Kolinda hoce rat sa Srbijom tako joj Tomsona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolinda hoce rat sa Srbijom tako joj Tomsona
Respekt svakome ko ima želudac ovo slušatikofein wrote:tre wrote:Imal šta da hrvati pardon ustaše smeju da pevaju uopšte
Ovo!
Ponos srbijanskih nota.
Al da se vratimo temi, ne vire kompleksaši u naše dvorište oni se samo tako češljaju. Sad će glupi usraelac yudahim doći i reći i da mi virimo u njiohovo dvorište ali nije on dete podoficira JNA iz paraćina, on se isto samo tako češlja.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Gdje su bile podmornice kad su ovi begali na krf kad smo već kod morskih dubinaomni wrote:E al ta je "Tamo duboko...ispod mora..."tre wrote:Držim da bi onako kompletno u marijanskoj brazdi napravili najmanju štetuomni wrote:"Tamo daleko..." nije losa, sto dalje od sviju.tre wrote:Imal šta da hrvati pardon ustaše smeju da pevaju uopšte
Ne, ne smijemo pjevati. Ni igrati nogomet.tre wrote:Imal šta da hrvati pardon ustaše smeju da pevaju uopšte
Jer to je ustaski.I vrijeđa vucica !njemu su inače svi iz porodice ubijeni u Jasenovcu mada nema pouzdanih podataka o tome, štoviše ustanovljeno je da su svi dočekali kraj rata živi osim jednog ubijenog u kafanskoj tući. Ali ako ga neki ustasa nalemao u kafani do smrti to je isto kao da je ubijen logoru.
Last edited by kaya on 24/9/2018, 21:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kolinda pjeva ko sto govori
Lose
Pjesma je za hercegbosance prakticki himna
Za prosječne Hrvate je pizdarija iz MPT repertoara
Hrvati imaju Prljsvo kazaliste a mogu ocito i PRLJAVE PJEVAČE
KOLINDA
DAJ DOĐI PJEVAJ S NAMA ..
Lose
Pjesma je za hercegbosance prakticki himna
Za prosječne Hrvate je pizdarija iz MPT repertoara
Hrvati imaju Prljsvo kazaliste a mogu ocito i PRLJAVE PJEVAČE
KOLINDA
DAJ DOĐI PJEVAJ S NAMA ..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Marina je himna i nema konkurenciju ...a Ljepa li si je realno drek od pjesme..ja kad ju cujem pravim se da ne cujem koliko je dosadna..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
netacno !kaya wrote:Ne, ne smijemo pjevati. Ni igrati nogomet.tre wrote:Imal šta da hrvati pardon ustaše smeju da pevaju uopšte
Jer to je ustaski.I vrijeđa vucica !njemu su inače svi iz porodice ubijeni u Jasenovcu mada nema pouzdanih podataka o tome, štoviše ustanovljeno je da su svi dočekali kraj rata živi osim jednog ubijenog u kafanskoj tući. Ali ako ga neki ustasa nalemao u kafani do smrti to je isto kao da je ubijen logoru.
sve, osim U glazbenika.
Guest- Guest
Istina ima više, na primjer suljini su pobijeni u jasenovcu ali samo osam puta a to nije dovoljno da stvarno budu ubijeni, za to treba barem 18 puta da ih ubiju što srbosjekom što macolom što streljanjem tako da je suljo ipak djelom u pravu Sa druge strane ne sjećam se da su u jasenovcu ubijali albance pa mi sad nije ništa jasnokaya wrote:Ne, ne smijemo pjevati. Ni igrati nogomet.tre wrote:Imal šta da hrvati pardon ustaše smeju da pevaju uopšte
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» DIO KOSOVA PRIPAST ĆE SRBIJI, DIO SRBIJE KOSOVU! Hoće li Jupiter Bem i Thaçi tako uništiti mir: 'Onda ide BiH, pa Makedonija, Crna Gora, Vojvodina...!'
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Tuđman je volio Tomsona, LILIĆ LAŽE
» DIO KOSOVA PRIPAST ĆE SRBIJI, DIO SRBIJE KOSOVU! Hoće li Jupiter Bem i Thaçi tako uništiti mir: 'Onda ide BiH, pa Makedonija, Crna Gora, Vojvodina...!'
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Tuđman je volio Tomsona, LILIĆ LAŽE
Page 2 of 2