Maratonci
Page 1 of 1
Maratonci
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nastavlja-se-bitka-za-golemo-bogatstvo-preminule-menadzerice-njezina-rodbina-ne-miri-se-s-time-da-je-sve-ostavila-sinu-naseg-poznatog-politicara/7782975/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Maratonci
Prema ostavinskoj raspravi, Filip Glavaš, sina Branimira Glavaša, kojega je Mara Bareza voljela poput svoga djeteta, naslijedio je cijelu njezinu imovinu - velebnu kuću i druge nekretnine, pokretnine i sve bankovne račune, piše portal Podravski.hr.
2015-08-15
ja vam sad kažem da je Filip Glavaš moj jedini nasljednik i tako mora biti poslije moje smrti. Ja ne želim da mene naslijedi bilo tko od moje familije i oni će se jako iznenaditi kad se bude čitala moja oporuka - ovo su Barezine oporučne riječi
:)
Uopće nije sumnjivo , vjerujem da se familija jako iznenadila ..
:)
Uopće nije sumnjivo , vjerujem da se familija jako iznenadila ..
2015-08-15
Regoč-
2015-08-21
Postoji ali nebitno. Umanji se malo oporučna vrijednost.Regoč wrote:Mislim da postoji nužni diel, ne može sve. Kajo, pravnice, tumači!
Al sto nije komično , ovim našim političarima nikad dosta..
Pazi baba na samrti je rekla prijateljicama - ja malom od Glavaša ostavljam sve, a radi se o miljonima , familiji ništa :)
Možes misliti...
2015-08-15
Postoji li oporuka ili je samo rekla-kazala?kaya wrote:Postoji ali nebitno. Umanji se malo oporučna vrijednost.Regoč wrote:Mislim da postoji nužni diel, ne može sve. Kajo, pravnice, tumači!
Pazi baba na samrti je rekla prijateljicama - ja malom od Glavaša ostavljam sve, a radi se o miljonima , familiji ništa :)
Možes misliti...
Sumnjivo je jer se radi o poznatim osobama koje nisu moralne vertikale. Ali, kakve sam sve obiteljske odnose vidio, ne bi me iznenadilo da u nekim slučajevima ostaviš imovinu osobi izabranoj nasumično iz imenika nego rodbini.kaya wrote:Uopće nije sumnjivo
Oporuka je usmena :)Regoč wrote:Postoji li oporuka ili je samo rekla-kazala?kaya wrote:Postoji ali nebitno. Umanji se malo oporučna vrijednost.Regoč wrote:Mislim da postoji nužni diel, ne može sve. Kajo, pravnice, tumači!
Možes misliti...
Sa dva svjedoka... rekla je mayke mi..
2015-08-15
Aha.. a nije ti sumnjivo kak malom Filipu nije ostavila Barica kravicu nego bas ova miljonerka kuće, bankovne račune Itd..Regoč wrote:Sumnjivo je jer se radi o poznatim osobama koje nisu moralne vertikale. Ali, kakve sam sve obiteljske odnose vidio, ne bi me iznenadilo da u nekim slučajevima ostaviš imovinu osobi izabranoj nasumično iz imenika nego rodbini.kaya wrote:Uopće nije sumnjivo
2015-08-15
Pa kažem da je sumnjivo, ne osporavam to. Druga rečenica se odnosi na krajnje narušene unutarobiteljske odnose pa mi ostavljanje imovine izvan obitelji nije baš posve čudno.kaya wrote:Aha.. a nije ti sumnjivo kak malom Filipu nije ostavila Barica kravicu nego bas ova miljonerka kuće, bankovne račune Itd..Regoč wrote:Sumnjivo je jer se radi o poznatim osobama koje nisu moralne vertikale. Ali, kakve sam sve obiteljske odnose vidio, ne bi me iznenadilo da u nekim slučajevima ostaviš imovinu osobi izabranoj nasumično iz imenika nego rodbini.kaya wrote:Uopće nije sumnjivo
A-ha, muljaža na kubirani kvadrat.kaya wrote:Oporuka je usmena :)Regoč wrote:Postoji li oporuka ili je samo rekla-kazala?kaya wrote:Postoji ali nebitno. Umanji se malo oporučna vrijednost.Regoč wrote:Mislim da postoji nužni diel, ne može sve. Kajo, pravnice, tumači!
Možes misliti...
Sa dva svjedoka... rekla je mayke mi..
Page 1 of 1