Kako da budem Bosnjak, kada sam Srbin
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kako da budem Bosnjak, kada sam Srbin
https://www.espreso.rs/svet/bosna/292015/kako-da-budem-bosnjak-kada-sam-srbin-profesor-iz-sjenice-decenijama-istrazuje-pravo-poreklo-muslimana?utm_source=kurir&utm_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Kako da budem Bosnjak, kada sam Srbin
Majke ti mile odakle ove debile izvlace...pa jebote bog ovi nisu se makli od propagande iz 1990,1991,1992...pa mislim ono nevjerojatno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije debil. Čovek je istraživao i došao do svojih korena. Kako čovek iz Raške može da bude Bošnjak? Bošnjak je izmišljotina novijeg datuma i sam Selimović je stariji od te izmišljotine.vuksadinare wrote:Majke ti mile odakle ove debile izvlace...pa jebote bog ovi nisu se makli od propagande iz 1990,1991,1992...pa mislim ono nevjerojatno...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Srbi u Raškoj. Nigde nije logičnije da su Srbi nego u Raškoj.marcellus wrote:srbi svi i svuda.
2014-04-19
dzango wrote:Srbi u Raškoj. Nigde nije logičnije da su Srbi nego u Raškoj.marcellus wrote:srbi svi i svuda.
Logično je i da budu na Kosmetu, pa nema. Ima Šiptara kolko hoćeš zato.
Šiptari su drugi narod. Selimović nije. Čovek je istraživao i našao svoje korene. Šiptari i da hoće, ne mogu da nađu svoje korene.marcellus wrote:dzango wrote:Srbi u Raškoj. Nigde nije logičnije da su Srbi nego u Raškoj.marcellus wrote:srbi svi i svuda.
2014-04-19
Lipo, jos vjeri da se vrati ii sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:Šiptari su drugi narod. Selimović nije. Čovek je istraživao i našao svoje korene. Šiptari i da hoće, ne mogu da nađu svoje korene.marcellus wrote:dzango wrote:Srbi u Raškoj. Nigde nije logičnije da su Srbi nego u Raškoj.marcellus wrote:srbi svi i svuda.
srpsko cveće.
narodnost bosanac, bosnjak je izmisljena i nije u redu tjerati Hrvate i Srbe da moraju prihvacati taj naziv koji muslimanskom stanovnistvu odgovara jer nemaju drugu pripadnost ( ne izjasnjavaju se kao turci )
immortal-
2014-04-16
Nije baš cveće. Pre Srbi sa manom. Ali ipak Srbi. I nije jedini. Skoro je ekonomista Mahmut Bušatlija takođe došao do svojih korena i vratio se pravoslavlju.marcellus wrote:dzango wrote:Šiptari su drugi narod. Selimović nije. Čovek je istraživao i našao svoje korene. Šiptari i da hoće, ne mogu da nađu svoje korene.marcellus wrote:dzango wrote:Srbi u Raškoj. Nigde nije logičnije da su Srbi nego u Raškoj.marcellus wrote:srbi svi i svuda.
srpsko cveće.
Najjace mi je kad iz rh pokusavaju objasnitiobjasniti bih :D narodnost bosanac
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa i ti si srbinvuksadinare wrote:Majke ti mile odakle ove debile izvlace...pa jebote bog ovi nisu se makli od propagande iz 1990,1991,1992...pa mislim ono nevjerojatno...
sad si odlucio da budes hrvat.
iz petnih zila branis taj stav.
ti nam objasni ko su
bosanci, odnosno bosnjaci. ako nisu poturice iz srpskog i hrvatskog naroda.
Guest- Guest
covjek je blago retardiran i takve koristite u propagandi...uzasdzango wrote:Nije debil. Čovek je istraživao i došao do svojih korena. Kako čovek iz Raške može da bude Bošnjak? Bošnjak je izmišljotina novijeg datuma i sam Selimović je stariji od te izmišljotine.vuksadinare wrote:Majke ti mile odakle ove debile izvlace...pa jebote bog ovi nisu se makli od propagande iz 1990,1991,1992...pa mislim ono nevjerojatno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Raska je Srbija. Sve ostalo nije.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pizzon wrote:pa i ti si srbinvuksadinare wrote:Majke ti mile odakle ove debile izvlace...pa jebote bog ovi nisu se makli od propagande iz 1990,1991,1992...pa mislim ono nevjerojatno...
sad si odlucio da budes hrvat.
iz petnih zila branis taj stav.
ti nam objasni ko su
bosanci, odnosno bosnjaci. ako nisu poturice iz srpskog i hrvatskog naroda.
Kao i oni "dimljeni" na jugu. Svi, seveda.
Retardiran je tvoj Bakir što ne zna ni za poreklo, ni za istoriju, ni za indentitet. Ovaj čovek je istoričar koji je istražio svoje poreklo.vuksadinare wrote:covjek je blago retardiran i takve koristite u propagandi...uzasdzango wrote:Nije debil. Čovek je istraživao i došao do svojih korena. Kako čovek iz Raške može da bude Bošnjak? Bošnjak je izmišljotina novijeg datuma i sam Selimović je stariji od te izmišljotine.vuksadinare wrote:Majke ti mile odakle ove debile izvlace...pa jebote bog ovi nisu se makli od propagande iz 1990,1991,1992...pa mislim ono nevjerojatno...
Hrvati su bolji Srbi od Bošnjaka.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Avdo Avdić: Kako je biti Bošnjak u BiH
» Kada Srbin glumi Hrvata
» Dodik je istakao da je danas šef kabineta hrvatskog člana Predsjedništva Bošnjak, a od 15 ljudi koji rade u kabinetu oko 12 Bošnjaka i jedan Srbin
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Avdo Avdić: Kako je biti Bošnjak u BiH
» Kada Srbin glumi Hrvata
» Dodik je istakao da je danas šef kabineta hrvatskog člana Predsjedništva Bošnjak, a od 15 ljudi koji rade u kabinetu oko 12 Bošnjaka i jedan Srbin
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
Page 1 of 2