Denkverbot
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:The paper, hand-made funeral urn has a degradeable cap filled with oak seeds.
https://www.funeral-urn.com/small-plantable-seed-paper-memorials.html
ugvnomu, neko ti umre, ti ga užgeš, napuniš papirnatu urnicu pepelon, unutrima je sjemenka nekoga stabla i sve zajeno zakopoš u vrtlu. a good way to go
ne zvuci lose..
i još doputiš živima da te odredu, jesi li bi korisan ko maslina, stabilan ko mindula, driti ko ancipres, slaki i oštri ko čičindra, žilav ko loza...
naša država ne dopušćo zakopati ljude u vrtli. njanci u smrti nismo slobodni.
2014-04-16
a ca mogu kad te vec spale, oteti tvoj prah i otic ga zakopat na groblje a familiji poslati racun?
vertigo mode: grom pogodi tvoje stablo :^^
kic wrote:
a ca mogu kad te vec spale, oteti tvoj prah i otic ga zakopat na groblje a familiji poslati racun?
vertigo mode: grom pogodi tvoje stablo :^^
zamišljati na koji te nočin država zakido je ko smišljati nočine za mučenje neprijatelja, tu su svi vrlo maštoviti
grom? pa, pozitivna energija, reko bi nječ:)
2014-04-16
violator wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:prekrasne su
vidi se da nisu iz tvog vrtla teško da bi preživile tvoju bad enerđi.
Zato Gnjecu sve buja u vrtu! E! :-)
A ovdje pljuckaju forumski pod kad ga ugledaju.
Nekako sam uvjerenja da je ta "losa energija" rezultat druzenja s ljudima, ponajvise. Medju biljkama i zivotinjama vraca se balans.. Kao da te povrate u ono jedno pozitivno stanje duha..
mene svi volidu, mački, breki, ježi, tići, mravinci, ćelice, ose (s njima iman dogovor ), bumbari, komarci ( s njima nemam dogovor ), cveće i drveće, kamik, grotice i stine, more i raki govnari, alge, glavoći, morski psi (jedan me pustija živit a moga me poglodat), i sva priroda, divlje jagode, pinjoli, kišne gliste i puži, žabe i kornjače iman i golube i grlice, čvorke svake me godine u ovo doba dođu pozdravit, lastavice će još malo doć pa poć na daleki put, divlje patke, guske, kunelići, kokoši i petehi, leptiri, gusjenice, srne, da ne nabrajam dalje.
ali ljudi no no. pogotovo rvati tu tursku pasminu genecki turski eksperiment no no. loša energija je kad netko prođe kroz kasu u Plodinamin ili u Lidlu i kasa se bloka tilt ne radi kasa. to je bed enerđi. sad zamisli ti kolika je to bed enerđi da sjebe kompjuter, bar kod čitač sve se zblesira.
Guest- Guest
aben wrote:i još doputiš živima da te odredu, jesi li bi korisan ko maslina, stabilan ko mindula, driti ko ancipres, slaki i oštri ko čičindra, žilav ko loza...
kad vidiš da ti je ura ti se lipo hitiš u more pa ćeš bit slobodan po cilen svitu. jebeš hrbate.
Guest- Guest
aben wrote:piso čovik vami socijaistima, ne piso, isto je. jo nis konzekvencijalist nego deontolog, tako da se spomenuti primjer no me ne odnosi.Gnječ wrote:kic wrote:
željezne pechine-
ne razumiješ što sam htio reći. naglasak je na socijalizmu odnosno komunizmu. vidjeli smo kako šljaka libertarijanski kapitalizam u Somaliji i Hondurasu, sad da vidimo kako šljaka socijalizam. ovdje se slinavi libertarijanci uvijek referiraju na bivšu sada nepostojeću SFRJ i bivši nepostojeći SSSR. čekam abena da se očituje.
li sve i da se odnosi, ča si zapravo hoi reći? da je socijalizam sposoban nasilnim odnosima načiniti visoke zgrade?
ja ću postati libertarijanac pička mu materina i doći ću na Ugljan ubit tebe i cilu tvoju familiju i sve tvoje će bit moje! zašto? zato jer mogu! iman rakete, bumbe, livorvere i rašpe a ti imaš samo vile. zgubija si u libertarijanskom raju si pokojan. zašto? because you are nothing but useless moron.
Guest- Guest
uvik sun priznovo pravo jačega. možda bolje reći mogućnosti jačega. to je stvarnost i glupo bi bilo not to aknowledge it. ipak, to se ne more opravdati. slično čini i država svaki dun. ča je slobodnomu čoviku činiti? roditi na crno, minirati granice svog posjeda i ...naoštriti vile, pa ča bude.Gnječ wrote:aben wrote:piso čovik vami socijaistima, ne piso, isto je. jo nis konzekvencijalist nego deontolog, tako da se spomenuti primjer no me ne odnosi.Gnječ wrote:kic wrote:
željezne pechine-
ne razumiješ što sam htio reći. naglasak je na socijalizmu odnosno komunizmu. vidjeli smo kako šljaka libertarijanski kapitalizam u Somaliji i Hondurasu, sad da vidimo kako šljaka socijalizam. ovdje se slinavi libertarijanci uvijek referiraju na bivšu sada nepostojeću SFRJ i bivši nepostojeći SSSR. čekam abena da se očituje.
li sve i da se odnosi, ča si zapravo hoi reći? da je socijalizam sposoban nasilnim odnosima načiniti visoke zgrade?
ja ću postati libertarijanac pička mu materina i doći ću na Ugljan ubit tebe i cilu tvoju familiju i sve tvoje će bit moje! zašto? zato jer mogu! iman rakete, bumbe, livorvere i rašpe a ti imaš samo vile. zgubija si u libertarijanskom raju si pokojan. zašto? because you are nothing but useless moron.
useless veliš? dakle, ubiti beskorisne? fašizam.
2014-04-16
aben wrote:i još doputiš živima da te odredu, jesi li bi korisan ko maslina, stabilan ko mindula, driti ko ancipres, slaki i oštri ko čičindra, žilav ko loza...
poetično... .. rodio mi čičimak ove godine.. ima ga preko 10 kg, pravit ću džem...
Guest- Guest
aben wrote:uvik sun priznovo pravo jačega. možda bolje reći mogućnosti jačega. to je stvarnost i glupo bi bilo not to aknowledge it. ipak, to se ne more opravdati. slično čini i država svaki dun. ča je slobodnomu čoviku činiti? roditi na crno, minirati granice svog posjeda i ...naoštriti vile, pa ča bude.Gnječ wrote:aben wrote:piso čovik vami socijaistima, ne piso, isto je. jo nis konzekvencijalist nego deontolog, tako da se spomenuti primjer no me ne odnosi.Gnječ wrote:kic wrote:
željezne pechine-
useless veliš? dakle, ubiti beskorisne? fašizam.
ja bistrim mutnu vodu a ti mutiš bistru vodu. to je nepremostova razlika između nas. po seljački bi bilo da smo prirodni neprijatelji. a meni se ne da s tobom voditi time consuming useless conversations. i have better things to do.
mr. aben, stay well and drop dead.
Guest- Guest
violator wrote:
Mislim da si me zamijenio za Vegvisir, ali tnx. :-)
mislim da nisam iako imate dosta sličnosti,npr. obadvije ste brijale na twin peaks,ili ne?
ko zna šta je s njom,možda ide putevima druida ili gorštaka u nekoj vukojebini na dalekom sjeveru..
a di je mativka,kaj nije ona visila na ovoj temi...
mizantrop-
2017-05-01
nužna šteta. činjenica je da okolo ima barbara...kic wrote:
šteta je minirati vlastiti posjed
2014-04-16
metilda wrote:aben wrote:emi još doputiš živima da te odredu, jesi li bi korisan ko maslina, stabilan ko mindula, driti ko ancipres, slaki i oštri ko čičindra, žilav ko loza...
poetično... :): .. rodio mi čičimak ove godine.. ima ga preko 10 kg, pravit ću džem...
mah, stavi to u terinu i poite sve sirovo, kakov dem
2014-04-16
aben wrote:nužna šteta. činjenica je da okolo ima barbara...kic wrote:
barbari tebe smiju doć ubit, no ti ne smiješ zaštiti svoje!
kic wrote:aben wrote:nužna šteta. činjenica je da okolo ima barbara...kic wrote:
a jedino da socijaliziramo i tako legitimiziramo obranu od istarskih libertarijanaca koji napadaju tudju imovinu...?
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:aben wrote:nužna šteta. činjenica je da okolo ima barbara...kic wrote:
a jedino da socijaliziramo i tako legitimiziramo obranu od istarskih libertarijanaca koji napadaju tudju imovinu...?
let me guess , the small predator are killed by large predator and large predator are killed by human.
Guest- Guest
ne razumin
2014-04-16
aben wrote:ne razumin
ploti pa ću ti reć. nema ništa mukte u libertarijanskom raju. nimaš šoldi? ko te jebe živi u neznanju.
Guest- Guest
Gnječ wrote:aben wrote:ne razumin
ploti pa ću ti reć. nema ništa mukte u libertarijanskom raju. nimaš šoldi? ko te jebe živi u neznanju.
e, napokon si nabo čakoli točnoga:)
2014-04-16
aben wrote:Gnječ wrote:aben wrote:ne razumin
e, napokon si nabo čakoli točnoga:)
provozaj se vlakom od Ljubljane do Pule ja gren popit biru.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50