Glup ko kurac d' or
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Glup ko kurac d' or
Znaci nas nadri doktor iz vinkovaca romsko srpskih gena mrzi imocane i hercegovce jer je u dubini svog kokosijeg mozga svjestan svoje inferiornosti naspram njizih. I posebno ga boli sto su te dvije skupine ljudi imocani i hercegovci toliko tijesno vezani da u biti i pripadaju istom genu. Naselili slavoniju unaprijedili je i na kraju ti isti postali najveci heroji obrane slavonije
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Mrznja je svojstvena mentalno ogranicenim osobama. Osobama vecinom koja su u djetinjstvu spolno zlostavljana od strane djeda strica ili oca. Jbg ako te je strikan Borivoje ili cale Mihajlo naguzio nemoramo mi biti "zrtve" tvoje frustracije. Jedno je neslagati se sa necijim uvjerenjima i nepodrzavati ih ali mrznja je nesto drugo. Jeli ti to jasno slavonski srbineDybala wrote:U jednome imas pravo ..mrzim pedere ..automatski dakle Hitlera i tebe
Wau u kojem si to časopisu pročitao ? Mens health ili teen?
Površnu psihologiju mi nemoj prodavati, to možes svojoj glupoj ženi izdajniče
Guest- Guest
Koliko ja god bio naporan i nezanimljiv cinjenica je da upravo ti kopiras mene. Pojavljujes se iz neke rupe i povremeno kopiras i pokusavas biti ja. Pocinjem sumnjati da nisi samo iskompleksiran nego i da u potaji svoje sobe tajno drkas na mene. Zivimo u slobodnom svijetu. Budi musko i priznaj da si pederDybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:I dalje kmecis polutane iz vinkovaca. Razumljivo je da osjecas sram i stid jer si genetski vezan uz sumadiju ali nitko te ne sili da budes gluplji nego sto jesi.Dybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Zamisli koliko moras biti glup kad si gluplji od vracale. A to je nemoguce i bilo je dok se nije pojavila ova nadrogirana spodoba i kreten sugavi dybala.
Keva mu radi u munchenu u hansa straße 9. Inace najstariji munchenski pufffff
Da da mali seronjo
A procitaj Dybalinu biografiju ,vidjeti ces da je Adolfov sin .Doslovno, konjino glupa
I pizdo koja si utekla iz svoje domovine ne prozivaj druge za ista ,najgori sljam koji nam popuje
Al si naporan i nezanimljiv
Koga briga sto kamenjar misli
Ironija je da najvise "U" zrnaca imam na ovom pederskom nogometu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
dobar ,loš,zao tripPABLO ESCOBAR wrote:Znaci nas nadri doktor iz vinkovaca romsko srpskih gena mrzi imocane i hercegovce jer je u dubini svog kokosijeg mozga svjestan svoje inferiornosti naspram njizih. I posebno ga boli sto su te dvije skupine ljudi imocani i hercegovci toliko tijesno vezani da u biti i pripadaju istom genu. Naselili slavoniju unaprijedili je i na kraju ti isti postali najveci heroji obrane slavonije
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Koliko ja god bio naporan i nezanimljiv cinjenica je da upravo ti kopiras mene. Pojavljujes se iz neke rupe i povremeno kopiras i pokusavas biti ja. Pocinjem sumnjati da nisi samo iskompleksiran nego i da u potaji svoje sobe tajno drkas na mene. Zivimo u slobodnom svijetu. Budi musko i priznaj da si pederDybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:I dalje kmecis polutane iz vinkovaca. Razumljivo je da osjecas sram i stid jer si genetski vezan uz sumadiju ali nitko te ne sili da budes gluplji nego sto jesi.Dybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Zamisli koliko moras biti glup kad si gluplji od vracale. A to je nemoguce i bilo je dok se nije pojavila ova nadrogirana spodoba i kreten sugavi dybala.
Keva mu radi u munchenu u hansa straße 9. Inace najstariji munchenski pufffff
Da da mali seronjo
A procitaj Dybalinu biografiju ,vidjeti ces da je Adolfov sin .Doslovno, konjino glupa
I pizdo koja si utekla iz svoje domovine ne prozivaj druge za ista ,najgori sljam koji nam popuje
Al si naporan i nezanimljiv
Koga briga sto kamenjar misli
Ironija je da najvise "U" zrnaca imam na ovom pederskom nogometu
To sto su tvoji gay sljedbenici mislili da sam izdajnik iz imotske krajine nije moj problem ,vise bi se ti onda trebao zabrinuti zbog te cinjenice
Guest- Guest
Tebi je psihologija vjerujem znanstvena fantazija. I cinjenica da ne negiras svoju mrznju prema svojin romsko srpskim genima. Znaci bolujes od sindroma seselj. Tako i on mrzi sve sto je hrvatsko znaci njegovo. Tako i ti prezires pedere i srbe znaci jer si njihov ali jasno je da je biti srbin ipak sramotaDybala wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Mrznja je svojstvena mentalno ogranicenim osobama. Osobama vecinom koja su u djetinjstvu spolno zlostavljana od strane djeda strica ili oca. Jbg ako te je strikan Borivoje ili cale Mihajlo naguzio nemoramo mi biti "zrtve" tvoje frustracije. Jedno je neslagati se sa necijim uvjerenjima i nepodrzavati ih ali mrznja je nesto drugo. Jeli ti to jasno slavonski srbineDybala wrote:U jednome imas pravo ..mrzim pedere ..automatski dakle Hitlera i tebe
Wau u kojem si to časopisu pročitao ? Mens health ili teen?
Površnu psihologiju mi nemoj prodavati, to možes svojoj glupoj ženi izdajniče
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
uglavnom si nasamaran sto ni necudi rome jer si se predstavljao kao doktor. A da jednoga doktora moze nasamarati cinjenicama jedan lik sa sss je malo teze. A ti ocito nemas ni osnovnu. Osim u kradji po vinkovackim i nustarskim salasima.
2015-09-13
kic ova ti valjakic wrote:
2015-09-13
Dosadno mi pa idem isprovocirati ovu kvaziinteligentnu budalu koja do podne mrzi sebe od podne cili svitkic wrote:
nominacije tek u tijeku, a vi već u peaku--
2015-09-13
Uopće nije velika konkurencija. Samo su 3 prava kandidata i to 3 forumske , niče, the end i isključivi krivac (miioni, amper).Serbia Strong wrote:Ogromna konkurencija-prosto nmg da se odlučim...
Zeko-
2015-08-26
Je, imam okruglu brojku sad...neka igre počnu...
darth_vader-
2014-04-17
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/prebacili-ste-cetrdesetu-ove-prehrambene-navike-svakako-morate-mijenjati-foto-20180930
Guest- Guest
Od sada onda list salate i kap maslinvog ulja za večeru... pozdravite seke, svi...
darth_vader-
2014-04-17
- "Četrdeset mi je godina ružno doba: čovjek je još mlad da bi imao želja a već star da ih ostvaruje. Šteta što nemam deset godina više pa bi me starost čuvala od pobuna ili deset godina manje pa bi mi bilo svejedno. Jer trideset godina je mladost, to sad mislim, kad sam se nepovratno udaljio od nje, mladost koja se ničega ne boji, pa ni sebe."
-
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» tko je glup ko kurac
» glup ko kurac glup ko kurac glup ko kurac
» Glup ko kurac
» faktograf je glup ka kurac (ne ovaj naš)
» Ja sam GLUP
» glup ko kurac glup ko kurac glup ko kurac
» Glup ko kurac
» faktograf je glup ka kurac (ne ovaj naš)
» Ja sam GLUP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4