kako brzo i jeftino do mirovine...
Page 1 of 1
Re: kako brzo i jeftino do mirovine...
da li je to nova spika ili je zena pukla??
2014-04-16
HIT NA INTERNETU
SLUŠATELJICA U RADIJSKOM PROGRAMU UŽIVO ISKRENO PRIZNALA KAKO JE DOŠLA DO MIROVINE: ‘Dala sam pi***!’Foto: Screenshot/YouTube Autor: Webcafe.hr 17:32 03.09.2018
Snimka je postala pravi hit kada se pojavila na društvenim mrežama
Internetom kruži snimka razgovora slušateljice i voditeljice radija Sljeme Ane Lacković Varge koja je mnoge nasmijala, ali i potaknula na razmišljanje. Mlađahna slušateljica je u programu uživo otkrila voditeljici da je već 11 godina u mirovini, na što ju je voditeljica pitala kako je to uspjela zaslužiti. Slušateljica joj je vrlo iskreno odgovorila na to pitanje.“Neću biti prosta, ali dala sam pi*ke pa su mi sredili”, rekla je u eteru.
S Radio Sljemena su potvrdili da je riječ o autentičnoj snimci nastaloj prije desetak godina.
drzava joj dozivotno placa jednu turu sexa???
to se zove uspjeh
to se zove uspjeh
2014-04-16
Similar topics
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
» Brisel traži način kako da brzo odvoji Beograd od Moskve
» Godina dana s alt-rightom: “Zastrašujuće je kako se čovjek brzo navikne na zlo”
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» Brzo, brzo dok Amerikanci nisu podigli zid
» Brisel traži način kako da brzo odvoji Beograd od Moskve
» Godina dana s alt-rightom: “Zastrašujuće je kako se čovjek brzo navikne na zlo”
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» Brzo, brzo dok Amerikanci nisu podigli zid
Page 1 of 1