Orban se ispriječio uspravnici
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orban se ispriječio uspravnici
Onda OK. Ovaj forum je,inače kudikamo demokratičniji od Net.hr foruma u doba od prije 7-8 godina,kada si za svaku šalu na račun Hrvatske dobivao ban.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovaj forum je ok sve funkcionira, dosta je otvoren a ključno mu je što se preselila sva ekipa s vip.a iskonovog. Bilo je prije pokušaja ali čini se da je ovaj put transplantacija uspjela.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uspravnik označava ono čime se nateže uspravnica?jastreb wrote:Pala mi je na pamet nova riječ-uspravnik.
A znam i što bi mogla označavati.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Može se i tako reći.mutava baštarda wrote:Uspravnik označava ono čime se nateže uspravnica?jastreb wrote:Pala mi je na pamet nova riječ-uspravnik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa za Baltik-Jadran Mađarska i nije obavezna. Uostalom oni i nisu Slaveni.epikur37 wrote:Možel se kako zaobić mađarska, okolo preko srbije i rumunjske :D
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Meni iskreno najveći problem je shvatiti kako to da ti još nisi hospitaliziran?RayMabus wrote:Epi je postao weči Rus od Putina. Rusija želi monopol Amerika to neželi da Rusija ima. Šta je tu problem shwatit ?!?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa, zapravo jesu po svemu osim jeziku...Ero wrote:Pa za Baltik-Jadran Mađarska i nije obavezna. Uostalom oni i nisu Slaveni.epikur37 wrote:Možel se kako zaobić mađarska, okolo preko srbije i rumunjske :D
Guest- Guest
Važno je šta oni misle o tome.Starhemberg wrote:Pa, zapravo jesu po svemu osim jeziku...Ero wrote:Pa za Baltik-Jadran Mađarska i nije obavezna. Uostalom oni i nisu Slaveni.epikur37 wrote:Možel se kako zaobić mađarska, okolo preko srbije i rumunjske :D
Mali umišljeni imperijalni narodi su nemogući za normalnu suradnju. Znamo to iz višekratnog iskustva.
2014-04-23
Tomislav Krasnec
gdje samo nađu ovakav šljam?
Kermit-
2014-04-17
Ero, kaj sad, dospođa predsjednica i njena uspravnica zaglavila na prvom susjedu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Meni se ovaj forum sviđa, tu je stara ekipa, admini su ljudi su mi bili ok i tamo , dozvoljavaju svakom da kaze svoje mišljenje, interveniraju tak kada netko pobolesni potpuno i to mi je ok.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vratite Vojvodu Mišića, korektan forumaš starog kova. No, znao je dobro "argumentarisat". Na trenutke se u njemu budio srpski iredentist, ali znao je to zatomiti i prikriti. :p
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
he heasilovski wrote:Tomislav Krasnec
Tony Soprano-
2015-08-15
U Kini joj dobro ide, niste ni primijetili? Pih, druži se sa Kinezima, a? ...epikur37 wrote:Ero, kaj sad, dospođa predsjednica i njena uspravnica zaglavila na prvom susjedu ;)
2014-04-23
na forumu nema homoseksualnih osoba i drugih manjina, nema Roma, beskućnika...
nije baš inkluzivan za skupine s ruba društva i subkulture
forum je komercijalan kao i drugi mainstream forumi, okrenut konzumerističkoj većini
nije baš inkluzivan za skupine s ruba društva i subkulture
forum je komercijalan kao i drugi mainstream forumi, okrenut konzumerističkoj većini
Guest- Guest
ostrakon wrote:na forumu nema homoseksualnih osoba i drugih manjina, nema Roma, beskućnika...
E...a hodaju okolo sa smartphonima i tabletima...
Trinity-
2014-04-17
jastreb wrote:Pala mi je na pamet nova riječ-uspravnik.
Perverznjak...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orban pisao Salviniju : Mađarska je uz Italiju , Salvini odgovorio : Orban je uz Italiju a Conte i ljevičari nisu
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Orban u Moskvi!
» Orban u Subotici
» orban cigani
» Azem Vllasi:'Suljo i Orban.ce biti najveci gubitnici ako Rusija dozivi totalni neuspjeh u Ukrajini.Orban preko Vucica sad trazi vezu da bude pod kineskim kisobranom jer je Putino pozicija oslabljena.'
» Orban u Moskvi!
» Orban u Subotici
» orban cigani
Page 2 of 2