STIŽU HRVATSKI MARINCI!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: STIŽU HRVATSKI MARINCI!
Da, evo se iskrcavaju kolonizatori.Ringo10 wrote:Hajde ne nasmijavaj me.Regoč wrote:Koli.Ringo10 wrote:A ko je glavni zapovjednik tih marinaca kao i cijele hrvatske vojske.
Hrvatska je kolonija.
Ups, jebi ga, Australija je.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
marinci s 1 1/2 brodom starim 30g. ovo ce bit jebeni trosak
dakle umjesto neke verzije obalne straze na korist zajednici imamo marince-uhljebe
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Zagovaraš građanski rat? Ne, hvala, dosta nam je bilo od 41. do 45., ni danas posljedice nisu ugasle.vili40 wrote:A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
Obalna straža i marinci nisu ista služba.debotoijusto wrote:vili40 wrote:A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
dakle umjesto neke verzije obalne straze na korist zajednici imamo marince-uhljebe
Pogriješio si smjer. Ne hodaju natraške.vili40 wrote:A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
Dok su naši preci kod Lepanta razvaljivali Turke, američki marinci su dotle...ma koja pička materina, kakvi marinci...gasi HV...
darth_vader-
2014-04-17
Regoč wrote:Obalna straža i marinci nisu ista služba.debotoijusto wrote:vili40 wrote:A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
stvarno ? ta nemojte kasti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Stvarno.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Obalna straža i marinci nisu ista služba.debotoijusto wrote:vili40 wrote:A ja se ponadao da krenuli na banske dvore...kad ono još jedna skupa igrarija
stvarno ? ta nemojte kasti
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» " VELIKA POBUNA SVE SNAŽNIJI PRITISAK KLERA, STIŽU SVE JAČA UPOZORENJA POLITIČARIMA Crkva mobilizira vjernike na prosvjed: 'Treba li uništiti hrvatski narod?'"
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Stižu...
» stižu reforme
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Stižu...
» stižu reforme
Page 2 of 2