice..red wolf wrote:Ne, to je prolazno. Potrebno da se ljudska vrsta uzdigne.pismejker wrote:to dolazired wolf wrote:Nebitno. Bitno je ono što dolazi.pismejker wrote:
Mislio ne mislio.,.to ti slijedi...
E bas ce se ti cimpanzi uzdici negdje sa kulturom..smetje neodgojeno i neotesano bahato..
red wolf-
2016-02-10
naravno da sam iznad majmuna i arapa smrdljivih..postivam domacinsku drzavu i njeno vlasnistvo ne serem po njima,postivam zakone..red wolf wrote:Ti si u jednoj velikoj zabludi...Ti misliš da si iznad drugih ljudi...To ti je velika greška, ali zato je potrebno ovo što će se dogoditi...Da slomi tvoju smrdljivu vrstu...pismejker wrote:hahahahahaha..neki dan sam 4 chamuge mlade izbacio iz statbana,jerbo sam jako popizdijo,kad su onako bahato nadigli noge na suprotna sjedista,gdje normalno ljudi sjedaju,e da se vidi da nose Najke i da su big face...doduse,kad sam krenuo,pridruzio mi se jedan bledunjavi svabo,frcali su kao kokice..red wolf wrote:Ne, to je prolazno. Potrebno da se ljudska vrsta uzdigne.pismejker wrote:to dolazired wolf wrote:
Nebitno. Bitno je ono što dolazi.
ti psi smrdljivi ne rade,nece da rade,kradu,siluju,unistavaju..to nisu ljudi,Ezeku,to je smetje smrdljivo..
moja vrsta je nesalomiva Ezeku..jer radi casno i posteno..Bogu ugodno..
Guest- Guest
Tvoja vrsta je i ona gore što si napisao, ali ne shvaćaš to...I zato ćeš to shvatit na teži način.pismejker wrote:naravno da sam iznad majmuna i arapa smrdljivih..postivam domacinsku drzavu i njeno vlasnistvo ne serem po njima,postivam zakone..red wolf wrote:Ti si u jednoj velikoj zabludi...Ti misliš da si iznad drugih ljudi...To ti je velika greška, ali zato je potrebno ovo što će se dogoditi...Da slomi tvoju smrdljivu vrstu...pismejker wrote:hahahahahaha..neki dan sam 4 chamuge mlade izbacio iz statbana,jerbo sam jako popizdijo,kad su onako bahato nadigli noge na suprotna sjedista,gdje normalno ljudi sjedaju,e da se vidi da nose Najke i da su big face...doduse,kad sam krenuo,pridruzio mi se jedan bledunjavi svabo,frcali su kao kokice..red wolf wrote:Ne, to je prolazno. Potrebno da se ljudska vrsta uzdigne.pismejker wrote:
to dolazi
ti psi smrdljivi ne rade,nece da rade,kradu,siluju,unistavaju..to nisu ljudi,Ezeku,to je smetje smrdljivo..
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,meni sve bolje i bolje..sto da ti kazem..casno i posteno,Bogu ugodno..red wolf wrote:Tvoja vrsta je i ona gore što si napisao, ali ne shvaćaš to...I zato ćeš to shvatit na teži način.pismejker wrote:naravno da sam iznad majmuna i arapa smrdljivih..postivam domacinsku drzavu i njeno vlasnistvo ne serem po njima,postivam zakone..red wolf wrote:Ti si u jednoj velikoj zabludi...Ti misliš da si iznad drugih ljudi...To ti je velika greška, ali zato je potrebno ovo što će se dogoditi...Da slomi tvoju smrdljivu vrstu...pismejker wrote:hahahahahaha..neki dan sam 4 chamuge mlade izbacio iz statbana,jerbo sam jako popizdijo,kad su onako bahato nadigli noge na suprotna sjedista,gdje normalno ljudi sjedaju,e da se vidi da nose Najke i da su big face...doduse,kad sam krenuo,pridruzio mi se jedan bledunjavi svabo,frcali su kao kokice..red wolf wrote:
Ne, to je prolazno. Potrebno da se ljudska vrsta uzdigne.
Guest- Guest
Možeš malo preciznije? Ono već 8 godina od tebe čujem isto a nikako da se nešto dogodi pa sam zaključio da ti padne šećer ili si gladan ili tako nešto pa te jednostavno nahranim sa kockom šećera ili sa plastom sijenared wolf wrote:Znat ćeš kad dođe za to vrijeme, i nije daleko.tre wrote:Pa ispričao sam ti se unaprijed, što još želiš???red wolf wrote:Znat ćeš kad dođe vrijeme za to.tre wrote:Misliš da ću se sjetiti da te nisam nahranio? Ako je tako isprika unaprijed, nije u redu držati marvu bez hranered wolf wrote:
Ne, tada ćeš me se sjetiti, kad budeš vidio smeđi šećer u ruci.
Znat ćeš.tre wrote:Možeš malo preciznije? Ono već 8 godina od tebe čujem isto a nikako da se nešto dogodi pa sam zaključio da ti padne šećer ili si gladan ili tako nešto pa te jednostavno nahranim sa kockom šećera ili sa plastom sijenared wolf wrote:Znat ćeš kad dođe za to vrijeme, i nije daleko.tre wrote:Pa ispričao sam ti se unaprijed, što još želiš???red wolf wrote:Znat ćeš kad dođe vrijeme za to.tre wrote:
Misliš da ću se sjetiti da te nisam nahranio? Ako je tako isprika unaprijed, nije u redu držati marvu bez hrane
red wolf-
2016-02-10
Ostao si bez teksta( čitaj bez šećera)? Jel može pomoći recimo dvije kocke šećera da pozobaš ili ako treba i pet ili deset kocki!? Nije u redu da marva patired wolf wrote:Znat ćeš.tre wrote:Možeš malo preciznije? Ono već 8 godina od tebe čujem isto a nikako da se nešto dogodi pa sam zaključio da ti padne šećer ili si gladan ili tako nešto pa te jednostavno nahranim sa kockom šećera ili sa plastom sijenared wolf wrote:Znat ćeš kad dođe za to vrijeme, i nije daleko.tre wrote:Pa ispričao sam ti se unaprijed, što još želiš???red wolf wrote:
Znat ćeš kad dođe vrijeme za to.
Budi strpljiv.tre wrote:Ostao si bez teksta( čitaj bez šećera)? Jel može pomoći recimo dvije kocke šećera da pozobaš ili ako treba i pet ili deset kocki!? Nije u redu da marva patired wolf wrote:Znat ćeš.tre wrote:Možeš malo preciznije? Ono već 8 godina od tebe čujem isto a nikako da se nešto dogodi pa sam zaključio da ti padne šećer ili si gladan ili tako nešto pa te jednostavno nahranim sa kockom šećera ili sa plastom sijenared wolf wrote:Znat ćeš kad dođe za to vrijeme, i nije daleko.tre wrote:
Pa ispričao sam ti se unaprijed, što još želiš???
red wolf-
2016-02-10
Yebo ti Godoa,sto mi moramo iscekati sa Ezekom...
Guest- Guest
Svaka cast !!pismejker wrote:Ezeku..da ti posaljem par hrpa Chamuga i Arapa da osjetis u praksi to tvoje odusevljenje multikultijem i ostalim bedastocama,koje netk osa zdravim razumom nikad ne bi progutao..
Naj su mi picije i tipovi poput tebe koji sire ruke svakojakom smetju belocvjetskom,sire shupkove,ocekujuci..nesto..
shvati da svi narodi i nacije svijeta ne dijele iste moralne i ostale vrijednosti,i time u biti koche svaki napredak..
stos ti chamugu ili arapa natjerati da bude koristan i radi..
dao Bog da jednom budes morao platjati schtojer debeli,e da bi takov arapsko i chamugasto smetje noshalo brandiranu obleku i obucu...a tebi djeca noshala startas patike..
2014-04-16
aaaaah
u vrapcu opet popustilo obezbjedjenje
vidim ezek vani a ni vikend nije poceo :)
u vrapcu opet popustilo obezbjedjenje
vidim ezek vani a ni vikend nije poceo :)
» U Svedskoj nista novo:'Pobjednici izbora a nijedno mjesto u vladi Svedske.Najmladja ministrica porijeklom iz Irana'
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Izetbegović: Lobiranje Plenkovića i Čovića u EU neće proći
» Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!
» U Svedskoj nista novo:'Pobjednici izbora a nijedno mjesto u vladi Svedske.Najmladja ministrica porijeklom iz Irana'
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Izetbegović: Lobiranje Plenkovića i Čovića u EU neće proći
» Putin će se sutra u UN-u obratiti svjetskoj javnosti!
Page 2 of 2