Gore barikade na Kosmetu, "Vuciqi neće proći" VIDEO
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gore barikade na Kosmetu, "Vuciqi neće proći" VIDEO
Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Guest- Guest
Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Loša usporedba. Vama je "Krajina" preselila na Kosmet kao neki fenomen. Riješite to, pa se javi.
Guest- Guest
Nije loša. Herceg Bosnu i sve tapije u BIH ste dali za Krajinu. Kosmet je bio problem i pre RSK.kofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Loša usporedba. Vama je "Krajina" preselila na Kosmet kao neki fenomen. Riješite to, pa se javi.
2014-04-19
AV? Mali imperijalni mozak bez pokrića. Knin se mu zataknio u grlu.
To i inače Srbe općenito danas *jebe, taj imperijalni stav bez pokrića.
Samo ih pratite ...AV nosi goluba mira na Kosovo,
a klempavi ide ozada i galami "A da ga nabodem, šefe, nabodi ga šefe!
Pa još Brnabićka..a di Linta...huhuhuhahaha...Ludnica.
To i inače Srbe općenito danas *jebe, taj imperijalni stav bez pokrića.
Samo ih pratite ...AV nosi goluba mira na Kosovo,
a klempavi ide ozada i galami "A da ga nabodem, šefe, nabodi ga šefe!
Pa još Brnabićka..a di Linta...huhuhuhahaha...Ludnica.
Last edited by Eroo on 9/9/2018, 19:15; edited 1 time in total
dzango wrote:Nije loša. Herceg Bosnu i sve tapije u BIH ste dali za Krajinu. Kosmet je bio problem i pre RSK.kofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Naknadna pamet Džango, svu stihiju i posljedice ste vi izazvali. Pušači su svi redom to je istina, ali tip slabog sluha iz videa nas je sve zavio u crno. U posljednjem intervjuu je opis svega. Kosovo ste dobili 1878. na tacni, tako su vam ga i uzeli. Niste se snašli. Ozbiljna politika s tom količinom oružja bi uzela kompletnu Jugoslaviju, ali pametan dio vas i to povelik je zaključio da je to suludo , a i da se može poginuti, pa je to što je. Mi smo svoje vratili. BiH je upitnik s fitiljem.
Guest- Guest
Džango, od danas ste opet problem rješenja problema.
Izgledalo je kao da se iz g*ana, koje ste sami zamijesili, izvlačite,
ali, avaj...Tu ste di ste bili prije par desetljeća, zahvaljujuć AV
i akademiku Nikoliću.
Jebote, skidajte to, svijet se vam smije...
i akademiku Nikoliću.
Pa smijemo se mi i đangu pa šta onda, budala uvijek ima a zašto ne bi i nas uveseljavaliEroo wrote:Džango, od danas ste opet problem rješenja problema.
i akademiku Nikoliću.
evo, saće...ko i plata od pecta evrakofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:evo, saće...ko i plata od pecta evrakofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Šta reče danas Av u svom obraćanju kosovskim Srbima:
- Srbi su se tukli u Kninu. Tamo sa danas vijori hrvatska šahovnica, koja se tamo nikad nije vijorila...
Valjda se je vijorila srpska...o mamma mia, koji kreten. Kao da se je ikad vijorila srpska.
Ne u kninu nego sjeverno i zapadno preko Drine i Dunava.
Jebate, razvukli se ka konopac sa donjim vešem seoskih snaja...
Mi izazvali? Kako jebote? A da, Milošević je rasturio Jugoslaviju.kofein wrote:dzango wrote:Nije loša. Herceg Bosnu i sve tapije u BIH ste dali za Krajinu. Kosmet je bio problem i pre RSK.kofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Naknadna pamet Džango, svu stihiju i posljedice ste vi izazvali. Pušači su svi redom to je istina, ali tip slabog sluha iz videa nas je sve zavio u crno. U posljednjem intervjuu je opis svega. Kosovo ste dobili 1878. na tacni, tako su vam ga i uzeli. Niste se snašli. Ozbiljna politika s tom količinom oružja bi uzela kompletnu Jugoslaviju, ali pametan dio vas i to povelik je zaključio da je to suludo , a i da se može poginuti, pa je to što je. Mi smo svoje vratili. BiH je upitnik s fitiljem.
Još prije rata, ukidanjem pokrajina i rukovodstva u CG.dzango wrote:Mi izazvali? Kako jebote? A da, Milošević je rasturio Jugoslaviju.kofein wrote:dzango wrote:Nije loša. Herceg Bosnu i sve tapije u BIH ste dali za Krajinu. Kosmet je bio problem i pre RSK.kofein wrote:dzango wrote:
Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.
Plus pljačkom zajedničkih deviza iz NBJ...Onda je preuzeo i JNA...
Sve je to tebi poznato bolje nego meni, osim što ti vjeruješ da vam
sve ono pripada po Božjim zakonima.
ma ko svinjska creva....i gde god crevo puče i sasuje govna, eto njihovih vekovnih ognjištaEroo wrote:Noor wrote:evo, saće...ko i plata od pecta evrakofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Šta reče danas Av u svom obraćanju kosovskim Srbima:
- Srbi su se tukli u Kninu. Tamo sa danas vijori hrvatska šahovnica, koja se tamo nikad nije vijorila...
Valjda se je vijorila srpska...o mamma mia, koji kreten. Kao da se je ikad vijorila srpska.
Ne u kninu nego sjeverno i zapadno preko Drine i Dunava.
Jebate, razvukli se ka konopac sa donjim vešem seoskih snaja...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kakvim ukidanjem kada pokrajine i sada postoje a u CG je na vlasti ista ekipa kao i tada? Za tu pljačku ne znam ali kako je preuzeo JNA još pre rata kada je vojska bila mešovita a na čelu joj je bio Kadijević?Eroo wrote:Još prije rata, ukidanjem pokrajina i rukovodstva u CG.dzango wrote:Mi izazvali? Kako jebote? A da, Milošević je rasturio Jugoslaviju.kofein wrote:dzango wrote:Nije loša. Herceg Bosnu i sve tapije u BIH ste dali za Krajinu. Kosmet je bio problem i pre RSK.kofein wrote:
Plus pljačkom zajedničkih deviza iz NBJ...Onda je preuzeo i JNA...
Sve je to tebi poznato bolje nego meni, osim što ti vjeruješ da vam
sve ono pripada po Božjim zakonima.
2014-04-19
Eroo wrote:mortal wrote:
Hrvatska
[size=16]56,594 tis. km²
[/size]
Točnije 87,645.
A može i 103,000.
ovo je puno bolje !!
immortal-
2014-04-16
znamo da ti nije dobro kad to vidisYehudim wrote:Eroo wrote:mortal wrote:
Hrvatska
[size=16]56,594 tis. km²
[/size]
Točnije 87,645.
A može i 103,000.
samo ti popij
mi bi trebali poraditi na ostvarenju pokazanog
immortal-
2014-04-16
Kola luda glava zaboravlja na teritorijalno more, koje je najbolji i najdonosniji dio države...mortal wrote:Eroo wrote:mortal wrote:
Hrvatska
[size=16]56,594 tis. km²
[/size]
Točnije 87,645.
A može i 103,000.
ovo je puno bolje !!
Valjda još misle da je "jugslOvensko".
Serbinho-3 wrote:kic wrote:Serbinho-3 wrote:Evo ko ga poslao.
Realno od ovih dole digli ruke i Ameri i EU.
Primitivno i zatucano.
Imas li i neku iz Jasenovca?
mozda se ja ovih dana odletim tamo slikati pa stavim
immortal-
2014-04-16
ja sam mislila da su tu Hercegovina i mozda dio Bosne pod Hrvatskom vlastiEroo wrote:Kola luda glava zaboravlja na teritorijalno more, koje je najbolji i najdonosniji dio države...mortal wrote:Eroo wrote:mortal wrote:
Hrvatska
[size=16]56,594 tis. km²
[/size]
Točnije 87,645.
A može i 103,000.
ovo je puno bolje !!
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:ja sam mislila da su tu Hercegovina i mozda dio Bosne pod Hrvatskom vlastiEroo wrote:Kola luda glava zaboravlja na teritorijalno more, koje je najbolji i najdonosniji dio države...mortal wrote:Eroo wrote:mortal wrote:
Hrvatska
[size=16]56,594 tis. km²
[/size]
Točnije 87,645.
A može i 103,000.
ovo je puno bolje !!
Ne žuri nam se, bit će i to...
dzango wrote:Nije loša. Herceg Bosnu i sve tapije u BIH ste dali za Krajinu. Kosmet je bio problem i pre RSK.kofein wrote:dzango wrote:Da je sreće da igra Krajina, možda bi bilo sreće da igra i Herceg Bosna.kofein wrote:Danas bi fudbalska reprezentacija krajine igrala u ligi nacija, da je bilo sluha. Sad će morati Kosmet.
Vi ste izgubili u RH mi smo izgubili u BiH....MZ je to tako i amenovala i tu nema nazad.
A kosovo je još otvoreno i ovaj dogovor je ok, što god vi mislili o tome.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bh. režiseri i glumci ujedinjeni: Neće proći, Ustaše!
» manevar koji nece proci sinko ubavi
» Komsoglu zaprijetio Schmidtu:'Ovo nece proci bez posljedica'
» Izetbegović: Lobiranje Plenkovića i Čovića u EU neće proći
» Vulin: Nijedan zločin nad Srbima neće proći bez kazne
» manevar koji nece proci sinko ubavi
» Komsoglu zaprijetio Schmidtu:'Ovo nece proci bez posljedica'
» Izetbegović: Lobiranje Plenkovića i Čovića u EU neće proći
» Vulin: Nijedan zločin nad Srbima neće proći bez kazne
Page 4 of 5