ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljiga

Go down

Ljiga Empty Ljiga

Post by Yehudim Sun 2 Sep - 10:35

Ljiga Milinovic_odlazak6-290818

LIČKI ŠERIF
Karijeru je počeo u Savezu Komunista, braneći 'druga Račana'. 
Sada ima veliki stan, vilu od 2171 kvadrata, Suzuki, Audi, ali mu leđa okreću i najveći prijatelji...

Političku karijeru počeo je u Savezu komunista, poznato je njegovo pismo kojim brani politiku druga Ivice Račana od komunista iz Donjeg Lapca, za koje je kasnije tvrdio da je to pismo bilo izraz neslaganja s Miloševićevom politikom. 
Kao dragovoljac se uključio u obranu rodnog Gospića, a nakon rata postao je predsjednik udruge ličkih ratnih veterana. Nagrada za njegove zasluge došla je 1998., kada je postao ravnatelj Opće bolnice Gospić, a dvije godine kasnije već je bio u Predsjedništvu HDZ-a. 
Zbog uhićenja Mirka Norca, koji će kasnije biti osuđen za ratni i zločin počinjen na gospićkom području, protestirao je vezujući ruke lancima. Kasnije se opravdavao govoreći kako je na taj način smirivao gnjevne Gospićane da sami ne poduzmu radikalnije mjere prosvjedovanja.

Tko zna bi li diplomirani novinar Željko Jurković 2004. godine postao načelnik PU ličko-senjske i tamo ostao do 2011. godine (sve dok nije uhićen zbog pronevjere 600.000 državnih kuna), da čovjek s kojim je odrastao u istoj ulici, Darko Milinović, nije bio na vrhunsku političke moći. Bili su i kumovi, iako je Milinović to nevoljko priznao.
- Željko Jurković nije moj kum niti sam ja njegov. Ali sam prije 27 godina, zato što sam jedini imao sve sakramente, bio kum njegovoj starijoj kćeri - pravdao se novinarima Milinović.

Ljudi od njegova najvećeg povjerenja okrenuli su mu leđa. Branislav Šutić, šef HDZ-a u Otočcu, jedan je do onih s kojim nije krio prijateljstvo. No i ono je puklo pod teretom predstojećih izbora. Šutić, koji bez Milinovića ne bi bio ravnatelj lokalne škole, ravnatelj NP-a Plitvička jezera, dekan Veleučilišta “Nikola Tesla”, ravnatelj Doma zdravlja, danas ga naziva Titovim omladincem, poručujući mu: “Dosta je bilo tvoje samovolje”.

POLITIČKI MRTVAC -  ( Ličko -adezej - rukovanje .....Part 2 )
Prijeti mu isključenje iz HDZ-a, ali u stranci razmišljaju i o mogućnosti kojom bi Milinovića doveli u bezizlaznu situaciju

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/karijeru-je-poceo-braneci-druga-racana-sada-ima-veliki-stan-vilu-od-2171-kvadrata-suzuki-audi-ali-mu-leda-okrecu-i-najveci-prijatelji/7783035/

2018-03-06

Back to top Go down

Ljiga Empty Re: Ljiga

Post by orion Sun 2 Sep - 21:32

šerif :^0

Ljiga A2a0bec65ed5bff817b2
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics