UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
I trebali bi uz sve to ici kroz 15 dana u split i zadar kod njegovih...
To mi se jos manje da.
To mi se jos manje da.
Guest- Guest
Da je kino ili kazalisna predstava, pitala bi te zasto ne ides sama, ali na koncert je nekako bezveze ici sam...
Izuzev sprovoda, ovo je bio dobar vikend. Sestra mi je dosla na 2 dana (isto radi sprovoda doduse), bili smo malo skupa, tati mi je bio rodendan, isli smo u setnju, igrali se s mojom kcerkom.
Oprala sam 3 masine njene robe, to ispeglala i slozila. Napravila 2 tepsije kolaca teti za goste.
Moram ovaj tjedan uvesti reda u kuci u pogledu stvari. Kad smo selili, nisam imala vremena za neku cistku, nego je sve islo s nama. Moram se prvo rijesit stvari koje vise ne nosim. Dio u Caritas, a dio bi mogla i na Njuskalo stavit.
Izuzev sprovoda, ovo je bio dobar vikend. Sestra mi je dosla na 2 dana (isto radi sprovoda doduse), bili smo malo skupa, tati mi je bio rodendan, isli smo u setnju, igrali se s mojom kcerkom.
Oprala sam 3 masine njene robe, to ispeglala i slozila. Napravila 2 tepsije kolaca teti za goste.
Moram ovaj tjedan uvesti reda u kuci u pogledu stvari. Kad smo selili, nisam imala vremena za neku cistku, nego je sve islo s nama. Moram se prvo rijesit stvari koje vise ne nosim. Dio u Caritas, a dio bi mogla i na Njuskalo stavit.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Kako mi je dosadno , svi spavaju ....
Unruly Night Train- Posts : 188
2017-09-17
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Setnja uz more i kava na suncu..
Sad sam raspalila deep house i kuham kasicu dok ona fascinirano gleda u robu na susilu.
Babies are weird.
Sad sam raspalila deep house i kuham kasicu dok ona fascinirano gleda u robu na susilu.
Babies are weird.
2014-04-14
Ona to sve vidi drugacijim ocima med....tko zna sta ona vidi u tome....
Razbacala sam se na sve strane,cistim,perem i usput trazim svjeze pass slike za posao u subotu...sve sam pretrazila i kao da su zemlju propale pas mater!
Razbacala sam se na sve strane,cistim,perem i usput trazim svjeze pass slike za posao u subotu...sve sam pretrazila i kao da su zemlju propale pas mater!
Guest- Guest
Danas je dan kave!
Ja ne bih mogla bez tog čarobnog napitka....
Ja ne bih mogla bez tog čarobnog napitka....
Guest- Guest
Ja sam isto veliki zaljubljenik u kavu.
Obozavam joj okus jos od ranog djetinjstva kad bi starcima kriomice uzimala po guc njihove. Stari mi je s 5 godina dao da probam njegov espresso i ljubav se rodila. I danas smo skupa popili jedan. :D
Obozavam joj okus jos od ranog djetinjstva kad bi starcima kriomice uzimala po guc njihove. Stari mi je s 5 godina dao da probam njegov espresso i ljubav se rodila. I danas smo skupa popili jedan. :D
2014-04-14
eksperimentiram sa novim gelom za kosu umjesto marke ultra strong uzeo samo strong
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:eksperimentiram sa novim gelom za kosu umjesto marke ultra strong uzeo samo strong
alea iacta est
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
Moxy wrote:Nakon sto mi je sinoc prijateljica,zapravo to su nam najbolji prijatelji,napisala da nije raspolozena za koncert,i danas zele doci na kavu,jednostavno sam joj napisala da nisam raspolozena....jednostavno mi je svejedno!
meni se javila ona 'the frendica' s izlascima i sl.. otkazuje izlazak u petak jer nekamo ide za vikend pa da se odmori! a cijela drama i nagovaranje su nastali kad sam ja tako imala 2 rezervirana vikenda.. onda me danima nagovarala različitim kombinacijama, samo da odemo van!
Guest- Guest
JimmieJohnsoon wrote:eksperimentiram sa novim gelom za kosu umjesto marke ultra strong uzeo samo strong
: ))
Ovog se covjeka ne bi ni moglo izmislit'. Ponekad citam njegove monologe. Wild Jimmie i njegov baloncic s helijem.
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)