Srpsko ruski hram u Banja Luci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpsko ruski hram u Banja Luci
Kazahstan
Pa pa ruska pravoslavna crkva
Pa pa ruska pravoslavna crkva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati.jedan narod tri vjere..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja neću ništa, fino čekam da izumru u Kazastanu i onda uvođenje latinice pa fino kad imaju obraza širit pipke prema prostoru koji povijesno nije ni pravoslavni a najmanje ruska zona onda ok, samo nemaju se šta čudit kako im se desilo to šta će im se desitimax123 wrote:sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati..
2014-04-11
Brat je Srbin mio, na koje vere bio. Padni mi na grudi.max123 wrote:sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati.jedan narod tri vjere..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
povjesno je tvrtko bio kralj srba.RayMabus wrote:Ja neću ništa, fino čekam da izumru u Kazastanu i onda uvođenje latinice pa fino kad imaju obraza širit pipke prema prostoru koji povijesno nije ni pravoslavni a najmanje ruska zona onda ok, samo nemaju se šta čudit kako im se desilo to šta će im se desitimax123 wrote:sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati..
Guest- Guest
Povijesno Kazastan nikad nije bio Rusijapizzon wrote:povjesno je tvrtko bio kralj srba.RayMabus wrote:Ja neću ništa, fino čekam da izumru u Kazastanu i onda uvođenje latinice pa fino kad imaju obraza širit pipke prema prostoru koji povijesno nije ni pravoslavni a najmanje ruska zona onda ok, samo nemaju se šta čudit kako im se desilo to šta će im se desitimax123 wrote:sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati..
Kao ni Kaljinigrad
Nebrini se neću vam dirati hram , neka Rusija gradi
Ali njima ću dirat sve ostalo da će zažalit dan kad su u tu zonu ušli
2014-04-11
Kažu da je Šaka Zulu bio Srbin.pizzon wrote:povjesno je tvrtko bio kralj srba.RayMabus wrote:Ja neću ništa, fino čekam da izumru u Kazastanu i onda uvođenje latinice pa fino kad imaju obraza širit pipke prema prostoru koji povijesno nije ni pravoslavni a najmanje ruska zona onda ok, samo nemaju se šta čudit kako im se desilo to šta će im se desitimax123 wrote:sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa vama srbendama, niste valjda tek tako porušili na tisuće katoličkih crkvi po Hrvatskojdzango wrote:Kome smeta crkva, seme mu se zatrlo?
Šta se mene osobno tiče rukavica je bačena
Kad ulaziš u tuđu zonu onda se nemoj čudit zašto ja ulazim u tvoju
Šta se mene osobno tiče ruska pravoslavna crkva može smatrati da je s menom u ratu
A drugi put prvo ispred svojih vrata počistite a ne se gurat ispred tuđih
Bezobrazna umišljena stoka
Šta se mene osobno tiče ruska pravoslavna crkva može smatrati da je s menom u ratu
2014-04-11
Ti ćeš sektaši na lomaču, beš mi sve. Šta guraš nos u tuđa posla.RayMabus wrote:Šta se mene osobno tiče rukavica je bačena
2014-04-19
Tako mu je glasila kraljevska titula koju je primio u Mileševi od srpskog patrijarha po pravoslavnom obredu.Ringo10 wrote:Kažu da je Šaka Zulu bio Srbin.pizzon wrote:povjesno je tvrtko bio kralj srba.RayMabus wrote:Ja neću ništa, fino čekam da izumru u Kazastanu i onda uvođenje latinice pa fino kad imaju obraza širit pipke prema prostoru koji povijesno nije ni pravoslavni a najmanje ruska zona onda ok, samo nemaju se šta čudit kako im se desilo to šta će im se desitimax123 wrote:sve cemo mi to inkomponirat u svetu HPC-u.jer svi ti b-ercegovacki krivolavci su etnicki Hrvati..
2014-04-19
Ja nisam otišao ispred Moskve pa se gurao tamodzango wrote:Ti ćeš sektaši na lomaču, beš mi sve. Šta guraš nos u tuđa posla.RayMabus wrote:Šta se mene osobno tiče rukavica je bačena
Zamijenio si teze
Nisan ti ja od jučer, bilo je puno takvih koji su mudrovali previše, nisu ovi ni prvi ni zadnji
2014-04-11
Drugačije ćeš da pričaš kad potpale vatricu. Šta ti imaš sa Banjalučkom i RS? Sedi gde si jer za bolje nisi. Sektari po svojoj rupi i ne guraju nos u tuđe da ne bi popio suvu bukovinu.RayMabus wrote:Ja nisam otišao ispred Moskve pa se gurao tamodzango wrote:Ti ćeš sektaši na lomaču, beš mi sve. Šta guraš nos u tuđa posla.RayMabus wrote:Šta se mene osobno tiče rukavica je bačena
Zamijenio si teze
Nisan ti ja od jučer, bilo je puno takvih koji su mudrovali previše, nisu ovi ni prvi ni zadnji
2014-04-19
Neće ići pošto znam koji je idući korak nakon ruskog hrama većeg od one crkve u Beogradudzango wrote:Drugačije ćeš da pričaš kad potpale vatricu. Šta ti imaš sa Banjalučkom i RS? Sedi gde si jer za bolje nisi. Sektari po svojoj rupi i ne guraju nos u tuđe da ne bi popio suvu bukovinu.RayMabus wrote:Ja nisam otišao ispred Moskve pa se gurao tamodzango wrote:Ti ćeš sektaši na lomaču, beš mi sve. Šta guraš nos u tuđa posla.RayMabus wrote:Šta se mene osobno tiče rukavica je bačena
Zamijenio si teze
Žao mi je ali ruska pravoslavna crkva je prva objavila rat
2014-04-11
Tek će ti bude žao kada drvo ispod počne da pucketa a plamen da ti liže tabane.RayMabus wrote:Neće ići pošto znam koji je idući korak nakon ruskog hrama većeg od one crkve u Beogradudzango wrote:Drugačije ćeš da pričaš kad potpale vatricu. Šta ti imaš sa Banjalučkom i RS? Sedi gde si jer za bolje nisi. Sektari po svojoj rupi i ne guraju nos u tuđe da ne bi popio suvu bukovinu.RayMabus wrote:Ja nisam otišao ispred Moskve pa se gurao tamodzango wrote:Ti ćeš sektaši na lomaču, beš mi sve. Šta guraš nos u tuđa posla.RayMabus wrote:Šta se mene osobno tiče rukavica je bačena
Zamijenio si teze
Žao mi je ali ruska pravoslavna crkva je prva objavila rat
2014-04-19
Prozirni ste, gradite neku vrst rusko srpskog Vatikana u mekom trbuhu Hrvatske i od mene očekujete da ja nekužim šta izvodite i okrenem glavu
Dragi neće ići
Dragi neće ići
2014-04-11
Samo vi gradite
Zapadna RS = Mala Rusija
Pitati ću vas di će ta Rusija bit za koju godinu, Ukrajina ih je već odjebala, Kazastan odavno unaprijed najavio uvođenje latinice samo čeka da broj Rusa još više padne
Samo vi terajte svoje
Zapadna RS = Mala Rusija
Pitati ću vas di će ta Rusija bit za koju godinu, Ukrajina ih je već odjebala, Kazastan odavno unaprijed najavio uvođenje latinice samo čeka da broj Rusa još više padne
Samo vi terajte svoje
2014-04-11
epikur37 wrote:
Oni su isto nabrijani na to, crkve i to...morete zajedno
Ovo su najbolji od Hrvata
do Drine
ZDS :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ti i Epikir nikako da shvatite jednu stvar a ta je da ovo da rade u svojoj zoni npr na Palama da se ja ne bi ni oglasio no eto plan je Zapadna RS = Mala Rusija
Pokazat ću vam ja u kom smjeru je Rusija
Pokazat ću vam ja u kom smjeru je Rusija
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zid plača i u Banja Luci
» Obilježen dan anti-NATO saveza u Banja Luci
» Dodo rekao njet gej skupovima i paradama u Banja luci
» Franck donirao proizvode bolnicama u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu
» Cirkus u Banja Luci:Ministar policije ošamario oporbenog zastupnika u parlamentu
» Obilježen dan anti-NATO saveza u Banja Luci
» Dodo rekao njet gej skupovima i paradama u Banja luci
» Franck donirao proizvode bolnicama u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu
» Cirkus u Banja Luci:Ministar policije ošamario oporbenog zastupnika u parlamentu
Page 2 of 2