herr flick i helga drze lojtre pupovcu
Page 1 of 1
herr flick i helga drze lojtre pupovcu
BRUNA Esih gostovala je u Dnevniku Nove TV gdje je govorila o aktualnoj političkoj situaciji. Što se tiče prosvjeda u Vukovaru, još nije sigurna hoće li ići.
"Dozvolite da si, kao i stranka, damo još malo vremena u povodu tog pitanja, jer naravno da mi svaki građanski prosvjed koji je usmjeren prema nezadovoljstvu rada institucija smatramo legitimnim", kaže Esih.
"Ne, to nije kalkulacija, mi još uvijek razmišljamo zato što postoje određene nejasnoće po ovom pitanju. Vjerojatno ćete se složiti sa mnom da organizator, koji je najavio prosvjed zbog nezadovoljstva institucijama, zbog njihove sporosti, čak i zataškavanja - ne znam da li je to bilo pod pritiskom ili ne, ali nakon nekoliko dana izjavljuje da će zapravo na tom prosvjedu prosvjedovati i protiv samoga sebe, i s druge strane da i dalje podržava vladu gospodina Plenkovića, isto kao i rad njegovih ministara, a to znači ujedno i rad ministra Bošnjakovića i ministra Božinovića.
Dakle, ministara pravosuđa i policije, koje moramo smatrati osnovnim krivcima ako se zaista ovi zločini i ne istražuju i ne procesuiraju na vrijeme.
Naravno, nismo skloni ishitrenim odlukama i ishitrenim pozivima ljudi, poput Mosta i primjerice Nikole Grmoje, koji je rekao da poziva ljude na prosvjed, ali u istoj je rečenici rekao da oni sami tamo neće biti", dodaje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bruna-esih-ne-znam-hocu-li-ici-na-prosvjed-u-vukovar-postoje-neke-nejasnoce-tu/2025463.aspx
"Dozvolite da si, kao i stranka, damo još malo vremena u povodu tog pitanja, jer naravno da mi svaki građanski prosvjed koji je usmjeren prema nezadovoljstvu rada institucija smatramo legitimnim", kaže Esih.
"Ne, to nije kalkulacija, mi još uvijek razmišljamo zato što postoje određene nejasnoće po ovom pitanju. Vjerojatno ćete se složiti sa mnom da organizator, koji je najavio prosvjed zbog nezadovoljstva institucijama, zbog njihove sporosti, čak i zataškavanja - ne znam da li je to bilo pod pritiskom ili ne, ali nakon nekoliko dana izjavljuje da će zapravo na tom prosvjedu prosvjedovati i protiv samoga sebe, i s druge strane da i dalje podržava vladu gospodina Plenkovića, isto kao i rad njegovih ministara, a to znači ujedno i rad ministra Bošnjakovića i ministra Božinovića.
Dakle, ministara pravosuđa i policije, koje moramo smatrati osnovnim krivcima ako se zaista ovi zločini i ne istražuju i ne procesuiraju na vrijeme.
Naravno, nismo skloni ishitrenim odlukama i ishitrenim pozivima ljudi, poput Mosta i primjerice Nikole Grmoje, koji je rekao da poziva ljude na prosvjed, ali u istoj je rečenici rekao da oni sami tamo neće biti", dodaje.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bruna-esih-ne-znam-hocu-li-ici-na-prosvjed-u-vukovar-postoje-neke-nejasnoce-tu/2025463.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: herr flick i helga drze lojtre pupovcu
O poreznoj reformi nije bila baš razgovorljiva.
"Kao što znamo, ministar Marić rekao je da će po tom pitanju još imati što za reći, da će tek predstaviti ukupni i cjeloviti paket, pa ćemo se mi i o tom pitanju izjasniti", kaže Esih.
"Mogu zapravo samo reći da zasad možemo govoriti o svom vlastitom nezadovoljstvu, kao što su to izrazili i građani i određeni drugi društveni sudionici", dodaje.
"Negdje se snizilo, nešto se uzelo, nešto se dalo, i to je zapravo moj trenutni komentar na poreznu reformu gospodina Marića", zaključuje ovu temu.
prstohvat ekonomske mudrosti essih
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-14
Nemoguce da policija štiti ratne zločince i tko bi jedan takav progon uopće zaustavio. Mogu jedino odustati zbog nedostatka dokaza, ili su nesposobni naći ih ili osumnjičeni nije kriv.
Ne postoji osoba koja bi se usudila zaustaviti taj progon ako je osnovan i zašto bi to netko radio uopće. I nije ratni zločin prometni prekršaj pa da netko nazove- Ej, aj baci tu kaznu to mi je prijatelj.
Ne postoji osoba koja bi se usudila zaustaviti taj progon ako je osnovan i zašto bi to netko radio uopće. I nije ratni zločin prometni prekršaj pa da netko nazove- Ej, aj baci tu kaznu to mi je prijatelj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Nemoguce da policija štiti ratne zločince i tko bi jedan takav progon uopće zaustavio. Mogu jedino odustati zbog nedostatka dokaza, ili su nesposobni naći ih ili osumnjičeni nije kriv.
Pupi je temeljni stub vladajuće većine
Pupi je moralna vertikala sabora
Pupija ne ljutit
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne kenjaj . To bi bilo nemoguce režirati i na filmu.Hektorović wrote:kaya wrote:Nemoguce da policija štiti ratne zločince i tko bi jedan takav progon uopće zaustavio. Mogu jedino odustati zbog nedostatka dokaza, ili su nesposobni naći ih ili osumnjičeni nije kriv.
Pupi je temeljni stub vladajuće većine
Pupi je moralna vertikala sabora
Pupija ne ljutit
Pazi SF, 6 vlada, 6 ili vise premijera , svi državni odvjetnici u 25 godina,svi ministri mup a , svi štite kontinuirano ratne zločince . Kada ih ukebaju samo zazvoni telefon i na telefonu je Bog pupi - pustite Lazu jer cu vam jebat kevu !I oni se odmah useru i puste ga.
2015-08-15
Koji shit . Oni jesu nesposobni, spori , okrivljeni im nisu dostupni , ne mogu dokazati , suci imaju 3 rasprave godišnje .. ali, nema tu nikakve urote.
2015-08-15
Daklem nije se moglo za nekih 25 godina a ovaj za nepune dvije napravi dar-mar. Tisuce svjedocenja, imena , mjesta , datumi, adrese i kao sta rece vecina ih je bila dostupna hrvatskim organima gonjenja. Nema zavjere..... Ajd super. Da i rukovodeci izjavi da je predao praznu fasciklu .Kila mozga.....
2014-04-14
Toliko slucajnosti i nehata.Visi policijski djelatnik drzi dokazni materijal u svojem uredu. nepoznati pocinitelji pokradu dokazni materijal iz ureda u policijskoj upravi i sto???? Nista. Visi policijski djelatnik ce vjerojatno biti saborski zastupnik u iducem sazivu ako se tako odluci. Kila mozga....
2014-04-14
Regoč-
2015-08-21
Naime, kako su objavili, "osnovano se sumnja da je 3. rujna 2018. u točno neutvrđeno vrijeme u Zagrebu, u cilju da zastraši dvojicu državnih dužnosnika nezadovoljan njihovim obnašanjem dužnosti, korištenjem vlastitog profila na društvenoj mreži Facebook na Facebook profil jednog dužnosnika napisao da ako ništa ne poduzmu treba im "prosvirati metak kroz glavu".
Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bozinovicu-na-fejs-napisao-da-mu-treba-metak-u-glavu-pa-zavrsio-u-pritvoru/2025617.aspx
a kao u SFRJ su se kršila ljudska prava i slobode pa si završio u zatvor. danas je demokracija pa eto opet isto.
Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bozinovicu-na-fejs-napisao-da-mu-treba-metak-u-glavu-pa-zavrsio-u-pritvoru/2025617.aspx
a kao u SFRJ su se kršila ljudska prava i slobode pa si završio u zatvor. danas je demokracija pa eto opet isto.
Guest- Guest
Nekako se taj pojam "prijetnja" rasteže k'o žvaka,
Ako novinar podnese prijavu da mu osoba prijeti smrću, onda zamjenica tužitelja odbacuje prijavu i kaže da nema elemenata prijetnje, nego: "čovjek malo popio pa ga ponijelo". Za tog istog lika, predsjednica RH kaže da je samo "izrazio svoje nezadovoljstvo". Ali, kad se nekom budži počne "prijetiti" ili prijetiti, onda se odmah uhićuje; svaki komentar koji spominje pojmove:"treba ga ubiti", "treba mu sprašiti metak u glavu", "treba ga užgat" i sl., odmah u pržun.
Zar ti komentari nisu samo izraz nezadovoljstva, kako bi rekla predsjednica?
heheh...
Ako novinar podnese prijavu da mu osoba prijeti smrću, onda zamjenica tužitelja odbacuje prijavu i kaže da nema elemenata prijetnje, nego: "čovjek malo popio pa ga ponijelo". Za tog istog lika, predsjednica RH kaže da je samo "izrazio svoje nezadovoljstvo". Ali, kad se nekom budži počne "prijetiti" ili prijetiti, onda se odmah uhićuje; svaki komentar koji spominje pojmove:"treba ga ubiti", "treba mu sprašiti metak u glavu", "treba ga užgat" i sl., odmah u pržun.
Zar ti komentari nisu samo izraz nezadovoljstva, kako bi rekla predsjednica?
heheh...
Guest- Guest
kaya wrote:Ne kenjaj . To bi bilo nemoguce režirati i na filmu.
Pazi SF, 6 vlada, 6 ili vise premijera , svi državni odvjetnici u 25 godina,svi ministri mup a , svi štite kontinuirano ratne zločince . Kada ih ukebaju samo zazvoni telefon i na telefonu je Bog pupi - pustite Lazu jer cu vam jebat kevu !I oni se odmah useru i puste ga.
baš :)
[url=https://servimg.com/view/19892573/1086][url=https://servimg.com/view/19892573/1087][/url][/url]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:kaya wrote:Ne kenjaj . To bi bilo nemoguce režirati i na filmu.
baš :)
I dvije zlice Pupovca. Vas Stevo
2014-04-14
Similar topics
» Herr Flick
» Hvala Katoličkoj Crkvi što drži lojtre lopovima i izadjicama iz Hadezea
» Bulj opleo po Pupovcu
» Branitelji poručili Pupovcu
» Ma je'l moguče?Puhovski spustio Pupovcu!
» Hvala Katoličkoj Crkvi što drži lojtre lopovima i izadjicama iz Hadezea
» Bulj opleo po Pupovcu
» Branitelji poručili Pupovcu
» Ma je'l moguče?Puhovski spustio Pupovcu!
Page 1 of 1