Osumnjičeni za napad na Skripale: "Mi nismo agenti"
Page 1 of 1
Osumnjičeni za napad na Skripale: "Mi nismo agenti"
https://www.rt.com/news/438350-petrov-boshirov-interview-simonyan/
Pogledajte cijeli intervju s njima pa zaključite jesu li agenti ili samo slučajni turisti koji su se tamo našli.
Pogledajte cijeli intervju s njima pa zaključite jesu li agenti ili samo slučajni turisti koji su se tamo našli.
Guest- Guest
Re: Osumnjičeni za napad na Skripale: "Mi nismo agenti"
kakvi su to agenti koji koriste prava imena, znoje se i nervozni su i još ne uspiju obavit atentat
Guest- Guest
Re: Osumnjičeni za napad na Skripale: "Mi nismo agenti"
bepobavulin wrote:kakvi su to agenti koji koriste prava imena, znoje se i nervozni su i još ne uspiju obavit atentat
Pa ovi su vjerojatno neki sitni lupeži unajmljeni za likvidaciju
i udbi su takvi bili egzekutori...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Glavni osumnjičeni za pokušaj državnog udara u Crnoj Gori su ruski agenti
» Uhićeni Rusi osumnjičeni za terorist.napad u Turskoj
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Krešimir Macan: svi koji su protiv Plenkija su agenti KOS-a i hibridni teroristi
» Uhićeni Rusi osumnjičeni za terorist.napad u Turskoj
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Krešimir Macan: svi koji su protiv Plenkija su agenti KOS-a i hibridni teroristi
Page 1 of 1