Yogurth
Page 1 of 1
Re: Yogurth
dosadan si...a isao si po ramu u austriju bila slasnija,ha..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A rama i jogurt je isto. .vuksadinare wrote:dosadan si...a isao si po ramu u austriju bila slasnija,ha..
Nasi si margarinu bili izvrsni ali dugo ih nisam ja trošila
Bilo PUTRA I MASLA I MASTI ZA MAZANJE NA KRUH
ma odlicni su bili..trebala je pila da ih prerezesSora wrote:A rama i jogurt je isto. .vuksadinare wrote:dosadan si...a isao si po ramu u austriju bila slasnija,ha..
2015-09-08
Moguce u pocetkuvuksadinare wrote:ma odlicni su bili..trebala je pila da ih prerezesSora wrote:A rama i jogurt je isto. .vuksadinare wrote:dosadan si...a isao si po ramu u austriju bila slasnija,ha..
Poslije su bili bolji od austrijskih
ahahaha...majke ti mile kad sam htio namazat ujutro za dorucak trebao si onu prvo foliju odmotati..pa dobro sa nozem sastrugati margarin a tek je slijedila muka razmazati ga na kruh..jedino ej bio onaj ok marharin u onim malim kockicama taj se je bio mekanSora wrote:Moguce u pocetkuvuksadinare wrote:ma odlicni su bili..trebala je pila da ih prerezesSora wrote:A rama i jogurt je isto. .vuksadinare wrote:dosadan si...a isao si po ramu u austriju bila slasnija,ha..
Poslije su bili bolji od austrijskih
2015-09-08
jesi probao onaj od manga i maracuje sa chia sjemenkama..mislim tamo iz '72.?!jogurt wrote:Najgora stvar tamo 70ih bilo mi je kada je mama iz dućana dovezla yoguth od borovnice, a ja sam tio isti od jagode. A mater mi veli, sve je to isto. Zamislite te traume.
Mada se pitam po kojem ljuču je došao suprug i prima 66.520,33kn svaki mjesec u nekoj firmi. A ta ista firma preko bratskog doo platila 4 000 000 kn Yogurtašici.
mmmmm....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 1 of 1