Jelenu Veljaču razljutio komentar jednog Srbina koji joj je kćer 'krstio' u Srpkinju
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Jelenu Veljaču razljutio komentar jednog Srbina koji joj je kćer 'krstio' u Srpkinju
Figurativno. Nema u svemu perverzija, kao što ti to vidiš.Nice wrote:sad si se odao...cini se da gledas svakakve filmove :~dzango wrote:Ili laju, ili kevću ili sami ližu onu svoju stvar. Zato ih ja izbegavam.Nice wrote:ajde, barem si priznao da muskarci laju :-Ddzango wrote:Ja samo na ženske. Da posle ne bude lajanja.Nice wrote:
Ti ides samo na muske partyje?
Mislim, kad ocekujes da ja idem samo na zenske :-D
Nema vece babe od muske babe :-P
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Jelenu Veljaču razljutio komentar jednog Srbina koji joj je kćer 'krstio' u Srpkinju
da, sad ces jos reci da si mislio kako djecaci lizu sladoled :-Ddzango wrote:Figurativno. Nema u svemu perverzija, kao što ti to vidiš.Nice wrote:sad si se odao...cini se da gledas svakakve filmove :~dzango wrote:Ili laju, ili kevću ili sami ližu onu svoju stvar. Zato ih ja izbegavam.Nice wrote:ajde, barem si priznao da muskarci laju :-Ddzango wrote:
Ja samo na ženske. Da posle ne bude lajanja.
Samo jesi li svjestan da je to jos gore ;@
2014-04-12
Ja ti rekoh da ih izbegavam. I figurativno i onako.Nice wrote:da, sad ces jos reci da si mislio kako djecaci lizu sladoled :-Ddzango wrote:Figurativno. Nema u svemu perverzija, kao što ti to vidiš.Nice wrote:sad si se odao...cini se da gledas svakakve filmove :~dzango wrote:Ili laju, ili kevću ili sami ližu onu svoju stvar. Zato ih ja izbegavam.Nice wrote:
ajde, barem si priznao da muskarci laju :-D
2014-04-19
Dječake ili sladolede?dzango wrote:Ja ti rekoh da ih izbegavam. I figurativno i onako.Nice wrote:da, sad ces jos reci da si mislio kako djecaci lizu sladoled :-Ddzango wrote:Figurativno. Nema u svemu perverzija, kao što ti to vidiš.Nice wrote:sad si se odao...cini se da gledas svakakve filmove :~dzango wrote:
Ili laju, ili kevću ili sami ližu onu svoju stvar. Zato ih ja izbegavam.
2014-04-12
Sladoled još i može da prođe.Nice wrote:Dječake ili sladolede?dzango wrote:Ja ti rekoh da ih izbegavam. I figurativno i onako.Nice wrote:da, sad ces jos reci da si mislio kako djecaci lizu sladoled :-Ddzango wrote:Figurativno. Nema u svemu perverzija, kao što ti to vidiš.Nice wrote:
sad si se odao...cini se da gledas svakakve filmove :~
2014-04-19
Ogoljavaš se i priznaješ slabosti..sumnjiv si midzango wrote:Sladoled još i može da prođe.Nice wrote:Dječake ili sladolede?dzango wrote:Ja ti rekoh da ih izbegavam. I figurativno i onako.Nice wrote:da, sad ces jos reci da si mislio kako djecaci lizu sladoled :-Ddzango wrote:
Figurativno. Nema u svemu perverzija, kao što ti to vidiš.
2014-04-12
Ti ne voliš da ližeš sladoled?Nice wrote:Ogoljavaš se i priznaješ slabosti..sumnjiv si midzango wrote:Sladoled još i može da prođe.Nice wrote:Dječake ili sladolede?dzango wrote:Ja ti rekoh da ih izbegavam. I figurativno i onako.Nice wrote:
da, sad ces jos reci da si mislio kako djecaci lizu sladoled :-D
2014-04-19
ah, ja...slaba sam i porocna..volim ja i cokoladu :~dzango wrote:Ti ne voliš da ližeš sladoled?Nice wrote:Ogoljavaš se i priznaješ slabosti..sumnjiv si midzango wrote:Sladoled još i može da prođe.Nice wrote:Dječake ili sladolede?dzango wrote:
Ja ti rekoh da ih izbegavam. I figurativno i onako.
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Socijalni radnici traže zatvor za Jelenu Veljaču i Natašu Janjić
» Ochaj jednog Srbina
» Koji je komentar Astar podružnice na ovo
» "Udaj se za svog silovatelja": Turska ponovo predlaže zakon koji je razljutio svijet
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
» Ochaj jednog Srbina
» Koji je komentar Astar podružnice na ovo
» "Udaj se za svog silovatelja": Turska ponovo predlaže zakon koji je razljutio svijet
» Usporedite ozljede Ejupija nogometaša Slaven Belupa koji je napadnut šipkama i onog Srbina Petka koji je navodno napadnut šipkama cak od petnaestorice
Page 6 of 6