Navodni pukovnik HVO-a od Medveda dobio stan u centru Zagreba, a uopće nema status branitelja! Kad je na bizaran način otkriven bezobrazno odbija iseliti!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Navodni pukovnik HVO-a od Medveda dobio stan u centru Zagreba, a uopće nema status branitelja! Kad je na bizaran način otkriven bezobrazno odbija iseliti!
Re: Navodni pukovnik HVO-a od Medveda dobio stan u centru Zagreba, a uopće nema status branitelja! Kad je na bizaran način otkriven bezobrazno odbija iseliti!
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Doista ne mogu pojmiti mentalitet,ovih par likova,koji odmah,i bez kritickog razmisljanja idu okrenuti pilu naopako i optuziti neki dnevni list za /hajku/
Uopće nije riječ o hajci na jednog čovjeka, jer je on potpuno nebitan, kao što je nebitno je li kriv (a evidentno jeste).
Riječ je o paradigmi djelovanja masovnih mainstream medija pod kontrolom najkrupnijeg kapitala (Soros) koji skupa sa svojim prilježnim suradnicima iz domene tzv. moderne ljevice djeluju samo sa jednim ciljem, a to je uništavanje samosvjesnih nacija, zamjena domicilnog stanovništa sa doseljenicima iz trećesvjetskih vukojebina koji će parazitirati na grbači domorodaca, a svoj glas na izborima redovito davati tzv. modernoj ljevici i tako sve dok cilj ne bude postignut, genoicid nad lokalnim stanovništvom završen, a samosvjesne nacije uništene.
Dakle, u tom smislu su Sorosevi kopilani najveće ZLO modernog svijeta. Zapravo, oni su jedino pravo ZLO modernog svijeta, jer protiv njih za sada nema prave obrane, za razliku od trećesvjetskog ološa sa kojim institucije svake pravne države izađu na kraj malim prstom lijeve ruke.
Tko to ne razumije... jadna mu majka.
cekaj...jel netko rekao soros ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
@najveci neprijatelji hrvatske nacije i države su ti koje vi branite i takvi pod hitno (veliki hrvati, aka domoljubi) moraju biti deportirani i maknuti, to jest lustrirani iz pozicija vlasti, a njihova djeca maknuta iz administracije i državnih firmi i deportirani preko granice.
@soros i njegova kopilad su također neprijatelji
@sora će biti deportirana zajedno sa njezinim sunarodnjacima(desnog spektra) koji razjebavaju hrvatsku
@soros i njegova kopilad su također neprijatelji
@sora će biti deportirana zajedno sa njezinim sunarodnjacima(desnog spektra) koji razjebavaju hrvatsku
ostat ces pale sam na svijetu nakon tih transfera
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Lik je baš presjek svih osobina tipičnog rvackog domoljuba: bosančeros ADZovack lopov parazit lažni branitelj. Braniteljska mafija i Don Medved rasturaju..
catabbath-
2015-08-22
Sa jedne strane je Vaso i njegova bosanska ustaša lopovska struja a sa druge strane Plenki sa dalmatinskom udbaskom liberalnijom divizijom... Za koga navijati.. Zanimljivo možda je u ovom slučaju bolje navijati za Vasu, jest da će njegovi rodijaci preko granice poharati državu kao skakavci, ali zatvoriti će granice još žešće i neće ovi afganistanci zucnuti.
Ali svakako mislim da će pobijediti Plenki, ne možeš ti nekoga iz udbaske obitelji preveslati, nisu njegovi partizani slučajno dobili Ww2 i pobijedili vasine ujkane... Efikasniji su i pametniji.. Ali pratimo.. Da se moran kladiti.. PLENKI pobjeđuje, Vaso i rodbina će biti deportirana preko granice, a HDZ iduće izbore za nagradu dobija 35% glasova
Ali svakako mislim da će pobijediti Plenki, ne možeš ti nekoga iz udbaske obitelji preveslati, nisu njegovi partizani slučajno dobili Ww2 i pobijedili vasine ujkane... Efikasniji su i pametniji.. Ali pratimo.. Da se moran kladiti.. PLENKI pobjeđuje, Vaso i rodbina će biti deportirana preko granice, a HDZ iduće izbore za nagradu dobija 35% glasova
Kladim se na Plenkija i čini mi se da upravo sapuna dasku Vasi.
Svakako, kokice u ruke i neka se rokaju.. Pobjednik osvaja 35% glasova iduce izbore i ja buden glasa za HDZ
Qurac... zatvorit će granicu, rastjerat volontere i otvorit svoj biznis... eksport-import pakija i ostale bratijeAssadNaPodmornici wrote: Zanimljivo možda je u ovom slučaju bolje navijati za Vasu, jest da će njegovi rodijaci preko granice poharati državu kao skakavci, ali zatvoriti će granice još žešće i neće ovi afganistanci zucnuti.
Bez partijske knjižice si građanin drugog reda.AssadNaPodmornici wrote:Svakako, kokice u ruke i neka se rokaju.. Pobjednik osvaja 35% glasova iduce izbore i ja buden glasa za HDZ
Ne želim biti dio HDZ.. Možda kasnije.. Ako je Plenki sa 40ak godina ušao u HDZ i postao šef stranke mogu i ja, barem biti direktor neke propale državne firme.. Do tada uživam u drugim poslovima
A samo na 3 mjeseca su mu dali stan jadničku ni manje ni vise nego centru dok se ljeci od vrtoglavice pa ga je išao renovirati.
Ove oko vase treba deportirati ili logor otvoriti
Ove oko vase treba deportirati ili logor otvoriti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
AssadNaPodmornici wrote:Sa jedne strane je Vaso i njegova bosanska ustaša lopovska struja a sa druge strane Plenki sa dalmatinskom udbaskom liberalnijom divizijom... Za koga navijati..
To su interni sukobu unutar HDZ-a. Zaboravio si spomenuti potpuno sjebanu oporbu rascjepkanu na milijun frakcija gdje svatko svakome radi o glavi i razmišlja o osnivanju vlastite stranke očišćene od svake kritike njegove osobe jer njih ugrožava svako drugačije mišljenje od njihovog vlastitog. U takvoj konstelaciji je lako predvidjeti pobjednika na slijedećim parlamentarnim izborima pa je čak i navijanje potpuno nepotrebno i svodi se samo na neku osobnu sklonost.
Guest- Guest
Sora wrote:Ajd bavi se gade onim sto najbolje znas
Vragovima
Osim što si pijana, zla i glupa ispada da si i potpuno ćorava.
Pa vidiš da se bavim genocidnim Sorosevcima i tvojim seksualno opterećenim islamisltičkim teroristima koji se sa velikim veseljem raznose bombama jer su nasjeli na priče onog prevaranta Muhameda koji im je obećao da ako poginu za njega onda ih u raju čekaju 72 hurije.
Koliki kreten moraš biti da bi vjerovao u takve gluposti?
A Soros i njegovi kopilani rade na tome da upravo takvi preplave Europu i cijeli zapad i prije i s vremenom zamijene domicilno stanovništvo.
Najbolji recept za ostvarenje pakla na Zemlji skupa sa svim đavlima koji u njega spadaju.
No, to se neće dogoditi iz jednostavnog razloga zato što je ta ekipa u prosjeku previše glupa, nesposobna i jednostavno kukavna.
Guest- Guest
problem sa hvo-om sto oni doslovno nisu vodili evidencije...na pravi nacin..to sam se osobno uvjerio...kad sam dosao u posavinu kao dragovoljac..pitam gdje da se javim u ured za obranu...u derventi..oni mene pitaju..koji ured?..brajo evo ti puska i uniforma i vozi...'svi smo hvo,hos,to'...tako da mi ovo nije cudno..lik je mozda nosio pusku...u svom selu pa se ravnao po onoj 'svi smo hvo'...uslikao se negdje...sa puskom..bio tri dana...malo s euguzio politicarima i postao 'pukovnik'...a u evidenciji ga nema...kao sto nema mene...nema jos mnogo njih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:problem sa hvo-om sto
Problem je da mu nije HVO dao stan u centru Mostara ili neke druge bosanske vukojebine nego tim čobanima njihovi bosančerosi krimosi iz braniteljske ADZ mafije koji pljačkaju građane RH poklanjaju elitne stanove u centri Zagreba.
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:problem sa hvo-om sto oni doslovno nisu vodili evidencije...na pravi nacin..to sam se osobno uvjerio...kad sam dosao u posavinu kao dragovoljac..
Dobro, Posavina je bila poseban primjer nesposobnosti, gluposti, javašluka i totalnog nereda u organizaciji obrane. Tu se jednostavno nije znalo tko pije, a tko plaća, pa su na kraju najveću cijenu platili Hrvati Posavine, a bome i većina muslimana.
Guest- Guest
To ministarstvo branitelja treba ukinuti. Leglo uhljebljenih kriminalaca i mafijaša. Osim toga ne služi ničemu.
Last edited by catabbath on 27/9/2018, 08:49; edited 1 time in total
Svjestan sam ja da je važno je kako se čovjek osjeća, a ne što je on stvarno.
Ovaj se jako osjeća kao branitelj i Hrvat.
Ja se se isto osjećam. Vjerojatno nedovoljno.
Ovaj se jako osjeća kao branitelj i Hrvat.
Ja se se isto osjećam. Vjerojatno nedovoljno.
crvenkasti-
2014-04-17
ma bilo ej toga u hercegovini,srednjoj bosni..na pocetku rata u prvih nekoliko mjeseci...pa frend dosao u hercegovinu kao dragovoljac na pocetku...upisali ga u teku...da je sada u toj brigadi na koncu spoznao da nije u toj nego u nekoj drugoj...javio si se seoskom zapovjedniku i to je to bilo..kakavi uredi kakvi bakraci..'ured' bio u garazi..a teka 'arhiva'..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:problem sa hvo-om sto oni doslovno nisu vodili evidencije...na pravi nacin..to sam se osobno uvjerio...kad sam dosao u posavinu kao dragovoljac..
Dobro, Posavina je bila poseban primjer nesposobnosti, gluposti, javašluka i totalnog nereda u organizaciji obrane. Tu se jednostavno nije znalo tko pije, a tko plaća, pa su na kraju najveću cijenu platili Hrvati Posavine, a bome i većina muslimana.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bandićeva žena gotovinom kupila stan u centru Zagreba
» Nacional - Ana Karamarko stan u centru Zagreba platila 50.000 eura u gotovini
» Jakov Kitarović ima status branitelja. Nije bio na ratištu
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» Šiptari u Prištini prosvjeduju jer nemaju status hrvatskih branitelja
» Nacional - Ana Karamarko stan u centru Zagreba platila 50.000 eura u gotovini
» Jakov Kitarović ima status branitelja. Nije bio na ratištu
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» Šiptari u Prištini prosvjeduju jer nemaju status hrvatskih branitelja
Page 3 of 4