Denkverbot
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
tih 20 gradova-zona je ko pola Europe po stanovništvu-
nešto si pobrkao. nije bitan broj stanovnika nego površina. ako je ko pola Evrope onda je skoro cijela Kina površinski.
Europe (10,180,000 km²) is 1.06 times as big as China (9,596,961 km²).
https://mapfight.appspot.com/europe-vs-cn/europe-china-size-comparison
Guest- Guest
da je makar lijep k'o ovaj ljevičarviolator wrote:Papalina - Tpabko. :-D To onaj desnicar s kovrcama?
Guest- Guest
Q: What's the difference between Mick Jagger and a Scottish shepherd?
A: Mick Jagger says 'Hey, you, get off of my cloud.'
The Scottish shepherd says 'Hey, McCloud, get off of my ewe.'
A: Mick Jagger says 'Hey, you, get off of my cloud.'
The Scottish shepherd says 'Hey, McCloud, get off of my ewe.'
Guest- Guest
metilda wrote:da je makar lijep k'o ovaj ljevičarviolator wrote:Papalina - Tpabko. :-D To onaj desnicar s kovrcama?
baš bi tebe volio vidjet kako ćeš izgledat sa 75 godina sa ušmrkanih par šlepera kokaina, heroina, popušenih 2 broda punih marihuane i ispijenih 500 cisterni viskija, piva, vodke...you name it...i još sa odrađenih zilion koncerata.
usput Mike nije ljevičar nego anarhist.
Guest- Guest
metilda wrote:pa koji je onda razlog rugati se travku zbog njegovog izgleda?
gdje ti vidiš da se rugamo Travku pantagani? ja ne vidim. ti valjda vidiš i ono čega nema.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:pa koji je onda razlog rugati se travku zbog njegovog izgleda?
gdje ti vidiš da se rugamo Travku pantagani? ja ne vidim. ti valjda vidiš i ono čega nema.
ne rugate se ovdje, a vic si izvukao iz Freudovog Tumačenja snova gdje je opisan cijeli topic o travkovom izgledu na bivšem forumu na Kultnim stvarima
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:pa koji je onda razlog rugati se travku zbog njegovog izgleda?
ne rugate se ovdje, a vic si izvukao iz Freudovog Tumačenja snova gdje je opisan cijeli topic o travkovom izgledu na bivšem forumu na Kultnim stvarima
io sono innocente! ne poznam tog tvog Freuda niti njegove snove. znao sam Baldricka.
Guest- Guest
metilda wrote:Mick je Baldrick anarhist - plaća li porez državi?
Mick uvijek plaća taxes, buses, trains, ships and airplanes i još im da napojnicu.
Guest- Guest
metilda wrote:jes' mi neki anarhist
isto kao i ti navodno bogobojazna vjernica kršćanka.
Guest- Guest
koja je fora stalno mijenjati nickove.. vidim sad nekog mizantropa sa 203 posta.. zašto se ljudi vole sakrivati od svojih prethodnih upisa?
Guest- Guest
metilda wrote:koja je fora stalno mijenjati nickove.. vidim sad nekog mizantropa sa 203 posta.. zašto se ljudi vole sakrivati od svojih prethodnih upisa?
zakaj te to muči.nisam bio aktivan više od god.dana,ne skrivam se,prijašnji nickovi;metalhead & bobster ak ti to nekaj znači
mizantrop-
2017-05-01
mizantrop wrote:metilda wrote:koja je fora stalno mijenjati nickove.. vidim sad nekog mizantropa sa 203 posta.. zašto se ljudi vole sakrivati od svojih prethodnih upisa?
zakaj te to muči.nisam bio aktivan više od god.dana,ne skrivam se,prijašnji nickovi;metalhead & bobster ak ti to nekaj znači
Zato jer je..
1. babetina koja mora sve znat'
2. paranoik (pa se cesto otima za ulogu zrtve)
3. u fazi je ciscenja (trazi pogodnu osobu ili komentare koji ce joj u tome pomoci)
Ukratko, zesci nadrk.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Mick je Baldrick anarhist - plaća li porez državi?
Mick uvijek plaća taxes, buses, trains, ships and airplanes i još im da napojnicu.
Sad si me podsjetio na viceve o Keithu. :-D
Guest- Guest
violator wrote:
Zato jer je..
1. babetina koja mora sve znat'
2. paranoik (pa se cesto otima za ulogu zrtve)
3. u fazi je ciscenja (trazi pogodnu osobu ili komentare koji ce joj u tome pomoci)
Ukratko, zesci nadrk.
zakon,iako sam sve to znao otprije,a i ti mi zvučiš poznato..
mizantrop-
2017-05-01
mizantrop wrote:metilda wrote:koja je fora stalno mijenjati nickove.. vidim sad nekog mizantropa sa 203 posta.. zašto se ljudi vole sakrivati od svojih prethodnih upisa?
hvala na pažnji i odgovoru....
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50