Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Erdogan zabranio kupoprodaju stanova u stranoj valuti
priznaj da nisi citao tekst , brzoRayMabus wrote:Zakon ponude i potražnjedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nemora značiti jer ovim potezom dižeš količinu novca u opticaju dakle to ide prema tome da smanji inflaciju no kao šta rekoh stambene nekretnine su jedno a poslovne mogu izazvati prekid investicija jer stranac može otvoriti frizerski salon i drugdje tako da bojin se da je to loš potez
Đavo leži u detaljima
???
Valutu gledaj kao robu ,šta je više netko treba vrijednost joj raste
I sad će turska lira imat kratkotrajno zaustavljanje inflacije ali zbog pada investicija zbog toga šta se takao u poslovne prostore u idućem kvartalu doči će do usporavanja turske ekonomije šta će se odraziti na vrijednost turske lire
Đavo leži u detaljima
Stambene nekretnine možeš ali poslovni prostori su ti KRUG SMRTI
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ali ljudi je tin potezon vlade manje tribaju. u osnovi, ov potez samo smanjuje opseg ekonomije, ko kad bi neka trafika odlučila ne prodavati stvori ljudima s dužin vlosima.RayMabus wrote:Zakon ponude i potražnjedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nemora značiti jer ovim potezom dižeš količinu novca u opticaju dakle to ide prema tome da smanji inflaciju no kao šta rekoh stambene nekretnine su jedno a poslovne mogu izazvati prekid investicija jer stranac može otvoriti frizerski salon i drugdje tako da bojin se da je to loš potez
Đavo leži u detaljima
???
Valutu gledaj kao robu ,šta je više netko treba vrijednost joj raste
I sad će turska lira imat kratkotrajno zaustavljanje inflacije ali zbog pada investicija zbog toga šta se takao u poslovne prostore u idućem kvartalu doči će do usporavanja turske ekonomije šta će se odraziti na vrijednost turske lire
Đavo leži u detaljima
Stambene nekretnine možeš ali poslovni prostori su ti KRUG SMRTI
2014-04-16
Jesam pročitao sam ga i znam što želi postići ali sam odma objasnio zašto će ovo nakon početnog zaustavljanja inflacije već u idućem kvartalu doživit neuspjeh
Lik nekuži razliku između stambene jedinice i poslovnog prostora
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja ovo nikad nebih ovako uradio a da oču postići to šta on oće ograničio bih se samo na kupnja i prodaja stambenih nekretnina a sve ovo ostalo jok a kako smo vezani uz euro i ta priča dakle to bi bila jedna valuta u kojoj bi to svakako bilo moguće
Stambene nekretnine i poslovni prostori nisu ista stvar
Stambene nekretnine i poslovni prostori nisu ista stvar
2014-04-11
RayMabus wrote:Jesam pročitao sam ga i znam što želi postići ali sam odma objasnio zašto će ovo nakon početnog zaustavljanja inflacije već u idućem kvartalu doživit neuspjeh
Prema uredbi koja je jučer objavljena u službenom nacionalnom glasilu, ugovori u prodaji, najmu i lizingu nekretnina moraju biti izraženi u nacionalnoj valuti liri, a oni sklopljeni u stranoj valuti moraju se izmijeniti u roku od 30 dana
kakve jedinice i prostori kolega , moras prodat likvidan novac s racuna/carape/vrta pretvorit u galopirajucu liru i obavit transakciju a prodavatelj mora flash brzinom nabavit ponovo "pravi" novac... i sve to 2x zakine za zub drzava
rekao bi odlican plan za ozivit ekonomiju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa da nekretnina , nepravi razliku između stambene jedinice i poslovnog prostoradebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Jesam pročitao sam ga i znam što želi postići ali sam odma objasnio zašto će ovo nakon početnog zaustavljanja inflacije već u idućem kvartalu doživit neuspjeh
Lik nekuži razliku između stambene jedinice i poslovnog prostoraPrema uredbi koja je jučer objavljena u službenom nacionalnom glasilu, ugovori u prodaji, najmu i lizingu nekretnina moraju biti izraženi u nacionalnoj valuti liri, a oni sklopljeni u stranoj valuti moraju se izmijeniti u roku od 30 dana
kakve jedinice i prostori kolega , moras prodat likvidan novac s racuna/carape/vrta pretvorit u galopirajucu liru i obavit transakciju a prodavatelj mora flash brzinom nabavit ponovo "pravi" novac... i sve to 2x zakine za zub drzava
rekao bi odlican plan za ozivit ekonomiju
Vidi ja sam ti neke stvari objasnija , ako nisi do sada shvatija ni nećeš
Mogu pokušati ponovno
Ti ćeš kupit ili prodati stan jako rijetko, na kraju krajeva nije ti bitno jesi li u ovom ili onom kvartu a kod biznisa je bitna lokacija
Ako si ti njih stavio u položaj da se nečkaju onda znači da si upravo usporio vlastito gospodarstvo
2014-04-11
Dovoljno je da povuce odredjenu svotu lire iz opticaja i problem resen.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan zabranio Twier i Fejs
» Erdogan zabranio vojsci EU slijetanje na teritorij EU
» Indija će uskoro trgovati s Rusijom u svojoj valuti
» Nacionalizacija 200.000 stanova u Berlinu?
» Berlin zamrznuo cijene stanova
» Erdogan zabranio vojsci EU slijetanje na teritorij EU
» Indija će uskoro trgovati s Rusijom u svojoj valuti
» Nacionalizacija 200.000 stanova u Berlinu?
» Berlin zamrznuo cijene stanova
Page 2 of 2