Pupovac
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pupovac
Vide mozda ali glumataju rvatine pa ne smiju glasno napisati..Gnječ wrote:kaya wrote:Pa jesmo realno.Gnječ wrote:kaya wrote:Uostalom vratilo ih se pola a od tih pola , pola po pasos samo i vani skupa s Hrvatima.
a rvati iz BiH? ja mislim da se sve skupa iselilo jedno 2 milijuna ljudi u zadnjih nekoliko godina. što hrvata iz rh što srba koji su mogli dobiti dvojno državljanstvo a i rvati iz be i ha koji imaju dvojno državljanstvo. slavoniju imaju rusi. vi ste kaput.
to znamo ti i ja. i nevidim više nikoga ovdje koji je svjestan te realnosti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?dzango wrote:Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.kaya wrote:Dobro nisu ni sad u las Vegasu doduše..dzango wrote:
To je propalo. I sad bi kao Pupovac trebao tamo da ih vraća. Gde? U mrtvaju? Ko bi se normalan tamo vratio?
Nekad su doseljavali u HR, a u zadnje vrime se drže Njemaca, vjernih saveznika.
Last edited by Eroo on 20/9/2018, 23:59; edited 1 time in total
Na sto ste vi referirali ?pizzon wrote:njih tamo i nema
to sam komentarisao
ranije
Da ih nema na Kosovu i južnoj Srbiji?
Pa nemam pojma, a gdje su?
2015-08-15
Super..Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?dzango wrote:Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.kaya wrote:
Dobro nisu ni sad u las Vegasu doduše..
2015-08-15
Mladi imaju novi život a deca im ni ne znaju za te kamenjare. Onima koji bi se možda vratili trebaju razni lekari, apoteke, transport, i to sve što bliže i brže. Šta da rade tamo kao fikusi u pizdi materini?kaya wrote:Taj kraj je prilično opustošen istina. Al teško da im je na Kosovu ili južnoj Srbiji bolje..dzango wrote:Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.kaya wrote:Dobro nisu ni sad u las Vegasu doduše..dzango wrote:To je propalo. I sad bi kao Pupovac trebao tamo da ih vraća. Gde? U mrtvaju? Ko bi se normalan tamo vratio?Gnječ wrote:
pa neće se vratiti. ali se neće vratiti ni onih 300 hiljada hrvata koji su otišli van. i još odlaze. krajina? hrvati su tamo napravili pustoš. etnocid.
Osim ako tamo nije ludilo od života a ja nemam pojma..
Eto. A ovde kao Pupovac treba da vraća Srbe. Gde jebote? U nekadašnjim srpskim selima i Bog rekao laku noć.Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?dzango wrote:Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.kaya wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro jel imaju tamo gdje jesu doktore, apoteke i transport ?dzango wrote:Mladi imaju novi život a deca im ni ne znaju za te kamenjare. Onima koji bi se možda vratili trebaju razni lekari, apoteke, transport, i to sve što bliže i brže. Šta da rade tamo kao fikusi u pizdi materini?kaya wrote:Taj kraj je prilično opustošen istina. Al teško da im je na Kosovu ili južnoj Srbiji bolje..dzango wrote:Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.kaya wrote:Dobro nisu ni sad u las Vegasu doduše..dzango wrote:
To je propalo. I sad bi kao Pupovac trebao tamo da ih vraća. Gde? U mrtvaju? Ko bi se normalan tamo vratio?
2015-08-15
U Kanadi, Australiji.... Čikagu.kaya wrote:Na sto ste vi referirali ?pizzon wrote:njih tamo i nema
to sam komentarisao
ranije
Svima super. Tamo se rad plaća... Oni zadovoljni s Njemcima, a i Njemci s njima...kaya wrote:Super..Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?dzango wrote:
Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.
Ne bave se više s balkanskim p*darijama i mudrovanjima.
Eroo wrote:Dobro je da je tako. Probajte drugdje, ako vas puste.Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:kaya wrote:Samo jos jedan običan dan u RH....
Subnor je pitao da se očituje o domovinskom ratu jer to je jako aktualno a i bajaga ne nastupa pa je kultura u drugom planu .
A pupi ko pupi ... o čemu drugom nego o ustašama
ti si mi rekla da se hrvati u trenu preobuku u ustaške uniforme ali glume civilizaciju i bečku školu. konjušare ne moraju glumit jer jesu.
Ako ih pokušate jope jašit obući će se i u samog crnog vraga.
Tako je bilo i u prošlosti, tako bi bilo i u buduće. Nije to nikakva moja mudrolija.
Dobro je da vas podsjetim.
prošli su mare bali...
dođi u Istru ja te bacim u fojbu. živoga. ili te bacim u neki šaht zapuštenog rudnika znam gdje se nalaze pa mi nije problem pomaknut jednu trulu gredu i zveknut te u dubinu. dubina šahta ti je oko 800 metara.
Guest- Guest
A dobro, to je drugo . Onda neće u islam grčki sigurno..dzango wrote:U Kanadi, Australiji.... Čikagu.kaya wrote:Na sto ste vi referirali ?pizzon wrote:njih tamo i nema
to sam komentarisao
ranije
2015-08-15
Ima. Još postoje ljudi i socijalne službe. Šta da rade u napuštenim selima i krajevima?kaya wrote:Dobro jel imaju tamo gdje jesu doktore, apoteke i transport ?dzango wrote:Mladi imaju novi život a deca im ni ne znaju za te kamenjare. Onima koji bi se možda vratili trebaju razni lekari, apoteke, transport, i to sve što bliže i brže. Šta da rade tamo kao fikusi u pizdi materini?kaya wrote:Taj kraj je prilično opustošen istina. Al teško da im je na Kosovu ili južnoj Srbiji bolje..dzango wrote:Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.kaya wrote:
Nemoj onda da kukas da vas vise nema u bih..Eroo wrote:Svima super. Tamo se rad plaća... Oni zadovoljni s Njemcima, a i Njemci s njima...kaya wrote:Super..Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:
Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?
2015-08-15
Nema od vraćanja ništa. Ne vraćaju se ni Pakistanci u Indiju...Možda nekad, ali na tenkovima...mada i u to sumLJam.dzango wrote:Eto. A ovde kao Pupovac treba da vraća Srbe. Gde jebote? U nekadašnjim srpskim selima i Bog rekao laku noć.Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?dzango wrote:
Neki jesu, neki nisu, kako se ko snašao. Ali nisu na spaljenoj zemlji gde više nema tragova života i gde caruju zmije. Ono čega je bilo pre 30 godina, više nema. Tu nema više života. Propalo. Idemo dalje.
Ko kuka? Bože sačuvaj...Kukate samo vi u HR i komšije u Srbiji. Besposlen pop i jariće krsti, jelte....kaya wrote:Nemoj onda da kukas da vas vise nema u bih..Eroo wrote:Svima super. Tamo se rad plaća... Oni zadovoljni s Njemcima, a i Njemci s njima...kaya wrote:Super..Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:
Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.
Neće ni iz Leskovca, Vranja. Nije neki standard ali njima i ne treba mnogo. Njihova deca iz beloga sveta neće sigurno.kaya wrote:A dobro, to je drugo . Onda neće u islam grčki sigurno..dzango wrote:U Kanadi, Australiji.... Čikagu.kaya wrote:Na sto ste vi referirali ?pizzon wrote:njih tamo i nema
to sam komentarisao
ranije
A ništa.dzango wrote:Ima. Još postoje ljudi i socijalne službe. Šta da rade u napuštenim selima i krajevima?kaya wrote:Dobro jel imaju tamo gdje jesu doktore, apoteke i transport ?dzango wrote:Mladi imaju novi život a deca im ni ne znaju za te kamenjare. Onima koji bi se možda vratili trebaju razni lekari, apoteke, transport, i to sve što bliže i brže. Šta da rade tamo kao fikusi u pizdi materini?kaya wrote:Taj kraj je prilično opustošen istina. Al teško da im je na Kosovu ili južnoj Srbiji bolje..dzango wrote:
Dobro ima nekih koji se bave stočarstvom
2015-08-15
Naravno da nema. To su priče za budale. To političari prodaju sirotinji raji kada se sastanu.Eroo wrote:Nema od vraćanja ništa. Ne vraćaju se ni Pakistanci u Indiju...Možda nekad, ali na tenkovima...mada i u to sumLJam.dzango wrote:Eto. A ovde kao Pupovac treba da vraća Srbe. Gde jebote? U nekadašnjim srpskim selima i Bog rekao laku noć.Eroo wrote:Nisu moji tamo. Zadnaja vrata se doslovce zazidala prije 3 mjeseca. Eno ih u Njemačkoj dojedan.dzango wrote:Niau svima zmije kućni ljubimci kao tebi u detinjatvu. Što se ti ne vratiš u kamenjar? Bar su svi tvoji još uvek tamo. Ovi naši ni nemaju kome da se vrate.Eroo wrote:
Zmija ima ko u priči, priroda se razbohotila...kako nema?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
bas se pitamkaya wrote:Na sto ste vi referirali ?pizzon wrote:njih tamo i nema
to sam komentarisao
ranije
da li ce ukapirati
pa to, oni su u bg i ns,
ili u blizini ta dva grada.
ne zele promenu, osim
povratak imovine, vecina. mnogi su ovde rodjeni
l.noc
Guest- Guest
Nisu oni više za to. Propali su i oni i njihova sela i krajevi. Stavite tablu za fajront i gotova priča. Samo vidite da prvo neko ugasi svetlo.kaya wrote:A ništa.dzango wrote:Ima. Još postoje ljudi i socijalne službe. Šta da rade u napuštenim selima i krajevima?kaya wrote:Dobro jel imaju tamo gdje jesu doktore, apoteke i transport ?dzango wrote:Mladi imaju novi život a deca im ni ne znaju za te kamenjare. Onima koji bi se možda vratili trebaju razni lekari, apoteke, transport, i to sve što bliže i brže. Šta da rade tamo kao fikusi u pizdi materini?kaya wrote:
Taj kraj je prilično opustošen istina. Al teško da im je na Kosovu ili južnoj Srbiji bolje..
Sad jbg .. to mi tužno zvuci , mogao si nešto veselije u ovaj kasni sat.dzango wrote:Nisu oni više za to. Propali su i oni i njihova sela i krajevi. Stavite tablu za fajront i gotova priča. Samo vidite da prvo neko ugasi svetlo.kaya wrote:A ništa.dzango wrote:Ima. Još postoje ljudi i socijalne službe. Šta da rade u napuštenim selima i krajevima?kaya wrote:Dobro jel imaju tamo gdje jesu doktore, apoteke i transport ?dzango wrote:
Mladi imaju novi život a deca im ni ne znaju za te kamenjare. Onima koji bi se možda vratili trebaju razni lekari, apoteke, transport, i to sve što bliže i brže. Šta da rade tamo kao fikusi u pizdi materini?
2015-08-15
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pupovac nahranjen
» hrvatski pupovac ima rijec
» Milorat Pupovac u Rijeci
» Pupovac se popiškil po žrtvah
» Pupovac odlazi u zaleđe
» hrvatski pupovac ima rijec
» Milorat Pupovac u Rijeci