Komšić: Hrvatska novcem kojeg je ukrala od nas otvara konzulate po BiH!
Page 1 of 1
Republika Hrvatska otvara konzulate po BiH uz pratnju Dragana Čovića. Međutim, niko ne pita čijim to novcem Hrvatska otvara konzulate po BiH? Ja ću otvoreno reći; našim novcem, novcem građana BiH.
Povodom otvaranja konzulata Republike Hrvatske u Livnu, oglasio se Željko Komšić.
Republika Hrvatska otvara konzulate po Bosni i Hercegovinu uz pratnju Dragana Čovića. Međutim, niko ne pita čijim to novcem Hrvatska otvara konzulate po Bosni i Hercegovini? Ja ću otvoreno reći; našim novcem, novcem građana Bosne i Hercegovine, kazao je danas lider DF-a Željko Komšić.
"Nedaleko od Livna u kojem se danas otvara konzulat, koristeći vodu iz akumulacije Buškog jezera Hrvatska elektroprivreda godišnje proizvede ogromne količine električne energije što joj donese nezakonite, čiste dobiti od minimalno 70 miliona maraka. Hrvatska to radi potpuno nezakonito bez sporazuma sa Bosnom i Hercegovinom, a po "dozovoli" njene ugašene paratvorevine tzv. Herceg Bosne", naveo je Komšić.
Pozivam predstavnike vlasti Republike Hrvatske da prestanu sa bahaćenjem i pljačkom Bosne i Hercegovine. Otvaranje konzulata nije toliko problematično. Problem leži u tome što se ti konzulati otvaraju sredstvima koja su "stečena" pljačkom građana Bosne i Hercegovine - poručio je Komšić putem saopćenja.
"Kada mi kažemo da morate prestati sa pljačkom, da morate vratiti imovinu Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj, vi kažete da mi ne želimo dobre prijateljske odnose. Kada mi kažemo da prestanete sa korištenjem resursa Bosne i Hercegovine, vi kažete da mi ne želimo dobre prijateljske odnose. Postavlja se pitanje, šta se onda podrazumijeva pod dobrim prijateljskim odnosima? To da nas vi pljačkate a da mi šutimo? Ako kažemo da to tako ne može, onda smo mi ti koji kvare dobrosusjedske odnose", naglasio je Komšić.
Dodao je da takav odnos Republike Hrvatske upravo šteti Hrvatima u Bosni i Hercegovini.
"Neće, gospodo, otvaranje vaših konzulata u Bosni i Hercegovini Hrvate zadržati u ovoj zemlji. Na ovaj pljačkaški način kreirate ambijent besperspektivnosti ove države i njenih građana uključujući i Hrvate. Da je sreće, ona politika koja sebe u Bosni i Hercegovini voli nazivati hrvatskom, usprotivila bi se pomenutom pljačkanju, što nije slučaj, nego naprotiv, politika HDZ-a BiH je saučesnik u pljačkanju države Bosne i Hercegovine i njenih građana", zaključio je Komšić.
Dodao je da Hrvatska ne poštuje međunarodno priznate granice Bosne i Hercegovine, samim time što bez ikakve prethodne saglasnosti koristi, tačnije nekažnjivo pljačka resurse Bosne i Hercegovine, u čemu joj podršku daje prekogranična kriminalna organizacija HDZ BiH.
Piše: Oslobođenje portal
Republika Hrvatska otvara konzulate po BiH uz pratnju Dragana Čovića. Međutim, niko ne pita čijim to novcem Hrvatska otvara konzulate po BiH? Ja ću otvoreno reći; našim novcem, novcem građana BiH.
Povodom otvaranja konzulata Republike Hrvatske u Livnu, oglasio se Željko Komšić.
Republika Hrvatska otvara konzulate po Bosni i Hercegovinu uz pratnju Dragana Čovića. Međutim, niko ne pita čijim to novcem Hrvatska otvara konzulate po Bosni i Hercegovini? Ja ću otvoreno reći; našim novcem, novcem građana Bosne i Hercegovine, kazao je danas lider DF-a Željko Komšić.
"Nedaleko od Livna u kojem se danas otvara konzulat, koristeći vodu iz akumulacije Buškog jezera Hrvatska elektroprivreda godišnje proizvede ogromne količine električne energije što joj donese nezakonite, čiste dobiti od minimalno 70 miliona maraka. Hrvatska to radi potpuno nezakonito bez sporazuma sa Bosnom i Hercegovinom, a po "dozovoli" njene ugašene paratvorevine tzv. Herceg Bosne", naveo je Komšić.
Pozivam predstavnike vlasti Republike Hrvatske da prestanu sa bahaćenjem i pljačkom Bosne i Hercegovine. Otvaranje konzulata nije toliko problematično. Problem leži u tome što se ti konzulati otvaraju sredstvima koja su "stečena" pljačkom građana Bosne i Hercegovine - poručio je Komšić putem saopćenja.
"Kada mi kažemo da morate prestati sa pljačkom, da morate vratiti imovinu Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj, vi kažete da mi ne želimo dobre prijateljske odnose. Kada mi kažemo da prestanete sa korištenjem resursa Bosne i Hercegovine, vi kažete da mi ne želimo dobre prijateljske odnose. Postavlja se pitanje, šta se onda podrazumijeva pod dobrim prijateljskim odnosima? To da nas vi pljačkate a da mi šutimo? Ako kažemo da to tako ne može, onda smo mi ti koji kvare dobrosusjedske odnose", naglasio je Komšić.
Dodao je da takav odnos Republike Hrvatske upravo šteti Hrvatima u Bosni i Hercegovini.
"Neće, gospodo, otvaranje vaših konzulata u Bosni i Hercegovini Hrvate zadržati u ovoj zemlji. Na ovaj pljačkaški način kreirate ambijent besperspektivnosti ove države i njenih građana uključujući i Hrvate. Da je sreće, ona politika koja sebe u Bosni i Hercegovini voli nazivati hrvatskom, usprotivila bi se pomenutom pljačkanju, što nije slučaj, nego naprotiv, politika HDZ-a BiH je saučesnik u pljačkanju države Bosne i Hercegovine i njenih građana", zaključio je Komšić.
Dodao je da Hrvatska ne poštuje međunarodno priznate granice Bosne i Hercegovine, samim time što bez ikakve prethodne saglasnosti koristi, tačnije nekažnjivo pljačka resurse Bosne i Hercegovine, u čemu joj podršku daje prekogranična kriminalna organizacija HDZ BiH.
Piše: Oslobođenje portal
Re: Komšić: Hrvatska novcem kojeg je ukrala od nas otvara konzulate po BiH!
Kad mu pogledam oči, Bože mi oprosti...ma neću ništa reć.
Bolje da se brine kako im je USK propuva sa samo 2000 rođenih lani, a vode da imaju 273000 ljudi heheh
U najbolju ruku tamo je 210000 ljudi.
Guest- Guest
Founding Father wrote:Bolje da se brine kako im je USK propuva sa samo 2000 rođenih lani, a vode da imaju 273000 ljudi heheh
180000 i to sa onih 5000 migranata...
Pogledaj broj prvašića
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Mozda je trenutak da budalu proglasimo nepoželjnim osobom i pošaljemo fakturu za spavanje i hranu za izbjeglice .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hektorović wrote:Founding Father wrote:Bolje da se brine kako im je USK propuva sa samo 2000 rođenih lani, a vode da imaju 273000 ljudi heheh
180000 i to sa onih 5000 migranata...
Pogledaj broj prvašića
Sve neki jebači
a prvašića ni za lijek
ni ne treba, slika govori više od 1000 riječiEroo wrote:Kad mu pogledam oči, Bože mi oprosti...ma neću ništa reć.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
komsic je ok, pravi antifasist, jos sliku druga tita drzi na zidu, i ponosan na to
odlican izbor za hrvate BiH
dijagram-
2015-08-09
Najbolje ga opisuje ona stara narodna: U srcu bosna u glavi fosnadijagram wrote:komsic je ok, pravi antifasist, jos sliku druga tita drzi na zidu, i ponosan na to
ima podrsku i nase ljevice, kako oni kazu, svoje probleme rjesavajte u sarajevu:)tre wrote:Najbolje ga opisuje ona stara narodna: U srcu bosna u glavi fosnadijagram wrote:komsic je ok, pravi antifasist, jos sliku druga tita drzi na zidu, i ponosan na to
dijagram-
2015-08-09
Hrvatska je drugi najveći investitor u BiH, bolje mu je da se pokrije ušima, lik je obična budala
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mapa-ko-su-najveci-investitori-u-regiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mapa-ko-su-najveci-investitori-u-regiji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvatska samo šuti, šuti i šuti. Barem da predsjednica odere ovo govno od Sejde, ali ni ona nema što reći.
Od veleizdajnika Don Anemija i Wikileaksa Njonje ništa se ni ne očekuje. A tek od onog kretena Lovre Kuščevića da kaže nešto pametno, taj ne zna ni gdje se Karašica nalazi u Hrvatskoj.
Od veleizdajnika Don Anemija i Wikileaksa Njonje ništa se ni ne očekuje. A tek od onog kretena Lovre Kuščevića da kaže nešto pametno, taj ne zna ni gdje se Karašica nalazi u Hrvatskoj.
Guest- Guest
a ima li doticni hrvatsku putovnicu?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
A šta ču s budalon raspravljatiFénix wrote:Hrvatska samo šuti, šuti i šuti. Barem da predsjednica odere ovo govno od Sejde, ali ni ona nema što reći.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Skineš ga s hrvatskih dokumenata, ako ne njega koji ih nema onda njegovu ženu i sve ostale koji imaju hrvatske papire, zatim njega, njegovu obitelj i rodbinu staviš na listu nepoželjnih u RH i trajno im zabraniš ulaz u državu.
Ima vrlo zgodnih i lijepih pravnih odgovora za Sejdu, pa da čujemo hoće li onda galamiti ili će kmečati o nepravdi.
Dok on sere o Herceg-Bosni i Livnu, jednostavno ne smije ići u krajeve gdje Hrvati čine nadpolovičnu, 2/3 i apsolutnu većinu, pa čak i polovicu stanovništva. Nikad on kao tzv. 'HRVATSKI' član predsjedništva nije kročio u mjesta gdje Hrvati žive, već je samo bio tamo gdje su ćevapi/musle/Građani.
Jasno govori o kakvom se smeću, sirotnji, nuli, pizdi i jadu tu radi.
Ima vrlo zgodnih i lijepih pravnih odgovora za Sejdu, pa da čujemo hoće li onda galamiti ili će kmečati o nepravdi.
Dok on sere o Herceg-Bosni i Livnu, jednostavno ne smije ići u krajeve gdje Hrvati čine nadpolovičnu, 2/3 i apsolutnu većinu, pa čak i polovicu stanovništva. Nikad on kao tzv. 'HRVATSKI' član predsjedništva nije kročio u mjesta gdje Hrvati žive, već je samo bio tamo gdje su ćevapi/musle/Građani.
Jasno govori o kakvom se smeću, sirotnji, nuli, pizdi i jadu tu radi.
Guest- Guest
Oni ce reci ono sto im kazu cinovnici EUFénix wrote:Hrvatska samo šuti, šuti i šuti. Barem da predsjednica odere ovo govno od Sejde, ali ni ona nema što reći.
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Dok Dodik najavljuje blokadu , Komšić otvara prostorije DF u Drvaru
» Hrvatska će dobiti 6000 Eura za svakog migranta kojeg naseli!
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Sto HRvatska diplomacija treba napraviti da spasi Hrvatskog građanina kojeg je ISIL kidnapirao,dakle oteo?
» Komšić : Hrvatska od BiH želi napravit koloniju
» Hrvatska će dobiti 6000 Eura za svakog migranta kojeg naseli!
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Sto HRvatska diplomacija treba napraviti da spasi Hrvatskog građanina kojeg je ISIL kidnapirao,dakle oteo?
» Komšić : Hrvatska od BiH želi napravit koloniju
Page 1 of 1