Pale svoje Nike tenisice
Page 1 of 1
Pale svoje Nike tenisice
People are destroying their Nike shoes and socks to protest Nike's Colin Kaepernick ad campaign
People in the US are destroying their Nike clothes to protest the company's new ad campaign starring Colin Kaepernick, the former NFL quarterback whose protests during the national anthem before games caught the ire of President Donald Trump.
Kaepernick caused a stir when he sat on the bench while the anthem played before an NFL game in August 2016. Asked why he wasn't standing, he said he was sitting in protest over police killings of unarmed black men. He went on to consistently kneel during the anthem, and while he went unsigned last season, a handful of other players had continued the practice.
The new Nike campaign, released Monday night, showed an image of Kaepernick with the words "Believe in something. Even if it means sacrificing everything."
The practice of kneeling during the anthem proved divisive last year, however, with Trump characterizing it as disrespectful to the US flag and military. And on Monday, videos quickly emerged of people burning Nike shoes, cutting Nike's swoosh logo off socks, and in some cases vowing to never buy Nike products again.
https://www.businessinsider.com/nike-advert-with-colin-kaepernick-has-people-burning-products-2018-9
- A new Nike ad campaign stars Colin Kaepernick, the football player who first knelt during the US national anthem before NFL games to protest racial injustice.
- In response, people opposed to Kaepernick's protests quickly began posting videos in which Nike products were destroyed.
People in the US are destroying their Nike clothes to protest the company's new ad campaign starring Colin Kaepernick, the former NFL quarterback whose protests during the national anthem before games caught the ire of President Donald Trump.
Kaepernick caused a stir when he sat on the bench while the anthem played before an NFL game in August 2016. Asked why he wasn't standing, he said he was sitting in protest over police killings of unarmed black men. He went on to consistently kneel during the anthem, and while he went unsigned last season, a handful of other players had continued the practice.
The new Nike campaign, released Monday night, showed an image of Kaepernick with the words "Believe in something. Even if it means sacrificing everything."
The practice of kneeling during the anthem proved divisive last year, however, with Trump characterizing it as disrespectful to the US flag and military. And on Monday, videos quickly emerged of people burning Nike shoes, cutting Nike's swoosh logo off socks, and in some cases vowing to never buy Nike products again.
https://www.businessinsider.com/nike-advert-with-colin-kaepernick-has-people-burning-products-2018-9
Trinity-
2014-04-17
Re: Pale svoje Nike tenisice
Imam Nike patike neću ih paliti ali neću kupovati više . Ne želim financirati neprijatelje God Emperor Trumpa
isključivo 'puma' i 'adidas', već 20+ godina...AssadNaPodmornici wrote:Imam Nike patike neću ih paliti ali neću kupovati više . Ne želim financirati neprijatelje God Emperor Trumpa
T.- Posts : 17557
2014-04-14
oduvijekT. wrote:isključivo 'puma' i 'adidas', već 20+ godina...AssadNaPodmornici wrote:Imam Nike patike neću ih paliti ali neću kupovati više . Ne želim financirati neprijatelje God Emperor Trumpa
dijagram-
2015-08-09
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jasambrend wrote:Nike je ionako smeće...
Šminkersko. Po kvaliteti ni do koljena ni Adidasu ni Pumi.
Guest- Guest
majku im jebem ... imam nike sa grb hns .... idu tekme i ša sad da radim? da palim. u ša ću da navijam ... jebem li im majku da im jebem. cigani. eto ša su.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ja u svom closetu imam svega: Adidas, Puma i Nike. Zadnjih 11 godina sam bio na Adidasu, pa sam malo na Pumi, a sad opet u Nikeu. To su nogometni dresovi zaslužni što imam svega(NK Osijek, Hrvatska - Nike). No Adija najviše, pa onda i njegovog brata.
Inače od bojkota nema baš ništa kad je modna industrija u pitanju, jer inače bi svako malo imali globalne tektonske poremećaje s bojkotima, a mnoge kompanije, dizajneri, brandovi, banke i mediji bi propali.
Na Index otkako sam dobio internet u kući nisam ni 100 puta kliknuo u 14 godina, a ovi i dalje imaju čitatelje sa svih ideoloških i političkih strana.
Inače od bojkota nema baš ništa kad je modna industrija u pitanju, jer inače bi svako malo imali globalne tektonske poremećaje s bojkotima, a mnoge kompanije, dizajneri, brandovi, banke i mediji bi propali.
Na Index otkako sam dobio internet u kući nisam ni 100 puta kliknuo u 14 godina, a ovi i dalje imaju čitatelje sa svih ideoloških i političkih strana.
Guest- Guest
Ameriku i njene vrijednosti koje su se inficirale u Europu, Latinsku Ameriku i određene dijelove Azije treba potpuno izolirati i izbrisati, a ne bojkotirati. Lako za proizvode.
Guest- Guest
Kavran wrote:majku im jebem ... imam nike sa grb hns .... idu tekme i ša sad da radim? da palim. u ša ću da navijam ... jebem li im majku da im jebem. cigani. eto ša su.
Pa nemoj ih paliti, trči, igraj nogomet ili radi neku rekreaciju sa njima na nogama. Uostalom, radi nešto u vinogradu, betonsku deku ili bilo što drugo. Brzo će propasti, toliko su "kvalitetne".
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Kavran wrote:majku im jebem ... imam nike sa grb hns .... idu tekme i ša sad da radim? da palim. u ša ću da navijam ... jebem li im majku da im jebem. cigani. eto ša su.
Pa nemoj ih paliti, trči, igraj nogomet ili radi neku rekreaciju sa njima na nogama. Uostalom, radi nešto u vinogradu, betonsku deku ili bilo što drugo. Brzo će propasti, toliko su "kvalitetne".
i oću tako. ću dam komšiji. on radi deku.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
I na kraju krajeva, swish znak može biti porijeklom iz Amerike i ubirati profit Amerikanac, no Nike je odavno postao azijski proizvod tako da svi znamo čiji je Nike u stvarnosti.
Ne šivaju Amerikanke i Amerikanci majice, trenirke, jakne, dresove, patike.
Ne šivaju Amerikanke i Amerikanci majice, trenirke, jakne, dresove, patike.
Guest- Guest
Similar topics
» Nike vajde od hrvatsko srpskih isprika.Koga za to i briga.
» Isusice-tenisice s križem i svetom vodom
» Pogledajte urnebesnu reklamu za Jugoplastika tenisice. Ćevapi, luk i pi*karanje
» Dva para Nike Air Max 270, molim! :D
» Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'
» Isusice-tenisice s križem i svetom vodom
» Pogledajte urnebesnu reklamu za Jugoplastika tenisice. Ćevapi, luk i pi*karanje
» Dva para Nike Air Max 270, molim! :D
» Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'
Page 1 of 1