titanik brzopotezno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: titanik brzopotezno
Mislim da bi bio "populziam" da se KGK pojavi ili kaze nesta o Uljaniku. Jebala bi joj lijeva falanga majku. Mislim da se ne traba pacati puno u Istarske posle. Zavrni spinu i gledaj raspad sustava.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
nema do meskeaabraham wrote:Mislim da bi bio "populiam" da se KGK pojavi ili rekne nsta o Uljaniku. Jebala bi joj lijeva falanga majku. Mislim da se ne traba pacati puno u Istarske posle. Zavrni spinu i gledaj raspad sustava.
on bi vec nasao par sumnjivih rusa da "spasavaju stvar"
dijagram-
2015-08-09
Inace POSVUDUSA OBILNO Lobiira i REKLAMIRA LNG TERMINAL Krk
TU JE STRUČNA U 3 picke materine
Posto je blizu rođena
[size=44]Trump Kolindi: "Znate li sve o LNG terminalu na Krku?"; Kolinda: "Da, a mogu to i izgovoriti"[/size]
TU JE STRUČNA U 3 picke materine
Posto je blizu rođena
[size=44]Trump Kolindi: "Znate li sve o LNG terminalu na Krku?"; Kolinda: "Da, a mogu to i izgovoriti"[/size]
Last edited by Sora on 4/9/2018, 21:10; edited 1 time in total
Znaci Koncar i Nino nisu dovoljni da"spasavaju stvar".dijagram wrote:nema do meskeaabraham wrote:Mislim da bi bio "populiam" da se KGK pojavi ili rekne nsta o Uljaniku. Jebala bi joj lijeva falanga majku. Mislim da se ne traba pacati puno u Istarske posle. Zavrni spinu i gledaj raspad sustava.
2014-04-14
a nakon plenkija, ili čak i prije njega, isto to bi učinio i deboto i ostatak ekipe ovdjemarcellus wrote:dakle tu se ne radi o bečkoj školi nego o tome da bi je Kenwood Kenon imao puno pravo poslat u tri pičke materine kad bi rekla nešto o tome, a vlada odlučila suprtono
fali mu štofa za hračkanje, to je
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Neki cudan izraz Voluntarizam opce praksemarcellus wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a zašto bi se Predsjednica bavila uljanikom kad to nije u njenoj domeni, i nema ingerencije petljati se u to?
Zato što Sorosevi maloumni kopilani misle da bi tako trebala.
nije ti nimalo cudno da nikakva glasa od predsjednice HR dok traje drama raspada sistema ?
Ne. Zapravo je posve logično pa čak i jednostavno građanski pristojno da se ne bavi stvarima u koje se ne razumije i koje nisu niti u njenoj nadležnosti.
To što neki mentalno još nisu izašli iz faze općeg političkog voluntarizma tipičnog za famozno socijalističko samoupravljanje, druga je priča.
da, upravo taj termin sam svojedobno često koristio kad sam pisao o socijalizmu, "voluntarizam opće prakse"
mislim da dobro opisuje princip djelovanja
Djeluje kao pleonazam
Posto vec sama rijec VOLUNTARIZAM označava nestručno petljanje u sve i svasta
No.
Danas je situacija bolja.
Sve strucnjaci na odgovarajućim mjestima
S kupljenim diplomama
ne, to ti se inače zove DILETANTIZAMSora wrote:Neki cudan izraz Voluntarizam opce praksemarcellus wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:
nije ti nimalo cudno da nikakva glasa od predsjednice HR dok traje drama raspada sistema ?
Ne. Zapravo je posve logično pa čak i jednostavno građanski pristojno da se ne bavi stvarima u koje se ne razumije i koje nisu niti u njenoj nadležnosti.
To što neki mentalno još nisu izašli iz faze općeg političkog voluntarizma tipičnog za famozno socijalističko samoupravljanje, druga je priča.
da, upravo taj termin sam svojedobno često koristio kad sam pisao o socijalizmu, "voluntarizam opće prakse"
Djeluje kao pleonazam
No.
S kupljenim diplomama
2017-10-06
Noor wrote:ne, to ti se inače zove DILETANTIZAMSora wrote:Neki cudan izraz Voluntarizam opce praksemarcellus wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
Djeluje kao pleonazam
No.
S kupljenim diplomama
političkom i sociološkom pogledu voluntarizam je samovoljno postupanje, autoritativno ili diktatorsko. Oni koji se ponašaju voluntaristički ne ponašaju se prema zakonu, preuzetim obvezama, ne zanimaju ih puno potrebe i zahtjevi društva. Voluntarizam prema rječnicima znači djelovanje koje se temelji na htjenju, najčešće bez kompetencije, ali s velikim “smislom” za proizvoljnost. Ovaj izraz dolazi od latinske riječi voluntas, a znači volja, dok latinska riječ voluntarius znači dragovoljan.
rijec je o tome kako i sto bi mogao predsjedn-ik(ica)abraham wrote:Znaci Koncar i Nino nisu dovoljni da"spasavaju stvar".dijagram wrote:nema do meskeaabraham wrote:Mislim da bi bio "populiam" da se KGK pojavi ili rekne nsta o Uljaniku. Jebala bi joj lijeva falanga majku. Mislim da se ne traba pacati puno u Istarske posle. Zavrni spinu i gledaj raspad sustava.
a antife istre dat ce sve od sebe, naravno:)
dijagram-
2015-08-09
ne fali, sad ce on i ona haubica nesto u stilu, a kurva suti:)Noor wrote:a nakon plenkija, ili čak i prije njega, isto to bi učinio i deboto i ostatak ekipe ovdjemarcellus wrote:dakle tu se ne radi o bečkoj školi nego o tome da bi je Kenwood Kenon imao puno pravo poslat u tri pičke materine kad bi rekla nešto o tome, a vlada odlučila suprtono
dijagram-
2015-08-09
tako je, no ti pišeš o nestručnom petljanju u sve i svaštaSora wrote:Noor wrote:ne, to ti se inače zove DILETANTIZAMSora wrote:Neki cudan izraz Voluntarizam opce praksemarcellus wrote:Speare Shaker wrote:
Djeluje kao pleonazam
No.
S kupljenim diplomama
političkom i sociološkom pogledu voluntarizam je samovoljno postupanje, autoritativno ili diktatorsko. Oni koji se ponašaju voluntaristički ne ponašaju se prema zakonu, preuzetim obvezama, ne zanimaju ih puno potrebe i zahtjevi društva. Voluntarizam prema rječnicima znači djelovanje koje se temelji na htjenju, najčešće bez kompetencije, ali s velikim “smislom” za proizvoljnost. Ovaj izraz dolazi od latinske riječi voluntas, a znači volja, dok latinska riječ voluntarius znači dragovoljan.
koja haubica?! ahaaa, yehudidijagram wrote:ne fali, sad ce on i ona haubica nesto u stilu, a kurva suti:)Noor wrote:a nakon plenkija, ili čak i prije njega, isto to bi učinio i deboto i ostatak ekipe ovdjemarcellus wrote:dakle tu se ne radi o bečkoj školi nego o tome da bi je Kenwood Kenon imao puno pravo poslat u tri pičke materine kad bi rekla nešto o tome, a vlada odlučila suprtono
a daaaaa, nikako ne valja :)
2017-10-06
Nego sto Pupi kaze o cijeloj stvari??? Kuku lele........Sta im Tesla banka ne pomogne, ljevicara izmedju na djemdo ti..... Cek i to je propalo a nitko nije kriv a precjednica nista nije rekla o tome. tstststs Kila mozga....
2014-04-14
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:a zašto bi se Predsjednica bavila uljanikom kad to nije u njenoj domeni, i nema ingerencije petljati se u to?
cekaj kolega , nije ovo prica o beckoj skoli nego posvudusi koly
Nije. Ovo je zapravo priča o Sorosevim kopilanima.
Guest- Guest
Bilo kako bilo treba se cuditi sta KGK nije nista rekla, uradila i sl. Ne treba se cuditi da glavni "kuhar" nije izisao pred biracko tijelo, radnike Uljanika vec im poslao sliku iz ruzicnjaka. Kila mozga.......
2014-04-14
debotoijusto wrote:da sve ne bude crno prstohvat veselih vijesti iz metropole
POČETAK gradnje "Spomenika domovini" na Trgu Stjepana Radića vrijednog 21 milijun kuna očekuje se u proljeće, rečeno je u utorak na konferenciji za novinare na livadi između zgrade zagrebačke Gradskog poglavarstva i Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski gdje je predviđena gradnja.
"To nije spomenik od danas do sutra, to je spomenik za cijelu povijest, vječni spomenik hrvatskoj domovini", rekao je na konferenciji gradonačelnik Milan Bandić.
"Spomenik domovini" predviđen je na Trgu Stjepana Radića koji je dijelom parkiralište, dijelom zelena površina s dvije frekventne prometnice s obje strane. Spomenik će biti sastavljen od tri objekta: Zida svjetlosti, Are s vječnom vatrom i Portala-paviljona koji će zajedno činiti mjesto službenog protokolarnog ceremonijala odavanja počasti.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-gradi-novi-spomenik-zove-se-spomenik-domovini-i-kosta-21-milijun-kuna/2021785.aspx
- Na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH objavljena je obavijest o nadmetanju za izvođenje radova dekorativne rasvjete spomenika dr. Franji Tuđmanu, čije je postavljanje lokaciji ulice Hrvatske bratske zajednice već ranije najavljivano. Naručitelj je Grad Zagreb, a u otvorenom postupku javne nabave procijenjena vrijednost nabave iznosi, ni manje ni više, nego 800.000,00 kuna (bez PDV-a). Dakle, ova je cijena predviđena kako bi dr. Franjo Tuđman svijetlio - ki božićno drvce.
--------------------------------------------
Brodogradnja ne moze vise prezivjet bez drzavnih subvencija. Nigdje, pa tako ni kod nas. Samo...drugdje su uspjeli ljude preskolovat i gradove orijentirat u neke druge djelatnosti. Rijecki debeli gradonacelnik nije prstom mrdnuo da grad pokrene u pravcu preorijentacije...Ruzinava Rafinerija, napustena lucka skladista, propala Hartera, raspadajuci Torpedo, samo su uvertira u mrtvi 3.Maj koji bi po svim poslovnim parametrima trebao prestati sa proizvodnjom najkasnije 1990.
uvaljivali su se partijski uhljebi u nadzorne odbore i zamracivali milijune.
za nesposobnost su bivali nagradjeni visokim provizijama i nagradama i sve na racun poreznih obveznika.
uopce ne kuzim, zasto bi seljak iz Slavonije svojim porezom subvencirao propalu brodogradjevnu industriju
uvaljivali su se partijski uhljebi u nadzorne odbore i zamracivali milijune.
za nesposobnost su bivali nagradjeni visokim provizijama i nagradama i sve na racun poreznih obveznika.
uopce ne kuzim, zasto bi seljak iz Slavonije svojim porezom subvencirao propalu brodogradjevnu industriju
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Odgovarajući na pitanja novinara uoči užeg kabineta vlade, Marić je kazao da, gledano iz perspektive Ministarstva financija, postoje jamstva koja su izdana i pokrivaju određene obveze i za koje postoji velika vjerojatnost da će biti aktivirana.
"S obzirom da je ranije objavljeno da su raskinuti ugovori o gradnji četiri broda, uz 30 milijuna eura koja se odnose na tzv. avansna jamstva, treba još dodatno uzeti u obzir da su za gradnju tih brodova uzimani financijski krediti koji su također dijelom pokriveni jamstvima. Dakle, govorimo o iznosu koji doseže razinu od gotovo 70 milijuna eura", rekao je Marić.
nije lose
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
NEOBIČNO viđenje modernog svijeta i radničke mobilnosti iznio je šef štrajkaškog odbora Uljanika i sindikalac Đino Šverko. U razgovoru za N1 ustvrdio je da bi radnicima radno mjesto trebalo biti pod nosom.
"Lijepo je da ih zovu u Brodosplit, to je sve Hrvatska. Međutim, to nije baš prirodno. Najnormalnije je da se digneš ujutro da ti je do radnog mjesta jedno možda 20 minuta ili pola sata jer mi nismo Amerika da imamo autoceste i da idemo 50 kilometara do posla ili 300 kilometara da idemo raditi u Split", ustvrdio je Šverko.
a nije mu neobicno da porezni obveznici po tko zna koji put pokriju gubitke
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» brzopotezno o potresu
» Japan tone ko Titanik
» titanik se nagnuo, kapetan i posada broda veselo pjevaju
» Japan tone ko Titanik
» titanik se nagnuo, kapetan i posada broda veselo pjevaju
Page 2 of 2