Majmune. Goni ih u pičku materinu, Vodi ih doma. Ti si ih doveo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Majmune. Goni ih u pičku materinu, Vodi ih doma. Ti si ih doveo
AssadNaPodmornici wrote:A što se tiče ostaloga... Trpaj još u Zagreb. Nadam se 10000 afganistanaca i somalijaca
prije ces ti vidit patinane dok ti nosi krivu kavu u ST
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debo svršava na rasizam vidim
bode me kurac to su njegovi glasaci
nije ovo lose , malo pritiska i pravosudje da dobro odradi za upozorenje drugima... u suprotnom budemo imali meksiko za 10g. sto nikome nije opcija ugodna zivota
debo voli srbe ne voli cigane
apsurd
da srbe ... srpske cigane cecu boru corbu i najvolin ovod po srpskim temama blagodarit
sveto trojstvo , srbin peder sorosovac
bre
meni najjače kad se zajedno slikaju furio radin, veljko kajtazi i milorad pupovac
talijan, rom i srbin
iliti pučki rečeno tri cigana
Ne visim po kafićima ali ako somalijac bude radio ostavit ću mu uredno par kn manche kao i drugim konobarima
Ustasha Dalaj Lama rekao da Europa pripada europljanima. Goni to u Indiju. Muhahahhahahaaa
2014-04-14
Da i tri ljevicara??????? Jedini Srbin i Talijan ljevicar a treci, hm...... Kila mozga....marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debo svršava na rasizam vidim
nije ovo lose , malo pritiska i pravosudje da dobro odradi za upozorenje drugima... u suprotnom budemo imali meksiko za 10g. sto nikome nije opcija ugodna zivota
apsurd
da srbe ... srpske cigane cecu boru corbu i najvolin ovod po srpskim temama blagodarit
bre
meni najjače kad se zajedno slikaju furio radin, veljko kajtazi i milorad pupovac
talijan, rom i srbin
2014-04-14
kurac ljevičari u domicilnoj zemlji je furio fašist, blizak iredenti, u domicilnoj zemlji je bre milorad malo četnik, blizak vučiću, a cigo ko cigo nema domicilnu zemlju jebe se njemu
ljevičari su samo kad su u hrvatskoj, i protiv su nacionalizma samo ako je hrvatski
ako je neki drugi, njihov, onda je okej
ljevičari su samo kad su u hrvatskoj, i protiv su nacionalizma samo ako je hrvatski
ako je neki drugi, njihov, onda je okej
Ovakvi događaji su dobri jer su ljudi zaboravili zašto su Romi nastradali u Paveličevoj NDHa
Trpaj još
Trpaj još
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debo svršava na rasizam vidim
apsurd
bre
talijan, rom i srbin
meni ne , gledam kroz novac
tri musketira kostaju 100-ak m kn. godisnje i dobar korektor vlasti
s druge strane crkva branitelji umirovljenici su posast skakavaca za proracun
pogledaj samo pupija , za 30-50m. kn. dobijes vodju plemena koji drzi domoroce pod kontrolom zamisli da imamo 124 srpske stranke od toga 3-5 jacih ? nisam ljubitelj pseudo demokrata franje no kupovina pupija jedan od boljih poteza
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
EEEE tko bi se tomu nadao..... U istom danu padose i Bandic i Dalaj Lama ... Kila mozga....
2014-04-14
Znaš kako se na hrvatskome kaže Kama sutra?
Srbosjek
Srbosjek
2014-04-11
Snita rera agre gutra
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nemam volje pričati o tim Romima jer kao prvo nevolim sve ljude stavljati u isti koš
Jedan dio Roma se koliko toliko uspješno integrirao u društvo a onda imaš ove ovakve ko iz ove teme i to su samo problemi koji se gomilaju...... da ne kažem razmnožavaju
Jedan dio Roma se koliko toliko uspješno integrirao u društvo a onda imaš ove ovakve ko iz ove teme i to su samo problemi koji se gomilaju...... da ne kažem razmnožavaju
2014-04-11
Cuj ove vrece komunisticke drkotine. Zalaze se za primanje arapa u eu a smetaju joj hrvati u zagrebu, pa nije ti hrvatska cacevina kravo nedojebanaSora wrote:Nemas ti pojma tko se natrpo u ZagrebuRayMabus wrote:Trpaj još u Zagrebistan
Kumovi , decko , kumovi
PAJDE
KOMŠE
I PICKEMAZERINE
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To što je netko Rom to mu nije opravdanje za asocijalno ponašanje
A to je vaš način života
A pajdo moj i moj je da sve asocijalne ličnosti utrpan u pečicu i zapalin
A to je vaš način života
A pajdo moj i moj je da sve asocijalne ličnosti utrpan u pečicu i zapalin
2014-04-11
stanovnici u pravi i ispravnom nastupudebotoijusto wrote:Obračun kalašnjikovima između dvije obitelji dogodio se u neposrednoj blizini osnovne škole ispred koje su se danas okupili prosvjednici. Tamo se tijekom prosvjeda pojavio i Milan Bandić s pročelnikom ureda za hitne situacije Pavlom Kalinićem.
Bandića su u jednom trenutku napali bijesni roditelji školaraca i stanovnici Vukomerca, a sve je bilo na rubu fizičkog obračuna.
Bandića su roditelji i stanovnici izviždali i žestoko ga izvrijeđali. Vikali su mu: "Majmune. Goni ih u pičku materinu, Vodi ih doma. Ti si ih doveo", misleći jednu od romskih obitelji čija je kuća u blizini škole i ispred koje se jučer pucalo.
U jednom trenutku prosvjednici su i fizički napali Bandića. Kako javlja Indexov reporter, Bandić je djelovao potpuno prestrašeno.
Kad je odlazio bacali su mu razne predmete na auto, a navodno mu je polomljeno staklo na službenom automobilu. Bandića su gađali i jajima.
Bilo je i nekih koji su vikali da će romskoj obitelji zapaliti kuću, javlja Indexov reporter i dodaje da su bili alkoholizirani.Zbog kaosa koji je zavladao, intervenirala je policija koja je pokušala smiriti stanovnike.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-bijesni-roditelji-napali-bandica-gadjali-ga-jajima-i-razbili-mu-auto/2023694.aspx
pojedinci stvaraju politicki ugled i probitak na stetu kvalitete zivota domaceg stanovnistva
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ide sve u pičku materinu
» Ćiro:Ako u cijeloj Dalmaciji ne postoji "džek"koji se ne boji Torcide,onda neka sve ide u pičku materinu!
» Goni bandu priko izvora! :)
» Majmune, Olosu, Smradu...
» Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
» Ćiro:Ako u cijeloj Dalmaciji ne postoji "džek"koji se ne boji Torcide,onda neka sve ide u pičku materinu!
» Goni bandu priko izvora! :)
» Majmune, Olosu, Smradu...
» Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
Page 2 of 2