BABE i feminaci udruge naravno šute ko pičke
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
BABE i feminaci udruge naravno šute ko pičke
http://sbplus.hr/politika/politicke_stranke/evoluirala_iz_karakterne_pizde_u_karakternu_picku.aspx#.W6ZeTXszaM_
inače bi vrištale histerično do haaga i brisela da je seve u pitanju a ne kolinda
inače bi vrištale histerično do haaga i brisela da je seve u pitanju a ne kolinda
Poanta teksta nije na rodu, već na osobi koja obnaša dužnost predsjednika države ….tak da pi i pi ne ciljalju rod, pa s te osnove nema razloga da se kojekakve ženske udruge bave time.
…. s druge strane degutantno je tako javno pisati
Bila sam jako uvrijeđena kad sam pročitala vezano za izjašnjavanje o nacionalnosti.
Kao prvo to nije točno, kao drugo užasno je ponižavajuće za jedan narod, pa tako i za mene kao sam pripadnik istoga.
Bila sam jako uvrijeđena kad sam pročitala vezano za izjašnjavanje o nacionalnosti.
Kao prvo to nije točno, kao drugo užasno je ponižavajuće za jedan narod, pa tako i za mene kao sam pripadnik istoga.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Re: BABE i feminaci udruge naravno šute ko pičke
Poanta teksta je u vrieđanju predsjednice s kojom se Jerko ne slaže. Jerko je, kao i Matija Babić, osuđeni kriminalac koji glumata moralnu vertikalu.
A da se ovako piše o Milanki ili Vesni vrištale bi sve babetine od Drave do Jadrana da je tekst seksistički.
orion wrote:Poanta teksta nije na rodu, već na osobi koja obnaša dužnost predsjednika države ….tak da pi i pi ne ciljalju rod, pa s te osnove nema razloga da se kojekakve ženske udruge bave time.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
poanta je da je Jerko Zovko kako regoč reče osuđeni krimos koji je sebi sagradio kuću parama firme kojoj je bio dikrektor i usput financirao stranku tuđim novcem
pa sad jebe mater svima za koje misli da su mu krivi što je završio na robiji
pa sad jebe mater svima za koje misli da su mu krivi što je završio na robiji
inače odrazalo mu tri i pol godine bezuvjetno
Feminizam je ljevicarski sroljez, naravno da ne podrzava one koji nisu ekstremna ljevica
2014-04-19
A inace najodgovorniji za propast zapadaprckov wrote:Feminizam je ljevicarski sroljez, naravno da ne podrzava one koji nisu ekstremna ljevica
2014-04-19
svi sve kuze, samo prcku nije jasno koga treba podrzavati
nikad naprednog muskica od njega
dijagram-
2015-08-09
Kako nije, Trampa i brexitdijagram wrote:svi sve kuze, samo prcku nije jasno koga treba podrzavati
2014-04-19
I cevapeprckov wrote:Kako nije, Trampa i brexitdijagram wrote:svi sve kuze, samo prcku nije jasno koga treba podrzavati
2014-04-19
a baš si moroprckov wrote:A inace najodgovorniji za propast zapadaprckov wrote:Feminizam je ljevicarski sroljez, naravno da ne podrzava one koji nisu ekstremna ljevica
:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A nemrem lagat ljudima u ociNoor wrote:a baš si moroprckov wrote:A inace najodgovorniji za propast zapadaprckov wrote:Feminizam je ljevicarski sroljez, naravno da ne podrzava one koji nisu ekstremna ljevica
:)
2014-04-19
Uz njega su bili optuženi sin mu i knjigovotkinja, oboje oslobođeni. Knjigovotkinja je danas bliska gradonačelnikova suradnica za financije, a gradski proračun sufinancira Zovkov portal. Čudi li se itko da portal ne objavljuje kritičke članke o gradonačelniku?marcellus wrote:inače odrazalo mu tri i pol godine bezuvjetno
Da, bilo kako bilo ali kolega bi koliko sutra(radni dan) trebao nazvati Terselicku i pitati o njenom sudjelovanju u prosvjedu u Vukovaru. Treba vidjeti kakov je stav njene udruge u pitanju procesuiranja zlocinaca sa podrucje Vukovara. Mislim izvuci je napolje kao medu iz brloga. Bez dima vec sa konkrtenim koracima da se zrtvama iz Vukovara vrati dignitet , sta je cilj njene udruge koju placaju i zrtve iz tog Vukovara. No, nece se nista desiti. Kao niti ovome "novinaru". Koliko se sjecam taj je nesta smuljao i u Bosni . No nebitno. DNRH je postala sasma izobliceno drustvo. Ne vjerujem da ce Vesna ili Pupi doci u Vukovar i pateticnim i placnim glasom traziti pravdu za pobijene, silovane i osakacene sa tog podrucja, makar ubacili i malo Jasenovca, djecjih logora i sl , ono kao dvije zlice vegete i vas Stevo Karapandza. Kila mozga je i dalje ispod dvije konv,BiH.
2014-04-14
Jerko Zovko-Komšić je dotepencima pravi Hrvat i Hercegovac.
Ne treba ih prozivati, javit će se oni sami.
Ne treba ih prozivati, javit će se oni sami.
Opet Ero štiti bagru samo zato jer su s njegova kamenjara. Ako su s kamenjara, smiju psovati i Kraljicu.
Ma...to ti je kao s djecom.Regoč wrote:Opet Ero štiti bagru samo zato jer su s njegova kamenjara. Ako su s kamenjara, smiju psovati i Kraljicu.
Ti smiješ psovat svoje dijete i svašta mu reći kad pogriješi ali ako to radi netko drugi...jbga nije ti drago.
Regoč wrote:Opet Ero štiti bagru samo zato jer su s njegova kamenjara. Ako su s kamenjara, smiju psovati i Kraljicu.
Već vidjeno.
Ako Ero nekoga podržava..............uvik idi kontra.
Ne možeš faliti.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» A babe...
» Navijači, babe s viklerima i umirovljenici pobrkali državu
» Krvavi trag babe Klintonuše
» DESNIČARI SU PIČKE
» Ruske babe koje beru gljive
» Navijači, babe s viklerima i umirovljenici pobrkali državu
» Krvavi trag babe Klintonuše
» DESNIČARI SU PIČKE
» Ruske babe koje beru gljive