ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti - Page 2 Empty Re: Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti

Post by debotoijusto 15/9/2018, 12:31

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Nemora značiti jer ovim potezom dižeš količinu novca u opticaju dakle to ide prema tome da smanji inflaciju no kao šta rekoh stambene nekretnine su jedno a poslovne mogu izazvati prekid investicija jer stranac može otvoriti frizerski salon i drugdje tako da bojin se da je to loš potez 

Đavo leži u detaljima

???

Zakon ponude i potražnje 

Valutu gledaj kao robu ,šta je više netko treba vrijednost joj raste

I sad će turska lira imat kratkotrajno zaustavljanje inflacije ali zbog pada investicija zbog toga šta se takao u poslovne prostore u idućem kvartalu doči će do usporavanja turske ekonomije šta će se odraziti na vrijednost turske lire

Đavo leži u detaljima 

Stambene nekretnine možeš ali poslovni prostori su ti KRUG SMRTI
priznaj da nisi citao tekst , brzo :D

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti - Page 2 Empty Re: Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti

Post by aben 15/9/2018, 12:31

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Nemora značiti jer ovim potezom dižeš količinu novca u opticaju dakle to ide prema tome da smanji inflaciju no kao šta rekoh stambene nekretnine su jedno a poslovne mogu izazvati prekid investicija jer stranac može otvoriti frizerski salon i drugdje tako da bojin se da je to loš potez 

Đavo leži u detaljima

???

Zakon ponude i potražnje 

Valutu gledaj kao robu ,šta je više netko treba vrijednost joj raste

I sad će turska lira imat kratkotrajno zaustavljanje inflacije ali zbog pada investicija zbog toga šta se takao u poslovne prostore u idućem kvartalu doči će do usporavanja turske ekonomije šta će se odraziti na vrijednost turske lire

Đavo leži u detaljima 

Stambene nekretnine možeš ali poslovni prostori su ti KRUG SMRTI
ali ljudi je tin potezon vlade manje tribaju. u osnovi, ov potez samo smanjuje opseg ekonomije, ko kad bi neka trafika odlučila ne prodavati stvori ljudima s dužin vlosima.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2018, 12:35

Jesam pročitao sam ga i znam što želi postići ali sam odma objasnio zašto će ovo nakon početnog zaustavljanja inflacije već u idućem kvartalu doživit neuspjeh 

Lik nekuži razliku između stambene jedinice i poslovnog prostora
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2018, 12:46

Ja ovo nikad nebih ovako uradio a da oču postići to šta on oće ograničio bih se samo na kupnja i prodaja stambenih nekretnina a sve ovo ostalo jok a kako smo vezani uz euro i ta priča dakle to bi bila jedna valuta u kojoj bi to svakako bilo moguće

Stambene nekretnine i poslovni prostori nisu ista stvar
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 15/9/2018, 12:47

RayMabus wrote:Jesam pročitao sam ga i znam što želi postići ali sam odma objasnio zašto će ovo nakon početnog zaustavljanja inflacije već u idućem kvartalu doživit neuspjeh 

Prema uredbi koja je jučer objavljena u službenom nacionalnom glasilu, ugovori u prodaji, najmu i lizingu nekretnina moraju biti izraženi u nacionalnoj valuti liri, a oni sklopljeni u stranoj valuti moraju se izmijeniti u roku od 30 dana

kakve jedinice i prostori kolega , moras prodat likvidan novac s racuna/carape/vrta pretvorit u galopirajucu liru i obavit transakciju a prodavatelj mora flash brzinom nabavit ponovo "pravi" novac... i sve to 2x zakine za zub drzava 

rekao bi odlican plan za ozivit ekonomiju  :ming1
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2018, 12:54

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:Jesam pročitao sam ga i znam što želi postići ali sam odma objasnio zašto će ovo nakon početnog zaustavljanja inflacije već u idućem kvartalu doživit neuspjeh 

Prema uredbi koja je jučer objavljena u službenom nacionalnom glasilu, ugovori u prodaji, najmu i lizingu nekretnina moraju biti izraženi u nacionalnoj valuti liri, a oni sklopljeni u stranoj valuti moraju se izmijeniti u roku od 30 dana

kakve jedinice i prostori kolega , moras prodat likvidan novac s racuna/carape/vrta pretvorit u galopirajucu liru i obavit transakciju a prodavatelj mora flash brzinom nabavit ponovo "pravi" novac... i sve to 2x zakine za zub drzava 

rekao bi odlican plan za ozivit ekonomiju  :ming1
Pa da  nekretnina   , nepravi razliku između stambene jedinice i poslovnog prostora 

Vidi ja sam ti neke stvari objasnija , ako nisi do sada shvatija ni nećeš 

Mogu pokušati ponovno 

Ti ćeš kupit ili prodati stan jako rijetko, na kraju krajeva nije ti bitno jesi li u ovom ili onom kvartu a kod  biznisa je bitna lokacija

Ako si ti njih stavio u položaj da se nečkaju onda znači da si upravo usporio vlastito gospodarstvo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 15/9/2018, 13:22

Dovoljno je da povuce odredjenu svotu lire iz opticaja i problem resen.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics