ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA

Go down

NBA  Empty NBA

Post by muckodjubre 15/10/2015, 14:57

KHLOE ODLUČUJE HOĆE LI ODOMA ISKLJUČITI S APARATA? Bivšoj NBA zvijezdi otkazuju organi: 'U njemu smo našli sve droge koje možete zamisliti!

'Lamar Odom i drugi dan nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Las Vegasu nakon što ga je u utorak navečer policija pronašla u nesvjesnom stanju u jednom bordelu. Bolnica ne želi komentirati nagađanja o stanju bivše NBA zvijezde, ali TMZ navodi da je Lamar u komi i da mu organi otkazuju. U najgorem su stanju srce, bubrezi i pluća i na životu ga održavaju još samo aparati.

Drugi popularni američki portal E! navodi da su iz pouzdanih izvora saznali da je Odom pretrpio teški moždani udar koji će mu, ukoliko preživi, ostaviti teška oštećenja mozga...

NBA  6b8efe2f85c2b63406b2NBA  Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500NBA  Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

NBA  Empty Re: NBA

Post by UniKat86 29/10/2015, 09:32

Dobar debi Hezonje. 11 koseva (4-9), 3 skoka, 2 asistencije i 4 izgubljene lopte za 25 minuta.
UniKat86
UniKat86

2015-09-15

Back to top Go down

Back to top