Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Predsjednica Grabar-Kitarović putuje u SAD
uvijek sam se pitao(dobro,ne baš uvijek,samo zadnja 2 mjeseca)šta bi ta tek sve izvodila da smo stvarno postali prvaci na sp u rusiji,poor jakov
mizantrop- Posts : 300
2017-05-01
Gluvo bilo, euzubilahimina šejtani ( štab reko Ero )
poor Jaakov
poor Jaakov
Znam sta bi ja
I ona bi isto
Em smo zene
I ona bi isto
Em smo zene
Dakle, opet ona u SAD
JRBOME ako ne znam zasto ide tako cesto
Ostavi uvijek PUNJAČ
JRBOME ako ne znam zasto ide tako cesto
Ostavi uvijek PUNJAČ
Tako je meni ostao punjač kod jedne frendice
A sad ti vidi jel mi se isplati dati za kartu 150 kunica a punjač kosta nekih 50
Lako Kolindi
Ona ne racuna na placanje iz Džepa
Plus, Alo joj netko uskrati službeni trošak, dnevnice i to, samo pokaze ona svoje fotke s masingeverom
E covjece
Mene strah oriuzja a nu, vidi nje
Puca ko njen did u partizanima
A sad ti vidi jel mi se isplati dati za kartu 150 kunica a punjač kosta nekih 50
Lako Kolindi
Ona ne racuna na placanje iz Džepa
Plus, Alo joj netko uskrati službeni trošak, dnevnice i to, samo pokaze ona svoje fotke s masingeverom
E covjece
Mene strah oriuzja a nu, vidi nje
Puca ko njen did u partizanima
na prvu sam procitao naslov teme .Prebjegla kitarovicka u SAD
stvarno nes ne vlaja s mojim vidom
stvarno nes ne vlaja s mojim vidom
Lajte kere Jagobsfelda...
Grabar-Kitarović: Trump se zalaže za izbjegavanje dvostrukog poreza
Hrvatska predsjednica će govoriti na Generalnoj skupštini UN-a u utorak i imati niz bilateralnih sastanaka.
Hrvatska je jedna od tri članica NATO-a koja nema potpisan ugovor o dvostrukom oporezivanju s SAD-omReuters
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kazala je u New Yorku Hrvatima koji žive u SAD-u da ima dobar odnos sa američkim kolegom Donaldom Trumpom i poručila im da se on zalaže za potpisivanje sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja dvije zemlje.
Hrvatska je jedna od tri članica NATO-a koja nema potpisan takav ugovor s SAD-om.
Grabar-Kitarović je na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) kazala da ima "dobar odnos s predsjednikom Trumpom" s kojim se susrela u nekoliko navrata, zadnji put u Briselu u julu, kada joj je rekao da će potaknuti svoju administraciju da riješi problem dvostrukog oporezivanja.
Sudjelovat će i na nizu popratnih događaja, američkom Globalnom pozivu na rješavanje problema ovisnosti, Mirovnom samitu Nelsona Mandelae, Globalnoj kampanji protiv antisemitizma, skupu One Planet o klimatskim promjenama, UNICEF-ovom sastanku o mladima i Bloombergovom Globalnom poslovnom forumu.
Izvor: Agencije
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/grabar-kitarovic-trump-se-zalaze-za-izbjegavanje-dvostrukog-poreza
Hrvatska predsjednica će govoriti na Generalnoj skupštini UN-a u utorak i imati niz bilateralnih sastanaka.
Hrvatska je jedna od tri članica NATO-a koja nema potpisan ugovor o dvostrukom oporezivanju s SAD-omReuters
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kazala je u New Yorku Hrvatima koji žive u SAD-u da ima dobar odnos sa američkim kolegom Donaldom Trumpom i poručila im da se on zalaže za potpisivanje sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja dvije zemlje.
Hrvatska je jedna od tri članica NATO-a koja nema potpisan takav ugovor s SAD-om.
Grabar-Kitarović je na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) kazala da ima "dobar odnos s predsjednikom Trumpom" s kojim se susrela u nekoliko navrata, zadnji put u Briselu u julu, kada joj je rekao da će potaknuti svoju administraciju da riješi problem dvostrukog oporezivanja.
Govor na Generalnoj skupštini UN-a
Hrvatska predsjednica će govoriti na Generalnoj skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na marginama sjednica.Sudjelovat će i na nizu popratnih događaja, američkom Globalnom pozivu na rješavanje problema ovisnosti, Mirovnom samitu Nelsona Mandelae, Globalnoj kampanji protiv antisemitizma, skupu One Planet o klimatskim promjenama, UNICEF-ovom sastanku o mladima i Bloombergovom Globalnom poslovnom forumu.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/grabar-kitarovic-trump-se-zalaze-za-izbjegavanje-dvostrukog-poreza
Zubonje
S tim umjetnim porculanskom zubima
A njegov palac bas i ne stoji okomito
Na pak svršava ..
S tim umjetnim porculanskom zubima
A njegov palac bas i ne stoji okomito
Na pak svršava ..
Grabar-Kitarović: Trump se zalaže za izbjegavanje dvostrukog poreza
Dobro joj stoji onaj šal, baš joj ide uz karakter...
Eroo wrote:Hrvatska predsjednica će govoriti na Generalnoj skupštini UN-a u utorak i imati niz bilateralnih sastanaka.
Grabar-Kitarović je na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) kazala da ima "dobar odnos s predsjednikom Trumpom" s kojim se susrela u nekoliko navrata, zadnji put u Briselu u julu, kada joj je rekao da će potaknuti svoju administraciju da riješi problem dvostrukog oporezivanja.Govor na Generalnoj skupštini UN-a
Hrvatska predsjednica će govoriti na Generalnoj skupštini UN-a u utorak i imati 18 bilateralnih sastanaka na marginama sjednica.
Sudjelovat će i na nizu popratnih događaja, američkom Globalnom pozivu na rješavanje problema ovisnosti, Mirovnom samitu Nelsona Mandelae, Globalnoj kampanji protiv antisemitizma, skupu One Planet o klimatskim promjenama, UNICEF-ovom sastanku o mladima i Bloombergovom Globalnom poslovnom forumu.
Dobro joj stoji onaj šal, baš joj ide uz karakter...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica Grabar-Kitarović s Putinom
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Predsjednica Grabar-Kitarović sa suprugom ide u Kinu
» Predsjednica Grabar-Kitarović mora odgovoriti na pitanja
» Predsjednica Grabar-Kitarović pozvala Putina u Hrvatsku!
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Predsjednica Grabar-Kitarović sa suprugom ide u Kinu
» Predsjednica Grabar-Kitarović mora odgovoriti na pitanja
» Predsjednica Grabar-Kitarović pozvala Putina u Hrvatsku!
Page 2 of 2