Dodik: Komšić je luzer
Page 1 of 1
Dodik: Komšić je luzer
[size=30]Dodik: Komšić gubitnik koji pokušava da se vrati na scenu[/size]
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na izjavu Željka Komšića, koji je rekao da bi Dodik morao da odustane od kandidature za Predsjedništvo BiH jer je na američkoj crnoj listi, rekavši da je Komšić "gubitnik, koji pokušava da se vrati na scenu".
Milorad DodikFoto: RTRS
- Mene je predložio SNSD kao predsjednika Republike. Sve ankete govore da sam apsolutni pobjednik, kao i Željka Cvijanović. To što se to ne sviđa Komšiću je njegov problem. On neka se bavi svojim narodom - rekao je Dodik.
Predsjednik Srpske je naglasio da je Komšić izdao hrvatske nacionalne interese i da bi za hrvatski narod bolje bilo da nikada takvog predstavnika nije imao.
- On bi sad držao predavanje. Čovjek koji ima Zlatnog ljiljana govori šta je Srbima dobro - rekao je Dodik.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na izjavu Željka Komšića, koji je rekao da bi Dodik morao da odustane od kandidature za Predsjedništvo BiH jer je na američkoj crnoj listi, rekavši da je Komšić "gubitnik, koji pokušava da se vrati na scenu".
Milorad DodikFoto: RTRS
- Mene je predložio SNSD kao predsjednika Republike. Sve ankete govore da sam apsolutni pobjednik, kao i Željka Cvijanović. To što se to ne sviđa Komšiću je njegov problem. On neka se bavi svojim narodom - rekao je Dodik.
Predsjednik Srpske je naglasio da je Komšić izdao hrvatske nacionalne interese i da bi za hrvatski narod bolje bilo da nikada takvog predstavnika nije imao.
- On bi sad držao predavanje. Čovjek koji ima Zlatnog ljiljana govori šta je Srbima dobro - rekao je Dodik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Regoč-
2015-08-21
Re: Dodik: Komšić je luzer
Regoč wrote:Epi(jeva)(eku)mena!
Dodo rula, kaj bi trebao ekumenu s komšićem :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi(jeva)(eku)mena!
Do drine sa željkom
zds :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi(jeva)(eku)mena!
Do drine sa željkom
zds :)
ZDS, Srbalji na aparatimah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Dodik kod članice EU, Džaferović je bio u Pakistanu, a Komšić u Zvorniku u RS-u
» Dok Dodik najavljuje blokadu , Komšić otvara prostorije DF u Drvaru
» Komšić , Dodik i Džaferović se ujedinili : Tužit ćemo Hrvatsku UN-u
» Komšić i Džaferović potapaju dogovor Dodik-Čović-Izetbegović?
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Dok Dodik najavljuje blokadu , Komšić otvara prostorije DF u Drvaru
» Komšić , Dodik i Džaferović se ujedinili : Tužit ćemo Hrvatsku UN-u
» Komšić i Džaferović potapaju dogovor Dodik-Čović-Izetbegović?
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
Page 1 of 1